JustCraft rezaleti lütfen okuyun !!

korayil

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar merhaba öncelikle şunu belirteyim justcraft isimli bir serverda builder oldum yeni spawn yapılacaktı birlikte kurucuyla yaptık sonrasında bir parkur yaptım oyundan çıktım geri girdiğimde builderlığım alınmıştı ve niye diye sorduğumda bir kaç kez sordum cevap gelmedi uzatma şeklinde bi uyarıyla kick yedim ve sonrasında sınırsız mute yedim yan çar açtım tekrar girdim ve konu açacağımı belirttim sizden ricam şudur Bu rezalete sizde ortak olmayın ve şöyle serverlara prim vermeyin giripte çok emeğim yoktu belki ama yaptıklarım boşuna gitti ve bi açıklama bile alamadım.

mustokral

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Parkur Yaptık dediği duvarları çekti adamın yapıgı walls ta lapis blogu tahta beğenmedım attım sonuç bu konu kilit pls

korayil

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yalana bak :) Lapis koydum sonra kaldır deyince başka şeyler koydum

Bu arada parkurun zeminiydi ve set ile yapmadığım için şu an aynı yukarıda ki gibi olmasa da buna benzer büyük versiyonuydu yalanla kurtarmaya çalışma[DOUBLEPOST=1406480139,1406479987][/DOUBLEPOST]

Bu da server'dan banlanınca gelen yazı :) Üstelik küfür bile etmeden sadece neden atıldığımı öğrenmeye çalıştım !

mustokral

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Parkur Yaptık dediği duvarları çekti adamın yapıgı walls ta lapis blogu tahta beğenmedım attım sonuç bu konu kilit pls
Yalana bak :) Lapis koydum sonra kaldır deyince başka şeyler koydum

Bu arada parkurun zeminiydi ve set ile yapmadığım için şu an aynı yukarıda ki gibi olmasa da buna benzer büyük versiyonuydu yalanla kurtarmaya çalışma[DOUBLEPOST=1406480139,1406479987][/DOUBLEPOST]

Bu da server'dan banlanınca gelen yazı :) Üstelik küfür bile etmeden sadece neden atıldığımı öğrenmeye çalıştım !
Küfür etmediğin doğru olabilir ve sana nedenini söylüyoruz sen hala neden banladınız beni alın benı haksızlık forumda konu açıcam banane yetkimi verin. lafların bunlar

mustokral

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adam senin başının etini yiyip nedenini söylemene rağmen neden neden diye sorarsa sus dedim susmadı muteledım başka cardan geldi

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama yanlış iş yapıyorsunuz. Bu tür işlerde öncelikle işe alınan kişi ile görüşülür, şartlar konuşulur, bu kişi builder ise yetenekleri sınanır.
Bir kere üslup yanlış, ne yaparsanız yapın sunucunuz kesinlikle bir gelecek vaadetmiyor. Kurucuyum havalarınızı attıktan, hevesinizi aldıktan sonra sunucuyu kapatacaksınız, olan size VIP'lik için para vermiş oyunculara olacak.

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kanıtlar şahsımda yeterli. Bir kişiyi builder olarak kiraladığınızdan şartlarınızı bildirmenize gerek yok. Haksızlık etmişsiniz, emek vermiş adam ve siz uyarı vermeden, anlatmadan görevini almışsınız.

mustokral

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Uyarı vermedenmı neyse daha fazla uzatmıyıcağımçünkü ne dersem deyin kendi sereriniz olmadıgı için anlayamazsınız