Kaç FPS Alıyorsunuz?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Evet brolar Minecraft'da kaç FPS aldığınızı ss ile gösterin bakam.

(Mineplex'de tek hile kullanan ben miyim?)

Son düzenleme:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Mineplex yada hivemcydi hatırlamıyom bi oyunda resim çiziyon diğerleri bilmeye çalışıyo o oyuna girdim resmi çizdim herkes bana sövmeye başladı bu ne diye adfgjsil :D

{••°±°••}
DrawMyThink :p Kova çiz diyor gidiyorum yılan çiziyorum "fah yu mah yu" ne varsa diyorlar bana B)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bikere ekranı karaladım demedikleri kalmadı :D oyunu bilmiyodum yalnışlıkla girmiştim :D

{••°±°••}

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Artı, Optifine kullanıp ayarları en yüksek değerlere yükselttim. Bütün ayarlar en yüksek değerde yani. Sadece görüş açışı Normal +8 ve sisi açtım o kadar.[DOUBLEPOST=1404408986,1404408936][/DOUBLEPOST]
Zenginmisin lan :D

{••°±°••}
O konuya girmeyelim de bu sisteme sahip bir kişiye nasıl zengin dersin sen ağmeğkeğ? Berbat sistem lan :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artı, Optifine kullanıp ayarları en yüksek değerlere yükselttim. Bütün ayarlar en yüksek değerde yani. Sadece görüş açışı Normal +8 ve sisi açtım o kadar.[DOUBLEPOST=1404408986,1404408936][/DOUBLEPOST]
O konuya girmeyelim de bu sisteme sahip bir kişiye nasıl zengin dersin sen ağmeğkeğ? Berbat sistem lan :D
Benim pc 2 gb ram 1 gb ekran kartı 500 gb depolama alanı :D

{••°±°••}

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 gb ddr3 kingston
1 gb radeon hd7350
i3 2130
Optifine ile her şey açıkken 60 fps düşün :D