Lord_of_Chaos
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle herkese merhabalar ve hayırlı geceler-sabahlar arkadaşlar. Şu anda yükleyeceğim resimler, arkadaşımla beraber yaklaşık 4-4.5 saat uğraşımızın sonucunda ortaya çıktı. Benim daha önce yaratıcı modda bir çalışmam olmamakla birlikte, arkadaşımın minecraftla yakından uzaktan alakası da yoktur. Ancak planlamadan, ani bir şekilde, kafamızda tasarlayarak ve o anda tasarladığımızı belirtmek isterim. Eleştirilerinize tabii ki açığım ancak yıkıcı değil yapıcı olması daha hoş olacaktır. Binanın fazla düz olması ya da odalarda eksikler olması gibi ayrıntılar göze çarpabilir. Vaktini ayırarak okuyan ve yorumunu esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler. 
DN: Otelin oda tasarımı yine otel yapıp konu açmış bir arkadaşın oda tasarımıyla birebir aynı gözükebilir. İlham almadım desem yalan olur. Kendisine selamlarımı gönderiyorum
Lobimiz altın kaplamasıyla zenginliğini vurguluyor. Para bizde gani
Bütün müşterilerimiz bizim için özeldir. Her ne kadar şu ana kadar zombi, tavuk, at ve enderman gibilerini ağırlasakta hepsi kırmızı halıyı hak ediyor gözümüzde.
Odalarımızda hiçbir masraftan kaçınmamakla beraber elimizden geldiğince sade ve masraftan uzak kalmaya da dikkat ettik.
Ve en üst katımızda bulunan Kral Dairemizin girişine hoş geldiniz.
Misafirlerin ağırlanacağı kendine özel lobisi.
Ferah ve geniş iç tasarımı.
Son model led televizyon ve antika parçalar da gözden kaçırılmamalı.
Cafe&Pub tipi eğlence mekanımızın girişi
Ve her mevsimde sınırsız eğlenceye davetiye çıkaran, camdan tasarımıyla özgün ve özgür mekanımız. Sol tarafta barmenimiz, sağ tarafta ise dj iş başında. Çiçeklendirilmiş alan tütün ürünleri tüketenler için ideal. Onları da düşündük.
DN: Otelin oda tasarımı yine otel yapıp konu açmış bir arkadaşın oda tasarımıyla birebir aynı gözükebilir. İlham almadım desem yalan olur. Kendisine selamlarımı gönderiyorum
Lobimiz altın kaplamasıyla zenginliğini vurguluyor. Para bizde gani
Bütün müşterilerimiz bizim için özeldir. Her ne kadar şu ana kadar zombi, tavuk, at ve enderman gibilerini ağırlasakta hepsi kırmızı halıyı hak ediyor gözümüzde.
Odalarımızda hiçbir masraftan kaçınmamakla beraber elimizden geldiğince sade ve masraftan uzak kalmaya da dikkat ettik.
Ve en üst katımızda bulunan Kral Dairemizin girişine hoş geldiniz.
Misafirlerin ağırlanacağı kendine özel lobisi.
Ferah ve geniş iç tasarımı.
Son model led televizyon ve antika parçalar da gözden kaçırılmamalı.
Cafe&Pub tipi eğlence mekanımızın girişi
Ve her mevsimde sınırsız eğlenceye davetiye çıkaran, camdan tasarımıyla özgün ve özgür mekanımız. Sol tarafta barmenimiz, sağ tarafta ise dj iş başında. Çiçeklendirilmiş alan tütün ürünleri tüketenler için ideal. Onları da düşündük.