KALDIRILDI

xKadirBeyxx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu

Ad/Soyad; Kadir Kayacan

Yaş; 19

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART)
☂ Kadir ツ#9411

Daha önce yaptığı yetkiler; Admin Kurucu Mimar Rehber

Günlük aktif olma süresi; (Örn: 20:00-23:30) 7,8 bilemedin 8,9 saat

Kaç Ay/Yıl dır Faction oynuyorsunuz; 4

Daha önce başka bir Faction sunucusunda yetkililik yaptınızmı; Yaptım 4 hubda calıstım hepsı benden memnun kıldı Bilgim Var Yani. Sevgiler Saygılar

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
> Başvuru Formu

Ad/Soyad; Taha Kaya

Yaş; 14

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART) : DavsannBey "b"#8199 , [email protected]

Daha önce yaptığı yetkiler; Sunucu Sahipliği , Kurucu , Ortak , Admin , Pluginer , Moderator , Rehber ,

Günlük aktif olma süresi; (Örn: 20:00-23:30) : 16:00-00:00

Kaç Ay/Yıl dır Faction oynuyorsunuz; 9 Yaşımdan Beri Minecraft Oynuyorum Çoğu Faction Sunucusundada Bulundum

Daha önce başka bir Faction sunucusunda yetkililik yaptınızmı; MineTürk [ Moderator ] , CapeCraft [ Bir Süreliğine Arkadaşın Yerine Adminlik Yaptım ] , Daha birçok Sunucu Var Ama Bunlar Bir Kaçı

Caner1995

Marangoz
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu

Ad/Soyad; Taha Kaya

Yaş; 14

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART) : DavsannBey "b"#8199 , [email protected]

Daha önce yaptığı yetkiler; Sunucu Sahipliği , Kurucu , Ortak , Admin , Pluginer , Moderator , Rehber ,

Günlük aktif olma süresi; (Örn: 20:00-23:30) : 16:00-00:00

Kaç Ay/Yıl dır Faction oynuyorsunuz; 9 Yaşımdan Beri Minecraft Oynuyorum Çoğu Faction Sunucusundada Bulundum

Daha önce başka bir Faction sunucusunda yetkililik yaptınızmı; MineTürk [ Moderator ] , CapeCraft [ Bir Süreliğine Arkadaşın Yerine Adminlik Yaptım ] , Daha birçok Sunucu Var Ama Bunlar Bir Kaçı

Discorddan beni eklerseniz sevinirim