JavaScript ,Php

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Uzun Süredir Website Tasarımları Yapıyorum Ama Artık Bunları Satmayı Düşünüyorum Tasarım Olarak Değilde Direk Site Olarak Fakat Bunun İçin Php ve JavaScript Gerekli Bu Konular Hakkında Güzel Kaynaklar Biliyorsanız Söylerseniz Çok Mutlu olurum :D

DarkystNano

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncellikle HTML taglarini ve ne işe yaradıklarını öğrenmen lazım dostum.
HTML & CSS kullanıp site tasarladıktan sonra PHP ve JS Kullanabilirsin.
Sorun Olursa : Skype - DarkystNano

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer ingilizcen varsa,
Javascript: http://www.w3schools.com/js/default.asp
Php: http://www.w3schools.com/php/default.asp
Ayrıca üstteki sekmelerde Css ve Sql gibi şeyler de var. Umarım işine yarar. :)

Edit: Ama ilk Html'den başlasan iyi olur çünkü Html olmadan pek bir işe yaramazlar.
Öncellikle HTML taglarini ve ne işe yaradıklarını öğrenmen lazım dostum.
HTML & CSS kullanıp site tasarladıktan sonra PHP ve JS Kullanabilirsin.
Sorun Olursa : Skype - DarkystNano
HTML Konusunu Detaylı Anlamda Bildiğimi Düşünüyorum .

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enes Usta veya Tayfun Erbilen'in kanalında php serileri bulunmakta istersen izle tavsiye ederim.

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu işler için sabir lazım sabredemiosan hiç girişme bile html bilmen şart ve bunu öğrenmekte o kdar kolay değil html den sonra php bakmalısın ama javayı en sona bırak çünkü içlerinden hepsinin mantıgı javada var onlaırn mantıgını öğrenirsen javada zorlanmassın phpden sonra ise javaya yavaş yavaş geçebilirsin 3 java yazılım türü vardır bunlar java skript jaba skript+ 3.yü unuttum java skripti herkes öğrenebilir java skript+ yı java skripti bilen biri raatça geçebilir ama 3.gerçekten ustalık gerektirir yani önünde daha çook yol var hepsinden önce sabır bide sakın yılma yapamasan bile öğrenemesen bile durmadan tekrar et beyin tekrarla öğrenir bence benim bu metnimide biyere not et herzaman bak hadi kolay gelsin :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
javaya yavaş yavaş geçebilirsin 3 java yazılım türü vardır bunlar java skript jaba skript+ 3.yü unuttum java skripti herkes öğrenebilir java skript+ yı java skripti bilen biri raatça geçebilir
Ya o değilde bir iki yanlışın var.

1. Java ile Javascript aynı şey DEĞİLDİR
  2. Java"skript" değil Java"script"tir.
  3. Javascript kendi başına tek bi programlama dilidir (Javascript+ ve şu "üçüncüsü" ne bilmiyorum. Ha coffeescript vb. bahsediyorsan o tamamen ayrı.)

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya o değilde bir iki yanlışın var.

1. Java ile Javascript aynı şey DEĞİLDİR
  2. Java"skript" değil Java"script"tir.
  3. Javascript kendi başına tek bi programlama dilidir (Javascript+ ve şu "üçüncüsü" ne bilmiyorum. Ha coffeescript vb. bahsediyorsan o tamamen ayrı.)
saol aydınlattığın için öğrenmem iyi oldu