Film Karlar Ülkesi II - Yorumlama ( Spoiler İçerir )

Filme gitmeyi düşünüyor musunuz?

  • Belki.

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Düşünüyorum, öyleyse yokum.

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    1

Astor

Titanik
.
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
176
Puanları
490
Ruh hali
141527


Karlar Ülkesi II - Yorumlama
Hepinize esenlik olsun dostlarım, bugün vizyona girmesiyle gittiğim Karlar Ülkesi II'ni yorumlayacağım. Karlar Ülkesi, Walt Disney stüdyoları tarafından oluşturulmuş bir filmdir. İlk kez çıktığında çok sevdiğim filmler arasına giren Karlar Ülkesi, ikinci filmi ile beni yine şaşırttı.

Hikaye
Çok uzun zaman önce ormanda çıkan savaş, ormanı çok kötü etkilemiştir. Bu duruma uyanan Elsa, büyülü ormanı ziyaret etmektedir. Büyülü ormanın koruyucu muafızlarının lideri, 5 elementten birinin bilinmediğini söyler. Bunu duyan Elsa, kendisinin önceden de duymuş olduğu sesin yönüne, denize, açılmaktadır. Denizde büyülü ormanın eskiye dayalı atlarından biri Elsa'yı Karanlık Deniz'den geçirmektedir. Erindel'e ait eski olayların 3d şekilde canlandırılmış halini gördüğü yere ulaşmıştır. Ulaştığı yerde büyükbabasının bir işler çevirdiğini gören Elsa, olayın ta kendisini görmeye giderken dona kalmıştır. Elsa haberini göndermiştir. Haberini alan Anna, Elsa'nın başına bir şey geldiğini anlamış ve kardeşini aramaya, yola, çıkmıştır. Kardeşine hiçbir şekilde ulaşamayan Anna, trollerin liderinden aldığı vasıtayla Erindel'e yakın barajı, dev taştan canavarların taş atmasıyla yıkmıştır. Erindel'e gelen suları Elsa, kendisindeki buz eridikten sonra geri göndermiş ve Erindel'i kurtarmıştır. Bu olaylar sonucunda Kraliçe Elsa, Erindel'in yeni kraliçesini Anna yapmıştır. Çünkü Elsa'ya gelen teklif, büyülü ormanın kraliçesi olmaktı, Elsa ise böyle bir çare bulmuş ve böyle sonuçlanmıştır.

Filmdeki birçok sahne; ayrılışlar, mutluluklar, maceralı dakikalar beni derinden etkilemiş, tüylerimi diken diken yapmıştı. Bu yüzden filmi 10 üzerinden değerlendirecek olursam kesinlikle 10 olurdu. Filmi izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim, umarım siz de izlerken eğlenir, filmin tadına doyarsınız. Peki siz filme gitmeyi düşünüyor musunuz?
 


BerkAkyl

now in hell!
Mesajlar
294
En iyi cevaplar
7
Beğeniler
285
Puanları
1,180
Ruh hali
Animasyon temalı yapımlar bana pek hitap etmiyor ama anlattığınız gibiyse izleyebilirim.
 

Astor

Titanik
.
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
176
Puanları
490
Ruh hali
Yorumlarınızı bekliyorum.
 

Erkutay_

DragonBlock
Mesajlar
745
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
832
Puanları
1,490
Aklıma neler geldi kjghkjfghkjfkhgjfghk
 

Üst