JointToPay [Günluk Sunucunuza 1000 Farkli kişi girdiğinde 0.98$ kazanin !] Ön Tanitim

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar Plugin henuz bitmedi bi %90 falan bitti 2-3 gune paylaşacağim bu konuyu açmamin sebebi eklenti hakkindaki duşuncelerinizi örenmek. öncelikli olarak pluginin amacini ve nasil çaliştiğini anlatayim.
Pluginin amaci Sunucunuza Gunluk 1000 farkli ip uzetinden kişi girediğinde yaklaşik size 0.98$ veriyor
Arkadaşlar plugin şöyle çalişiyor Kullanici sunucuya girdiğinde önce donuyor hiç bi haraket edemiyor kisaca oynayamiyor chatta lutfen oynaya bilmek için bu linke tiplayip reklami geçin yaziyor kullanici ne zaman reklam geçerse o zaman oynaya biliyor kullanicinin reklama tiklayip tiklamadiğini ip adresinden ayirt ediyor.
eklentide reklama gunde 1 kere tiklamasi gerekiyor.
Eklentinin amaci ve sistemi bu şu an bi %98 ni bitti şurdan takip edebilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Zaten bu son eklentim birakiyom minecrafti :D ayrica bu pluginden para kazanmicbilememi :D sunuculardaki şu abartilmiş vipler azalsin diye yaziyorum eklentiyi.
Benim sunucumda kullanabilirim. Malum öğrenciyiz. Aylık en fazla 10 TL ayırabilirim sunucuma. VIP satmayı düşünmüyorum vergisiymiş şusuymuş EULA'sıymış derken başımız belaya girmesin.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Proje fikir ve güzel, teoride işler ancak pratikte benim sunucuma gitmez bu plugin. Her oyuncu girdiğinde birçok mysql bağlantı işlemi yapacaktır. SonOyuncu'ya saniyede kaç kişinin çıkıp girdiğini düşündüğünde, bant genişliğinin bu işlemi kaldırabileceğini sanmıyorum.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Proje fikir ve güzel, teoride işler ancak pratikte benim sunucuma gitmez bu plugin. Her oyuncu girdiğinde birçok mysql bağlantı işlemi yapacaktır. SonOyuncu'ya saniyede kaç kişinin çıkıp girdiğini düşündüğünde, bant genişliğinin bu işlemi kaldırabileceğini sanmıyorum.
aynen Aslinda kurulan mysql bağlanti miktarini duşure bilirim mesela reklama tiklayan ip adreslerini hem mysql hemde confige eklerim eklenti önce configi kontrol eder configde yoksa mysql atar bu sayede yuksek ölçude mysql bağlantisini azaltmiş olurum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Oyuncuyu Serverden Soğutur Hatta Hiç Girmemesine Neden Olabilir Bu Eklenti Bence Çok Saçma ...
Sunucunun kapanması mı, bu mu?

Bu arada @djyee Her seferinde farklı link vermesi lazım. Çünkü aynı linkten 1 defa tıklanınca bir daha para vermiyor diye biliyorum adfly tarzı siteler.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuyu Serverden Soğutur Hatta Hiç Girmemesine Neden Olabilir Bu Eklenti Bence Çok Saçma ...
sizin için saçma olabilir fakat sunucu gerçekten kaliteliyse ve oyuncular sunucuyu çok seviyorsa soğutmaz. zaten neresi soğutacakki gunde 1 kere reklama tikliyor 1 gun boyunca istediği gibi oynuyor ben bunda oyuncuyu soğutan bir şey göremiyorum... Bana kalirsa vipler oyuncuyu sunucudan daha çok soğutuyor.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kadar mysql ile ugrasmak yerine benden size bir tavsiye :) gayet basit bir mantik oyuna girince adam donar linke tiklar ve geec der sonra sizinyaptiniz programi acar butona tiklar program cerezlerden linke girmismi kontrol eder girmisse o linke ait bir kod verir ve oyuncu o kodu girer ve serbest kalir mesaj yazmadada o kodu sv sahibi engeller sadece komut satiriyla girilmesi saglanabilir basit bir pluginle. :) yani adam kodu alip o linke ait al kardesim ben buldum sen kullan diyemicek oyun ici mesaj olarak oyun disindada soylemeye gayret ederse birak girsin o onun prblemi ztn servere destek icin tiklayin deseniz bu kod mod takmaz insanlar gonullu olarakta tiklar :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bu kadar mysql ile ugrasmak yerine benden size bir tavsiye :) gayet basit bir mantik oyuna girince adam donar linke tiklar ve geec der sonra sizinyaptiniz programi acar butona tiklar program cerezlerden linke girmismi kontrol eder girmisse o linke ait bir kod verir ve oyuncu o kodu girer ve serbest kalir mesaj yazmadada o kodu sv sahibi engeller sadece komut satiriyla girilmesi saglanabilir basit bir pluginle. :) yani adam kodu alip o linke ait al kardesim ben buldum sen kullan diyemicek oyun ici mesaj olarak oyun disindada soylemeye gayret ederse birak girsin o onun prblemi ztn servere destek icin tiklayin deseniz bu kod mod takmaz insanlar gonullu olarakta tiklar :)
Bence siteden random kodları mysql'e ekleyip oyun içinden girmesi sağlanabilir. Çoğu oyuncu program kullanmak istemeyecektir.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Gerek yok zaten her oyuncu gunde 1 kere tiklicak.
Peki. Adfly yönlendirmesini her seferinde farklı bir kod vermeli yada sunucuya rcon ile bağlanıp kodugirdi <player> gibi bir şey olmalı. Ben rcon tarafındayım çünkü kodu oyuncuya girdirmek eziyet olur. Copy paste de olabilir aslında.