Kapatılsın

pythoncraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bi kaç gündür mc ye girmiyorum ama hesabım her zamanki şifremle kaydolunmuş acaba gene hangi sunucunun vip satıp para kazanmak için isim değişmiş hali burası

KrzysiekLegia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir kaç bir şey yapıp açsaydınız pluginleri birinden kopyalamışsınız sunucu açmışsınız cidden sıkıntılı hocam warplara gidilmiyor coin kazanabileceğin bir köylü yokken 3 lvl ineği olan birisi var ormanın girişinde aşırı dengesizlik var sunucuda cidden açmayı düşünüyorsanız bi bakıma alıp düzeltip açın.

ilk girdiğimde spawn da değil de rastgele bir alanda başladığımı es geçtim ona değinmeden önce yapılması gereken bir ton işiniz var

ForGottenMC

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bir kaç bir şey yapıp açsaydınız pluginleri birinden kopyalamışsınız sunucu açmışsınız cidden sıkıntılı hocam warplara gidilmiyor coin kazanabileceğin bir köylü yokken 3 lvl ineği olan birisi var ormanın girişinde aşırı dengesizlik var sunucuda cidden açmayı düşünüyorsanız bi bakıma alıp düzeltip açın.

ilk girdiğimde spawn da değil de rastgele bir alanda başladığımı es geçtim ona değinmeden önce yapılması gereken bir ton işiniz var
Coin Köylüsü var warpına gitikten sonra düz yürürsen önündeki köylü coin köylüsü

p0lds

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haritalar Çalıntı Pluginler Çalıntı
Başarısız.
Batihost Şirketinin Verdiği Pluginlerdir.
Motd.txt Özgünlüğü bile yoktur sunucuda.