JustGame Sunucu Yetkili Alımları [Çöp] [Moderatör-Rehber-Devoloper] Alımlar Tamam

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Mert ^__^ ...

Girişi Youtube Kanallarındaki İnsanlar Gibi Yapsam Bile Sizden Bize Yardım Etmenizi Rica Edicem ... Serverimiz Nerdeyse Tamam Ama Ekip Yok Gibi bir şey Sadece Ben Ve Doğukan Varız ... E Biz Yokken İlgilenecek 1-2 İnsan Lazım Tabikide ... Bide Oyunculara Yol Gösterecek Tatlı Dilli Bir Rehber ... Sunucu Açık Açık Şuanlık Dedicated Olmadı ... Ama Doğukan Bittiği Anda Yapıcağını Söylüyor Ki Güvenilir Bir insan Ayrıca Uğraşıyorda. Yani Dedicated Olucak ... Herneyse Skype Adresi Olmayanlar İçin RaidCall Önerebilirim Alta Linkini Koyucam Hemen Bir Üyelim Açmanız Yeterli Sonra Tık Diye Kuruluyor ... Kurucumuz Resmen Pavyoncu Tarafımı Ortaya Çıkaracak Kadar Renkli Bir Kişilik Umarım Ekibe Alınırsanız Sizinle İyi Geçiniriz ^__^

:Alımlar İçin:

Moderatör (1-2 Kişi Maximum) [Alımlar Bitti]
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz :
Oyuncularla Aranız Nasıldır :
Bildiğiniz Plugin Tipleri :
Bildiğiniz Komut Tipler :
Günde Kaç Saat Online Olursunuz :
Word Edit Ve World Guard Bilginizi
(?/10) :

Developer (Namı Diğer Pluginci <.<) (1 Kişi) [Alımlar Bitti]
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz :
Oyuncularla Aranız Nasıldır (Biraz Gerekli Bu) :
Genel Olarak Plugin Bilginiz (?/10)
Plugin Programlıyabilirmisin ^__^ (Çok Gerekli Diğilde Baya Bi Puan Kazandırır Size):
Günce Kaç Saat Online Olursunuz :
Rehber (1 Kişi)
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz (Önemli):
Oyuncularla Aranız Nasıldır :
Plugin Bilginiz Nasıldır (?/10) :
Günce Kaç Saat Online Olursunuz :

Not : Şu (?/10)'ları Kafanızdan Sallamayın Lütfen Sizden Çok Rica Ediyorum Bunları Skypede Sorucam Tek Tek
Not : Soyad Çok Zorunlu Diğil ... Adnını Burada Paylaşmayabilirsin Ama Bize Muhakkak Söylemen Lazım
Not : Skype Zorunlu Diğil Dediğim Gibi Ama Raidcall İllaki İndirin Yada Skype

RaidCall İndirme Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RaidCall Oda Numarası : 9730323

Bunu Rica Ederek Söylüyorum Lütfen Konuyu Kirletmeden Konuşun Tartışmalarınızı Özel Konuşmalardan Yapınız

Son düzenleme:

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Allah Aşkına StatikCraft Diye İsim Mi Olur ? Koyacak İsim Mi Kalmadı ? Sonu Craft'lı Biten Sunuculardan Bıktı Millet <_<

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Allah Aşkına StatikCraft Diye İsim Mi Olur ? Koyacak İsim Mi Kalmadı ? Sonu Craft'lı Biten Sunuculardan Bıktı Millet <_<
Doğukanı Sırf Bu Adı Koydu Diye Parçalıyacaktım ... Adam Zaten Ad Koyamıyor bir şey Düşün Dedim ... Koyduğu Anda Güncelliyicem Teşekürler ^__^
Moderatör
Adınız :yusuf
Soyadınız :bolat
Yaşınız :16
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz :beta
Oyuncularla Aranız Nasıldır : güzel hoş
Bildiğiniz Plugin Tipleri :essantials,groupmanager vb
Bildiğiniz Komut Tipler :Wordedit Wordguard Admin Komutları vb
Günde Kaç Saat Online Olursunuz :8 9
Word Edit Ve World Guard Bilginizi (?/10) : 10

Birazdaha Başvurular Artımmı Bakıcam ^__^

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Azıcık Arama Yaparsan Koca Forumun Sırf Sonu Craft'la Biten Sunucuları Eleştirdiğini Görebilirsin. StatikCraft Bana Saçma Geliyor Senin de Buna Saygı Duyman Gerek.
Haklısın O Konuda Eleştirin İçin Sağol ... Bunlara Dikkat Edicem ^__^
eleştirmemi senin yaptığın resmen dalga geçmek gibi bir şey.
Eleştiri Yapsın Her Eleştiriye Açığım ... Eleştiri Yapacaklarki Biz Hatamızı Anlıyalım Sonuçta Bu Bir İnsan Hakkıdır ... Eleştiri Sadece Bir Noktayı Geçerse Azar Veya Hakaret Noktasına Ulaşır ... Ozaman İnsan Kendi Hakkını Savunur ... Beni Savunduğun İçin Teşekkürler

Daha Fazla Konuda Mesajlaşmanızın Alemi Yok ...

DogukanErdic063

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler tartışmaya gerek yok...
Server ismi şimdilik öyle...
Sonra değiştireceğiz sakin olun ^^
[DOUBLEPOST=1412893129,1412893044][/DOUBLEPOST]Pavyoncu tarafımı derken hayırsız :D
Sen garıyamı gidion lan benden habersiz :S

gropa525252

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Raidcall Adresindeyim Lütfen Giri şYaparmısınız Görüşmemiz Lazım.[DOUBLEPOST=1412955545,1412954034][/DOUBLEPOST]raidcallınıza bakarmısınız bekliyorum.

eren1404444

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız :Eren MOD YADA ADMİNLİK

Soyadınız Demir
Yaşınız :12
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz :2 yıl
Oyuncularla Aranız Nasıldır : çok iyi yani ben aramı iyi tutmak için 1 yıl server server dolaşarak insanların hareketlerini düşüncelerini öğrendim
Bildiğiniz Plugin Tipleri :ya plugin olarak hani modun veya adminnin bilmesi gerektiği kadar group manager enchant felan filan
Bildiğiniz Komut Tipler :Dediğim gibi modun bilmesi gerekecek kadar ban mut kick felan işte /nick
Günde Kaç Saat Online Olursunuz :hafta içi giremiorum ama hafta sonu sabah akşam yani 3 gün cuma akşam 2 saat hafta sonu akşama kadar
Word Edit Ve World Guard Bilginizi (?/10) :4/10 modun bileceği kadar :D
alırsanız yanlış bir şey yapmış olmassınız

CoolManSemih588

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız : Semih
Soyadınız : Şahin
Yaşınız : 16
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz : Betadan Beri
Oyuncularla Aranız Nasıldır : Çok İyidir Sorunlarını algılarım ve plan uygularım
Bildiğiniz Plugin Tipleri : Hologram Epic Boss Essentials Group Manager Mythic Boss ProTocolLİb vb
Bildiğiniz Komut Tipler : Group Manager Essentials vb Biliyorum mangadd mangaddp chestcommands open filan vb
Günde Kaç Saat Online Olursunuz : 6 Eger Okul Olmassa 12 Saat
Word Edit Ve World Guard Bilginizi (?/10) : 9

MineForLife

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatör
Adınız : Berke
Soyadınız : -
Yaşınız : 12
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz : 2011'den beri
Oyuncularla Aranız Nasıldır : İyidir
Bildiğiniz Plugin Tipleri : we, wg, enchant, (daha var bildiğim aklıma gelen sık kullandığımız bunlar)
Bildiğiniz Komut Tipler : /tp /ban /nick /kick /mute /expand /enchant (daha varda aklımda olanlar bunlar)
Günde Kaç Saat Online Olursunuz : 1 veya 2
Word Edit Ve World Guard Bilginizi (?/10) : 8