CaptainFail
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
evet kanal kuracak eklesin beni skype: blueeyesnobitch
Ve dolayısıyla hiçbir zaman belli bir izleyici kitlesine ulaşamayacakları için youtube kirliliğinden başka bir şey yapmazlar haklısın kardeşimKanal kuracak ama yanına adam arayan dalsın içeri yaş sınırı (12-14)
Demişsin ama 12-14 yaş arasındakiler adam değil çocuk sayılır.
Hah işte bende onu anlatmaya çalışıyorum zaten.benim arkadaşım var 13-14 yaşında 40-50 abonesi var yeni açtığı kanalda gör olursunuz bebelaklar!
ben kanal açmıyom mal okuma yazması yok çocuğun malya asdasdadasda XDHah işte bende onu anlatmaya çalışıyorum zaten.
Arkadaşını kıskandığın / özendiğin için sende kanal açıyorsun.
İstemek başarmanın yarısıdır derler.ben kanal açmıyom mal okuma yazması yok çocuğun malya asdasdadasda XD
Bundan kesinlikle ban yiyceksin iyi banlar şimdidensana iki lafım var çocuk: bu lafları paketlerim ananın ****a roketlerim 2, bu laflar boy boy götüne girsin biipp recep kovboy
Tamam özür diledinde neden bu tür özürler hep ban tehtidinden sonra geliyo onu anlayamıyorum.BEYLER AFEDERSİNİZ ATARLANMIŞIM KONTROLDEN ÇIKMIŞIM ÖZÜR DİLERİM...
Uyarı puanın bi arttı zaten anladımBEYLER AFEDERSİNİZ ATARLANMIŞIM KONTROLDEN ÇIKMIŞIM ÖZÜR DİLERİM...
Uyarı puanın bi arttı zaten anladım![]()
serbest mesleğim benKufurlerı bas sonra ozur dilerimoh kebap bendemi ole yapsam acaba ? hmmm
![]()
Uyarı puanın bi arttı zaten anladım
senin benden fazla varniye
![]()