faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
sessizce takipteyim canım sen devam et sadece yorum felan yapmıyorumLiderim nerelerdesin hiç uğramıyorsun videolarıma ._.
sessizce takipteyim canım sen devam et sadece yorum felan yapmıyorumLiderim nerelerdesin hiç uğramıyorsun videolarıma ._.
İyi bakalım başımızda dislike grubu var like atarak destek çıkmanı arzu ediyorum ._.sessizce takipteyim canım sen devam et sadece yorum felan yapmıyorum![]()
abi elbet başarını felan kıskananlar olur ama videoyu beğenmiyenlerde olur hani like kadar dislikeyede alışmak lazımİyi bakalım başımızda dislike grubu var like atarak destek çıkmanı arzu ediyorum ._.![]()
Bunlar video içeriği için değil kıskançlıktanabi elbet başarını felan kıskananlar olur ama videoyu beğenmiyenlerde olur hani like kadar dislikeyede alışmak lazım![]()
o zaman sıkıntı onlardaBunlar video içeriği için değil kıskançlıktan![]()
Sıkıntı Onlarda Destek Sizdeo zaman sıkıntı onlarda![]()
tmm tmm skn ol .sSıkıntı Onlarda Destek Sizde![]()
Bende Kardeş Kanal Oliyimmi Daha Videom Yok Ama 2 Tane İntro Var 6 Tane Abone Var Olurmu Sıfırdan Başlıcamda
videolarda rüzgar esiyor xd neyse umarım istediğin yerlere gelirsin![]()
tmm eklylm mi brbrmzi .sSkype den ekle görüşelim.[DOUBLEPOST=1406318283,1406318216][/DOUBLEPOST]
Aynen o sorun eski mikrofondan dolayıydı fakat şu an öyle bir sorunumuz yok.Yeni Head set Neredeyse dışarıdan 0 ses alıyor.
videolarda rüzgar esiyor xd neyse umarım istediğin yerlere gelirsin![]()
Bu ne biçim bi tavır lantmm eklylm mi brbrmzi .s
aynen bende çözemedimBu ne biçim bi tavır lan![]()
abi cidden şakadan mı anlamıyonuz yoksa anlamak mı istemiyonuz anlamadımaynen bende çözemedim
Anlamak istememek taraftarıyımabi cidden şakadan mı anlamıyonuz yoksa anlamak mı istemiyonuz anlamadım![]()
Sen Onumu Sorun Ettin Benim Videolarda Sokaktan Gecen Sarhosları Duyabiliyorlarvideolarda rüzgar esiyor xd neyse umarım istediğin yerlere gelirsin![]()