KaanEser
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Evet merhabalar arkadaşlar, forumda upuzun süredir yoktum ama geri dönüş için mükemmel bir zaman olduğunu hissediyorum . Neyse uzatmadan asıl bu konuyu açma sebebime geçmek istiyorum, gerçi doğru yere açtım mı ondan bile emin değilim ben buradan gittiğimden beri çok şey değişmiş anlaşılan . Burada olmadığım vakit boyunca kendimi sevdiğim şeylere yönelttim ve bunlardan biri de Müzik. Gitarıma acayip derecede bağlandım, öyle bir bağlanış ki sanki çocuğuymuş gibi seversiniz ya: aynen öyle seviyorum keratayı.
Neyse bu zaman boyunca bir Instagram hesabı açıp birkaç video attım ve atmaya da devam edeceğim. Eğer merak ederseniz ve takip etmek isterseniz, Linki aşağıya bıraktım:
Kaan Yıldırım Eser - Müzik (Instagram)
Onu bunu geçtim de asıl önemli olan konu şu, siz neler yaptınız? En son sanırsam 2016-2017 yılları arası gittim ve forumda neler değişti, neler yapıldı merak ediyorum. Mesela ben editörken olan ekip arkadaşları hala devam ediyor mu? @Gloin buralardaysan bir ses ver, ha bir de @AdexTR beyefendi nasılsınız iyi misiniz? Evet tanıtım gibi başlayıp sohbet muhabbet gibi bir konuya bağlamam da ironik oldu herneyse hadi bakalım
Neyse bu zaman boyunca bir Instagram hesabı açıp birkaç video attım ve atmaya da devam edeceğim. Eğer merak ederseniz ve takip etmek isterseniz, Linki aşağıya bıraktım:
Kaan Yıldırım Eser - Müzik (Instagram)
Onu bunu geçtim de asıl önemli olan konu şu, siz neler yaptınız? En son sanırsam 2016-2017 yılları arası gittim ve forumda neler değişti, neler yapıldı merak ediyorum. Mesela ben editörken olan ekip arkadaşları hala devam ediyor mu? @Gloin buralardaysan bir ses ver, ha bir de @AdexTR beyefendi nasılsınız iyi misiniz? Evet tanıtım gibi başlayıp sohbet muhabbet gibi bir konuya bağlamam da ironik oldu herneyse hadi bakalım