Arkadaşlar Benim bilgisayarda sw açılmadıgından; 1.4.4 yada 1.4.2 OLACAK !
Hamachili Server yada Bukkit Server aranıyor
Birtane map hazirladim fotograflarını yarın aticam oyunu anlatayim
Kale Savaşları
MAP TAMAMEN KENDİ YAPIMIMDIR!
2tane kale olucak mapta var hazirladim kaleleri ilk yıkan yenecek (Gece olana kadar saldırmak yok)
Karakterler bulunuyo ona göre esyalar alinicak gece oldugunda savasilicak en fazla 3vs3 yada 2vs2 farketmez
4vs4 den fazla olmayacak fazla olunca sıkıcı geliyo karakterlerdeki esyalari yazayim
Okcu:1 Yay ,64 ok , 32 torch, 6 snow blogu, night vision (2 şer tane 3er dakikalık) (ınstalt health 2şer tane) (ve yemek ..) Zirhi Gold zirh düzülü full, 1 görünmezlik iksiri 2:15 dklik
Savasci:Zirhi Iron(demir) full düzüm 6 snow blogu night vision (2şer tane 3 dakikalik) (instalth helat 2şer tane)
(32 torch) (yemek..) Iron Sword , Strengh Potion 1:30 dakikalık 2 tane
Bombaci:32 torch , 32 tnt , zırhı Leather full düzüm,(yemekk..) 3dklık speed 2tane , 2tane instant health ,
2tane flint steel (yakmaya yarayan sey) ,6 snow blogu , night vision 3 dklık 2 tane , 1 tanede görünmezlik iksiri
KARAKTERDEKİ ESYALAR EKSİKSE SONRA DÜZELTİRİM
KARAKTER GÖREVLERİ
Okcu: Kalenin Tepesine cikarak yayla gelen düsmanlari püskürtecek yada öldürecek
Savasci: Kaleye Saldiriya cikacak
Bombaci: Karşı Tarafın Kalesini tnt koyup patlatip kaçacak [Dikkat: Tntyi üst üste koymak yasaktir]
ACİL SW ARANIYO
KARAKTERLERİN HEPSİNDE 16 GOLDEN APPLE VARDİR
SNOW BLOGUNUN OLMASININ NEDENİ KALEYİ KORUYAN OKCU OK ATARKEN Önüne BLOK KOYARSIN ENGELLER BU yüzden
BAYA Bİ UZUN OLDU YAZİ AMA İYİ FORUMLAR !
SWSİ OLAN YAZSIN YORUMA
İLK YAZANINKİNE GİDİCEM
HAMACHİLİYSE AĞ ADI SİFRE DÜZGÜN VERİLSİN
BUKKİTSE YİNE AYNİ SEY
OYUN NİCKİM : Derdupplo
!!! ACİL SW ARANIYOR
Hamachili Server yada Bukkit Server aranıyor
Birtane map hazirladim fotograflarını yarın aticam oyunu anlatayim
Kale Savaşları
MAP TAMAMEN KENDİ YAPIMIMDIR!
2tane kale olucak mapta var hazirladim kaleleri ilk yıkan yenecek (Gece olana kadar saldırmak yok)
Karakterler bulunuyo ona göre esyalar alinicak gece oldugunda savasilicak en fazla 3vs3 yada 2vs2 farketmez
4vs4 den fazla olmayacak fazla olunca sıkıcı geliyo karakterlerdeki esyalari yazayim
Okcu:1 Yay ,64 ok , 32 torch, 6 snow blogu, night vision (2 şer tane 3er dakikalık) (ınstalt health 2şer tane) (ve yemek ..) Zirhi Gold zirh düzülü full, 1 görünmezlik iksiri 2:15 dklik
Savasci:Zirhi Iron(demir) full düzüm 6 snow blogu night vision (2şer tane 3 dakikalik) (instalth helat 2şer tane)
(32 torch) (yemek..) Iron Sword , Strengh Potion 1:30 dakikalık 2 tane
Bombaci:32 torch , 32 tnt , zırhı Leather full düzüm,(yemekk..) 3dklık speed 2tane , 2tane instant health ,
2tane flint steel (yakmaya yarayan sey) ,6 snow blogu , night vision 3 dklık 2 tane , 1 tanede görünmezlik iksiri
KARAKTERDEKİ ESYALAR EKSİKSE SONRA DÜZELTİRİM
KARAKTER GÖREVLERİ
Okcu: Kalenin Tepesine cikarak yayla gelen düsmanlari püskürtecek yada öldürecek
Savasci: Kaleye Saldiriya cikacak
Bombaci: Karşı Tarafın Kalesini tnt koyup patlatip kaçacak [Dikkat: Tntyi üst üste koymak yasaktir]
ACİL SW ARANIYO
KARAKTERLERİN HEPSİNDE 16 GOLDEN APPLE VARDİR
SNOW BLOGUNUN OLMASININ NEDENİ KALEYİ KORUYAN OKCU OK ATARKEN Önüne BLOK KOYARSIN ENGELLER BU yüzden
BAYA Bİ UZUN OLDU YAZİ AMA İYİ FORUMLAR !
SWSİ OLAN YAZSIN YORUMA
İLK YAZANINKİNE GİDİCEM
HAMACHİLİYSE AĞ ADI SİFRE DÜZGÜN VERİLSİN
BUKKİTSE YİNE AYNİ SEY
OYUN NİCKİM : Derdupplo
!!! ACİL SW ARANIYOR