Kapak Tasarım İntro Tasarımı İçin BURAYA ..

mkmehmet

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Kapak Tasarım Örnekleri :

Bu işi 5 Senedir Yapıyorum Yaşım 17 Servera Özel Kapak Tasarımı ve İntro VS. Hertürlü Bilişim İşleniriz Anında Yapılır.Youtube Kanalınıza Abone Çekimi Yapılır.

-- Gördüğünüz Kapak Tasarımlarını Kendim Düzenledim Server Sahibi Arkadaşım Olur Onun İçin Yapmıştım --

Fiyatlandırma :

Kapak : 10 TL
İntro : 10 TL
Youtube 50 Abone Çekimi : 35 TL
Facebook 100 Hayran Çekimi : 25 TL

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kapak tasarımları çok basit ve 10 tl! Ozaman @Cazza144 'ün kapakları 100 tl olmalıydı?

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
dediğim gibi bunlar bir örnek ve biz kimseyi zorlamıyoruz el emeği var bizde zaman ayırıyoruz
En güzelini göster ? kardeşim kapaklar iyi güzelde para miktarı fazla . Bu kapaklar için 2-3 tl civarı bir para istemelisin . Aksi takdirde alıcıların çok az olacaktır

mkmehmet

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
En güzelini göster ? kardeşim kapaklar iyi güzelde para miktarı fazla . Bu kapaklar için 2-3 tl civarı bir para istemelisin . Aksi takdirde alıcıların çok az olacaktır
kardeşim alıcı bana nasıl bir şey istiyor nasıl olduğunu söylüyor ona göre bizde tasarımını yapıyoruz

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
5$ = 1 Kapak ... İnsanlarda Bir Sorun Var Para Hissi Bürünmüş Gözleri , Bundan Parakazanabilirmiyim Şöyle Yapsam Para Gelirmi Yok Yok Şunu Nasıl Kazıklarım Demeye Çalışıyor ... 1 Kapak İçin Yapılırmı Kardeşim Fena Diğilde Para Nedemek Afedersin ? Ayrıca Forum İçi Satış Reklam Yasak

mkmehmet

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
5$ = 1 Kapak ... İnsanlarda Bir Sorun Var Para Hissi Bürünmüş Gözleri , Bundan Parakazanabilirmiyim Şöyle Yapsam Para Gelirmi Yok Yok Şunu Nasıl Kazıklarım Demeye Çalışıyor ... 1 Kapak İçin Yapılırmı Kardeşim Fena Diğilde Para Nedemek Afedersin ? Ayrıca Forum İçi Satış Reklam Yasak
Para Hissi İle Ne Alakası Adam Bu İşlerle Uğraşmak İstemiyor Para Verip Yaptırıyor

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Para Hissi İle Ne Alakası Adam Bu İşlerle Uğraşmak İstemiyor Para Verip Yaptırıyor
Aferim ... Sen Gidiyorsun Böyle Logolar İçin Pişkin Pişkin Para İstiyorsun ... 10TL Bide Bak Etrafına Bi Senden Daha İyi Logo Yapan İnsanlar Var Emekse Emek Ama Para Giriyorsa Kelime İçine Emek Dediğin Şeye"++++" Eklemen Lazım ... Bu Nedir Kardeşim Bir İnsan Bir İnsanı Hiç mi Düşünmez Yaa ... Para Nedir Maaş Nedir Bir Serverde Yetkili Olmak İçin Hepsi Anlamsız Şeyler ...