Kafa Nasıl Koparılıyor?

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, serverlarda bazıları WS yaparken birilerinin veya canavarların kafasını koparıp alıyor. Bunu nasıl yapabilirim? Bir yöntemi mi var?

Şimdiden teşekkürler...

thecacan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
koparıp almıyorlar o kafalar yaratıklardan düşüyor düşük ihtimalle oluyor oda araştırırsan hangilerinden düşüyor diy e bulabilirsn

Ayejder44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canavarların kafasını düşük bir ihtimal ile herhangi bir şey ile düşürebilirsin.Fakat başka bir oyuncunun kafasını Looting basılı bir kılıç ile onu öldürerek düşürebilirsin.

LarcousSourceTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben survivalda creeper kesmiştim enchli bir dia kılıç vardı kellesi item olarak yere düşmüştü almıştım takmıştım fakat enchi hatırlamıyorum

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
tekkit-ftbde ench hilesi var envantere iken x tuşuna basın bütün enchleri level 10 basın sonra bir yaratık öldürün kafası elinizde :D bu multide arkadaşınıza vurdunuzdada olur :S

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Looting yani Ganimet büyüsüyle 20-30 tane canavarı öldürdüm, hiç kafa düşmedi. Ne yapabilirim?

Ayejder44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer sadece looting 1 basılı bir kılıçla düşürmeye çalışırsan sadece o az olan düşürme şansını biraz yükseltir ama looting 2 veya 3 basılı bir kılıçla yaparsan çok daha artar.Ben bir serverda bir suru xp kasıp diamond sworduma enchant basmıştım looting 3 ve bir kaç sey daha gelmişti.Looting 3lü kılıcı bir deniyeyim dedim 10 mobdan 2si kafa düşürüyordu 4 zombieden 1 tanesi Iron esyalar veya Iron ingot dusuruyordu.

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başlık harika... :D
Çok sağol, özenle seçtim :D

Eğer sadece looting 1 basılı bir kılıçla düşürmeye çalışırsan sadece o az olan düşürme şansını biraz yükseltir ama looting 2 veya 3 basılı bir kılıçla yaparsan çok daha artar.Ben bir serverda bir suru xp kasıp diamond sworduma enchant basmıştım looting 3 ve bir kaç sey daha gelmişti.Looting 3lü kılıcı bir deniyeyim dedim 10 mobdan 2si kafa düşürüyordu 4 zombieden 1 tanesi Iron esyalar veya Iron ingot dusuruyordu.
Looting III zaten ama kafa düşmedi, yapabilirsem serverda da denerim, bilgi için sağol...