kasma problemi

fanatik332131

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar minecraftımın kasmaması için ne yapmalıyım game bosterr var optifine var yenileyememm ramı ve ekran kartıının başka bir çözümü var mı kasmaması için

tornado0908

Marangoz
En iyi cevaplar
0
eğer 2 tane ekran kartı kullanıyosan ve ekran kartın nvidia ise oku! masa üzerine sağ tık nvidia denetim masası 3d ayarların yönetilmesi
yukarıdaki yerden yüksek performanslı nvidia islemcisine tıkla:hihi:

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş öncelikle konu yanlış yerde bu formda destek bölümü var oraya yazmaliydin senin sorununa gelince modlar lag yapabilir onun haricinde oyunun görüntü özelliklerini kisabilirsin bunun içinde ayarlar /video ayarlari / burada görüş mesafesini normal yap bulutlarida kapa bunun etkili olmasi lazim

fanatik332131

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaptan haklsısın ama not item mi ne too many items gibi bişe var o olmadan e ye basınca oyun donuyor mecbur olmak zorunda mod mod varken ayarlar en kısıkta o varken lazım bana

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş dizüstünün özelikleri azdir remi düşüktür ekran karti azdir belkide dizüstünden kaynakli bi sorun olabilir dizüdtünün özellikleri ne?

fanatik332131

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
o kadar iyi deyil nerdeyse her oyunda kasıyor ama şöle bişe var ben skayblock gibi mapları oynarken kasma sıfır 51 mod ile ama düz dünyaya geçince 4 modla kasma %98 oluyor