Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar minecraftımın kasmaması için ne yapmalıyım game bosterr var optifine var yenileyememm ramı ve ekran kartıının başka bir çözümü var mı kasmaması için
eğer 2 tane ekran kartı kullanıyosan ve ekran kartın nvidia ise oku! masa üzerine sağ tık nvidia denetim masası 3d ayarların yönetilmesi
yukarıdaki yerden yüksek performanslı nvidia islemcisine tıkla:hihi:
arkadaş öncelikle konu yanlış yerde bu formda destek bölümü var oraya yazmaliydin senin sorununa gelince modlar lag yapabilir onun haricinde oyunun görüntü özelliklerini kisabilirsin bunun içinde ayarlar /video ayarlari / burada görüş mesafesini normal yap bulutlarida kapa bunun etkili olmasi lazim
kaptan haklsısın ama not item mi ne too many items gibi bişe var o olmadan e ye basınca oyun donuyor mecbur olmak zorunda mod mod varken ayarlar en kısıkta o varken lazım bana
o kadar iyi deyil nerdeyse her oyunda kasıyor ama şöle bişe var ben skayblock gibi mapları oynarken kasma sıfır 51 mod ile ama düz dünyaya geçince 4 modla kasma %98 oluyor
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.