Kasma Sorunu

Caner4242

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft anlamsız şekilde kasıyor.En son çıkan oyunları 100 fps ile oynamama rağmen minecraft ta 10 fpsleri görecek şekilde anca oynayabiliyorum. Sistem özellikleri : Windows 7 64 bit. i7 2.20 Ghz işlemci. 8 mb ram. Amd Radeon HD 6700m 1 GB paylaşımsız ekran kartı. 1 tb de hard disk var. Bu özelliklerle assasins creed serisini çok rahat oynayabilmeme rağmen minecraft ta kasma oluyor. Yardımcı olabilecek varsa teşekkürler.

zzlawlzz2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
galiba yanlış yazmışsın 8 mb değil 8 gb olacaktı , ve oyunun kasmasını düşürmek için birkaç tavsiye ;
Ayarlar ->Video Ayarları

Bulutlar:Kapalı
Görüş Mesafesi:Normal veya Küçük
Grafikler:Hızlı
Parçacıklar:En az

Bunları yaptığın halde kasıyorsa sorun sendedir , ayrıca texture pack kullanıyosan ondan da olabilir.

Caner4242

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet 8 gb olacaktı yanlış yazmışım. Oyun içi ayarların hepsini en düşüğe almıştım o halde kasma devam etmekte. Sorunu buldum oyun içi f3 e tıkladığınızda sağ üst kısımda 900 mb tarzı bi ram yazıyor ancak oranın 8 gb ye göre 4096 mb tarzı bir şey olması gerekiyor. Bunun ayarları hakkınde bilgisi olan var mıdır ? FTB de multiplayer olarak oynuyoruz. Normal olarak oynasam çözümü verilmiş ama FTB de ayarlarını bulamadım.

zzlawlzz2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunun dışında başka bir şey bilmiyorum.
anti-lag texture packlar var onları deneyebilrsin.