Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Önce Merhabalar..
Server Gelişiminiz Çok Kötü.
Benim Oyum 2/10 'dur.
Builder Olmak İsteyen Bir Kişiyi Gördüm. Ve Bu Oyuncu Çıkmış. Servere Giremediği İçin Builder Olamadı? Haksızlık Değil mi?
İlk Önce Merhabalar..
Server Gelişiminiz Çok Kötü.
Benim Oyum 2/10 'dur.
Builder Olmak İsteyen Bir Kişiyi Gördüm. Ve Bu Oyuncu Çıkmış. Servere Giremediği İçin Builder Olamadı? Haksızlık Değil mi?
İlk Önce Serverimiz Hakkında Düzgün konuşursan sevinirim ayrıca kardeşim doğru düzgün anlat dediğinden hiçbir şey anlaşılmıyor bi builder olmak isteyen çıkmış servere gelmemiş ve builderliğini almışız öylemi sen ne yapardın kardeşim tam 2 gün onu bekledik server bakımdadadır daha doğru düzgün açılmadı alımları şu an yapıyoruz çünkü serverin yetkililerini baştAN AYARLAMNAK İSTİYORUZ AYRICA DAHA SEVİYELİ KONUŞURSAN SEVİNİRİM SERVER HAKKINDA
İlk Önce Serverimiz Hakkında Düzgün konuşursan sevinirim ayrıca kardeşim doğru düzgün anlat dediğinden hiçbir şey anlaşılmıyor bi builder olmak isteyen çıkmış servere gelmemiş ve builderliğini almışız öylemi sen ne yapardın kardeşim tam 2 gün onu bekledik server bakımdadadır daha doğru düzgün açılmadı alımları şu an yapıyoruz çünkü serverin yetkililerini baştAN AYARLAMNAK İSTİYORUZ AYRICA DAHA SEVİYELİ KONUŞURSAN SEVİNİRİM SERVER HAKKINDA[/QUOASD AYRICA şu an BU BUİLDERLİĞİ ALDIĞIMIZ KİŞİDE SENSİN KENDİNİ SAVUNARAK SERVERİ KÖTÜLEME
İlk Önce Serverimiz Hakkında Düzgün konuşursan sevinirim ayrıca kardeşim doğru düzgün anlat dediğinden hiçbir şey anlaşılmıyor bi builder olmak isteyen çıkmış servere gelmemiş ve builderliğini almışız öylemi sen ne yapardın kardeşim tam 2 gün onu bekledik server bakımdadadır daha doğru düzgün açılmadı alımları şu an yapıyoruz çünkü serverin yetkililerini baştAN AYARLAMNAK İSTİYORUZ AYRICA DAHA SEVİYELİ KONUŞURSAN SEVİNİRİM SERVER HAKKINDA
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.