KaSe Kafe - Ultra Amatör

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhabalar ve hayırlı geceler-sabahlar arkadaşlar. Şu anda yükleyeceğim resimler, arkadaşımla beraber yaklaşık 4-4.5 saat uğraşımızın sonucunda ortaya çıktı. Benim daha önce yaratıcı modda bir çalışmam olmamakla birlikte, arkadaşımın minecraftla yakından uzaktan alakası da yoktur. Ancak planlamadan, ani bir şekilde, kafamızda tasarlayarak ve o anda tasarladığımızı belirtmek isterim. Eleştirilerinize tabii ki açığım ancak yıkıcı değil yapıcı olması daha hoş olacaktır. Binanın fazla düz olması ya da odalarda eksikler olması gibi ayrıntılar göze çarpabilir. Vaktini ayırarak okuyan ve yorumunu esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler. :)

DN: Otelin oda tasarımı yine otel yapıp konu açmış bir arkadaşın oda tasarımıyla birebir aynı gözükebilir. İlham almadım desem yalan olur. Kendisine selamlarımı gönderiyorum :)

Lobimiz altın kaplamasıyla zenginliğini vurguluyor. Para bizde gani :D

Bütün müşterilerimiz bizim için özeldir. Her ne kadar şu ana kadar zombi, tavuk, at ve enderman gibilerini ağırlasakta hepsi kırmızı halıyı hak ediyor gözümüzde. :D

Odalarımızda hiçbir masraftan kaçınmamakla beraber elimizden geldiğince sade ve masraftan uzak kalmaya da dikkat ettik.

Ve en üst katımızda bulunan Kral Dairemizin girişine hoş geldiniz.

Misafirlerin ağırlanacağı kendine özel lobisi.

Ferah ve geniş iç tasarımı.

Son model led televizyon ve antika parçalar da gözden kaçırılmamalı.

Cafe&Pub tipi eğlence mekanımızın girişi

Ve her mevsimde sınırsız eğlenceye davetiye çıkaran, camdan tasarımıyla özgün ve özgür mekanımız. Sol tarafta barmenimiz, sağ tarafta ise dj iş başında. Çiçeklendirilmiş alan tütün ürünleri tüketenler için ideal. Onları da düşündük.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
sana önerim altın demir ve elmas bloklarında fazla aşırıya kaçma görüntüyü bozuyorlar

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her yere elmas döşemen çok saçma olmuş, görüntüyü bozmuş.

Aslında elmas veya demir bloğundan ziyade tamamen görsel olarak binayı açabileceğini düşündüğümüz için kullandık.

Zaten fazlasıyla amatör bir çalışmaydı ve modadan haberimiz olmadığı için modası geçmiş bir otel yapmamız biraz normal sanırım. Yine de yorumlarınız için teşekkürler, yeni bina tasarımları yaparsam yorumlarınızı göz önünde bulunduracağım. :)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Masraftan uzak durmaya çalıştık diyorsun ve her tarafa elmas ben koyuyorsun. Wat ?

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak odaların içinde ki eşya miktarının sadeliğinden bahsettim. İkinci olarak bu yorumu yapmadan önce son yorumu mu okudun mu acaba? :) Yapım esnasında altın, elmas, demir bloğundan ziyade sarı, mavi ve beyaz renkti onlar bizim için. Resim altında ki yorumlar da maksat muhabbet amacıyla yazıldı. Daha önce de dediğim gibi, tamamen amatör ve keyfi bir çalışmaydı. Yani kötü olabilir, saçma olabilir ama uğraşılmış bir şey ve lütfen altına elmasa demire takılmayın.

Yorumunu esirgemeyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Potansiyelin var fakat blok uyumu pek olmamış gibi ayrıca bina şekli bildiğimiz dikdörtgen onu biraz daha canlandırsan, blok uyumunu daha iyi kullansan gelişebilirsin diye düşünüyorum.
İnternetten tonlarca building tuto izleyebilirsin böyle böyle yavaşça kendi kendini gelişebilirsin.

Şahsen bu şuanki yapıtını beğenmedim. Pek hoşuma gitmedi ama herkesin göz zevki farklıdır herkes beğenecek diye bir şey yok. :)

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında blok kullanımı biraz sıvasız gecekondulara benzetti sanki binayı, kabul ediyorum :D Ama biraz da klasik bi hava katar belki diye kullanmak istedik sanırım.

Yorumların için teşekkürler, dikkate alacağım :) Aklımda çok güzel bir iki proje var ama zaman bulurda kendimi biraz geliştirebilirsem belki ileride paylaşabilirim tekrar sizlerle :)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kırıcı Olmak İstemiyorum Fakat Daha Düzgün Yapabilirsin Eksiklerin .

1 - Blok uyumunu nasıl yapmalısın hiçbir fikrin yok galiba daha çok çalışmalısın
2 - Yapılarına bu kadar abartı katman hoş olmamış

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Estağfurullah ne kırılması, tam tersine eksiklerimi dile getirmeniz hoşuma gidiyor ve dikkate alıyorum :) Teşekkür ederim.

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biz yaparken toprahtıda, gel gitten öyle o. -Çaktırma, belediyede bi kaç tanıdık çaycı var onlar sağolsun. Normal arazi çok pahalı, e dere kenarına da para yetmeyince anca okyanusun ortasına izin alabildik.- :D