Kullanıcı0000
Donuts :3
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Ben Mert ^__^ ...
Girişi Youtube Kanallarındaki İnsanlar Gibi Yapsam Bile Sizden Bize Yardım Etmenizi Rica Edicem ... Serverimiz Nerdeyse Tamam Ama Ekip Yok Gibi bir şey Sadece Ben Ve Doğukan Varız ... E Biz Yokken İlgilenecek 1-2 İnsan Lazım Tabikide ... Bide Oyunculara Yol Gösterecek Tatlı Dilli Bir Rehber ... Sunucu Açık Açık Şuanlık Dedicated Olmadı ... Ama Doğukan Bittiği Anda Yapıcağını Söylüyor Ki Güvenilir Bir insan Ayrıca Uğraşıyorda. Yani Dedicated Olucak ... Herneyse Skype Adresi Olmayanlar İçin RaidCall Önerebilirim Alta Linkini Koyucam Hemen Bir Üyelim Açmanız Yeterli Sonra Tık Diye Kuruluyor ... Kurucumuz Resmen Pavyoncu Tarafımı Ortaya Çıkaracak Kadar Renkli Bir Kişilik Umarım Ekibe Alınırsanız Sizinle İyi Geçiniriz ^__^
:Alımlar İçin:
Moderatör (1-2 Kişi Maximum) [Alımlar Bitti]
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz :
Oyuncularla Aranız Nasıldır :
Bildiğiniz Plugin Tipleri :
Bildiğiniz Komut Tipler :
Günde Kaç Saat Online Olursunuz :
Word Edit Ve World Guard Bilginizi (?/10) :
Developer (Namı Diğer Pluginci <.<) (1 Kişi) [Alımlar Bitti]
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Oyuncularla Aranız Nasıldır (Biraz Gerekli Bu) :
Genel Olarak Plugin Bilginiz (?/10)
Plugin Programlıyabilirmisin ^__^ (Çok Gerekli Diğilde Baya Bi Puan Kazandırır Size):
Günce Kaç Saat Online Olursunuz :
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz (Önemli):
Plugin Bilginiz Nasıldır (?/10) :
Not : Şu (?/10)'ları Kafanızdan Sallamayın Lütfen Sizden Çok Rica Ediyorum Bunları Skypede Sorucam Tek Tek
Not : Soyad Çok Zorunlu Diğil ... Adnını Burada Paylaşmayabilirsin Ama Bize Muhakkak Söylemen Lazım
Not : Skype Zorunlu Diğil Dediğim Gibi Ama Raidcall İllaki İndirin Yada Skype
RaidCall İndirme Linki :
RaidCall Oda Numarası : 9730323
Bunu Rica Ederek Söylüyorum Lütfen Konuyu Kirletmeden Konuşun Tartışmalarınızı Özel Konuşmalardan Yapınız
Girişi Youtube Kanallarındaki İnsanlar Gibi Yapsam Bile Sizden Bize Yardım Etmenizi Rica Edicem ... Serverimiz Nerdeyse Tamam Ama Ekip Yok Gibi bir şey Sadece Ben Ve Doğukan Varız ... E Biz Yokken İlgilenecek 1-2 İnsan Lazım Tabikide ... Bide Oyunculara Yol Gösterecek Tatlı Dilli Bir Rehber ... Sunucu Açık Açık Şuanlık Dedicated Olmadı ... Ama Doğukan Bittiği Anda Yapıcağını Söylüyor Ki Güvenilir Bir insan Ayrıca Uğraşıyorda. Yani Dedicated Olucak ... Herneyse Skype Adresi Olmayanlar İçin RaidCall Önerebilirim Alta Linkini Koyucam Hemen Bir Üyelim Açmanız Yeterli Sonra Tık Diye Kuruluyor ... Kurucumuz Resmen Pavyoncu Tarafımı Ortaya Çıkaracak Kadar Renkli Bir Kişilik Umarım Ekibe Alınırsanız Sizinle İyi Geçiniriz ^__^
:Alımlar İçin:
Moderatör (1-2 Kişi Maximum) [Alımlar Bitti]
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Bildiğiniz Plugin Tipleri :
Bildiğiniz Komut Tipler :
Günde Kaç Saat Online Olursunuz :
Word Edit Ve World Guard Bilginizi (?/10) :
Developer (Namı Diğer Pluginci <.<) (1 Kişi) [Alımlar Bitti]
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Oyuncularla Aranız Nasıldır (Biraz Gerekli Bu) :
Genel Olarak Plugin Bilginiz (?/10)
Plugin Programlıyabilirmisin ^__^ (Çok Gerekli Diğilde Baya Bi Puan Kazandırır Size):
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Ne Kadar Zamandır Minecraft Oynuyorsunuz (Önemli):
Plugin Bilginiz Nasıldır (?/10) :
Not : Şu (?/10)'ları Kafanızdan Sallamayın Lütfen Sizden Çok Rica Ediyorum Bunları Skypede Sorucam Tek Tek
Not : Soyad Çok Zorunlu Diğil ... Adnını Burada Paylaşmayabilirsin Ama Bize Muhakkak Söylemen Lazım
Not : Skype Zorunlu Diğil Dediğim Gibi Ama Raidcall İllaki İndirin Yada Skype
RaidCall İndirme Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
RaidCall Oda Numarası : 9730323
Bunu Rica Ederek Söylüyorum Lütfen Konuyu Kirletmeden Konuşun Tartışmalarınızı Özel Konuşmalardan Yapınız
Son düzenleme: