Izlenen Kişiler

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz gibi istediğimiz kişiyi izleyebiliyoruz.Hatta profilinde izledikleri ve izleyenler kısmı var.Ama izle butonuna bassak bile ondan hiçbir haber alamıyoruz.Benim istediğim şey şu:

İzlediğimiz kişiler konu açtığında bize küçük bir uyarı gelsin.Fikrimi beğendiyseniz konunun altına mesaj olarak +1 yazabilirsiniz.Beğenmediyseniz -1

Not:Çok fazla uyarı gelir diyorsanız zaten çok konu açan yok.

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikir çok beğenilirse forumda ki yetkili kişilere bu fikri yollayacağım.

patrayanist

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Böyle bir şey zaten forumumuz da mevcuttur. Sağ üst bölümde " kullanıcı adınız , Gelen Kutusu , Uyarılar , Çıkış " bölümünde kullanıcı adınıza tıklarsanız ve " Haber Beslemeleri " butonuna tıklarsanız, takip ettiğiniz kişilerin açtığı konuları ve konulara yazdığı cevapları görebilirsiniz. Yani takip ettiğimiz kişiden hiç haber alamıyoruz demek yanlış olur.

Uyarı olarak almaya gelince. Her kişinin en az 5 kişiyi takip ettiğini düşünelim. 5 kişinin her cevabında uyarı geldiğini düşünürsek, normal uyarıların arada kaynama ihtimali çok artar. Sağlıklı bir rapor olmaz. Bu nedenle ben uyarı olarak alma fikrine olumsuz bakıyorum.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Uyarı olarak almaya gelince. Her kişinin en az 5 kişiyi takip ettiğini düşünelim. 5 kişinin her cevabında uyarı geldiğini düşünürsek, normal uyarıların arada kaynama ihtimali çok artar. Sağlıklı bir rapor olmaz. Bu nedenle ben uyarı olarak alma fikrine olumsuz bakıyorum.

Evet. Bu uyarı sistemini getiremeyiz. :pray: