Jobs plugini yardım

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabelaları yaratabilmek için yetkili(op ve owner) olmalısınız.
GroupManager için;
/manuadd nick owner/kurucu
Owner/kurucu yazmamın sebebi bazı kullanıcıların türkçeleştirilmiş GroupManager kullanmalıdır. Eğer grubun adı Owner değilse Kurucu yu deneyin.
OP olmak için ise;
Konsola "op nick" yazmanız yeterli olacaktır. (") işaretini kullanmayınız.

Adam onu sormuyor.Okumadan yazma.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Adam onu sormuyor.Okumadan yazma.

Evet yanlış anşılma olmuş. Ben essentials sign lerini anlatığım konuyla karıştırmışım, altına yazmışım.
https://forum.gamer.com.tr/threads/plugin-yardım.106494/#post-576912
Bunun devamı sanmışım.

Essentialstan arkadaş anlattı yapadımda ama bi bakim saol[DOUBLEPOST=1372153553,1372153342][/DOUBLEPOST]Server sings diye bulamadım fakat Magic signs buldum onu kullanııyorum

Essentials Signleri hakkında yardıma ihtiyacın varsa yardım edebilirim. Singlerin nesini yapamadığını anlatırsan ya da basamak basamak neler yaptını anlatırsan yardımcı olabilirim.

Edit: Geçen konuda sana açıklamışım zaten. Neyse bana hatanı anlatırsan sana daha fazla yardımcı olabilirim.

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O sorun çözüldü fakat servere neden girilmediğini buldum arkadaşla denedik ama hamacci açıkken gelebiliyor sadece. Fakat server bukkit öyle olmasaydı
plugin nasıl yüklenecekti.Eğer öyleyse bunu bukkit nasıl yapıcam çünkü orda bayağı insanın emeği var. Hamaci ağımdan ıp mi değiştirmem gerekiyormu
bunu nasıl yapabilirim

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Hamachi server diye bir server çeşidi yoktur. Hamachi server demelerinin sebebi sunucunun hamachi olmasındandır. Yani bukkit server hamachi de veya vds de olabilir. Yani katagorilendirmek gerekirse;
Bukkit Server - Minecraft Server = Serverin çeşidi.
Hamachi Server - VDS/... Server = Sunucunun çeşidi.
Yani serveriniz zaten bukkit sadece hamachi üzerinden sunuluyor.

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam fakat hamachi üzerinden sunmak istemiyorum

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
O zaman bir sunucu kiralamalısınız. Google Search size yardımcı olacaktır veya forumun da duyurduğu gibi Minecraft Türkiye ile Nitrado anlaşma yaptılar. İsterseniz forumun Nitrado Türkiye bölümüne göz atabilir ve bir suncu kiralayabilrisiniz. Tabi Hosting Firmaları kısmından da yararlanabilir ve başka bir sunucu bulabilirsiniz. Böylece hem Hamachi den kurtulmuş hem de 7/24 açık bir server e sahip olmuş olursunuz.
Ayrıca belirtmek isterim; eğer param yok diyorsanız; no-ip, port, sanal sunucular la uğraşarak, para harcamadan Hamachi siz server kurabilirsiniz. Ama birçok kullanıcı bunu başaramayabiliyor. Bunları nasıl yapacağınızı anlatan konuları Forumumuzda bulabilir veya yine Google Search ile bunun hakkındaki bilgileri karşınıza getirtebilirsiniz.