Jobs plugini yardım

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba

Ben jobs plugini yükledim fakat hiçbir jobs yok ve jobs yaratamıyorum bu jobsları nasıl yaratabilirim xp ve para gelmesini nası ayarlayabilirim

Yardımlarınız için teşekkürler

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Jobsdan başka bir şeye yardım edebilirim. :sırıtmak:
Bunu duyduğum güzel oldu :D buyur zaten yöneticiye ihtiyacım vardı 25.164.158.11

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kontrol etttim yanlışlık yok tekrar dene istersen belki kopyalarken başta boşluk bırakmış olabilirisin.Çünkü birkaç arkadar ordayız ve oynuyoruz

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yoo Bukkit fakat neden giremediğini anlayamadım güvenlik duvarını kapatım şimdi dene istersen

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş şu tabela sorunu çözemedim zahmet olmassa biraz gelebilirmisin.

Not: Hayatımda bukkitlerden anlayan senin kadar biri görmedim :D Bu konuda çok başarılısın

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş şu tabela sorunu çözemedim zahmet olmassa biraz gelebilirmisin.

Not: Hayatımda bukkitlerden anlayan senin kadar biri görmedim :sırıtmak: Bu konuda çok başarılısın

Hangi tabela?Tabelaya basınca bir şey olmasını sağlayan diyorsan server signs plugini.

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Essentialstan arkadaş anlattı yapadımda ama bi bakim saol[DOUBLEPOST=1372153553,1372153342][/DOUBLEPOST]Server sings diye bulamadım fakat Magic signs buldum onu kullanııyorum

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tabelaları yaratabilmek için yetkili(op ve owner) olmalısınız.
GroupManager için;
/manuadd nick owner/kurucu
Owner/kurucu yazmamın sebebi bazı kullanıcıların türkçeleştirilmiş GroupManager kullanmalıdır. Eğer grubun adı Owner değilse Kurucu yu deneyin.
OP olmak için ise;
Konsola "op nick" yazmanız yeterli olacaktır. (") işaretini kullanmayınız.