Kendi Yaşadığım Bir olay

Hikayeye Göre Ben Safmıyım ?

• evet

Kullanılan: 5 62.5%
  • hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • biraz

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

CyberBlock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Bu olayı ben çok önceden skolex craft 1.5.2 iken yaşadım

oyunda ilk olarak chat bölümüne klan aranır yaıyordum.biri beni kabul etti . gerçek ismini bilmiyorum ama nick nikezz di neyse.klan evine gittik bayabüyük ve güzel bi klan eviydi.klanda birtek benle o vardık.bana item dia set verdi enchli.sonra onun bi arkadaşıyla tanıştı nick i hunter di falan.ben ormanda takiliodum 30-40 blok derinliğinde bi yere düştüm.adamın biri kazıp içine claim atmıştı.bu yüzden hiçbir yere tp olamadım.yarım saat yardım bekledim gelen yok.son çağre klandan çıktım.bütün dia set gitmişti.2-3 gün sonra nikezz yine göründü.ondan klana almasını istedim ama almadı.alması için para teklif ett.m kabul etti.parayı verdim klana aldı . fakat itemleri alamadan attı beni.sonra baya küfr ettim.çoook sonra yine chat kısmına klan istekleri yaziom biri aldı beni ismi scoter di ben ve başka biri (o kişi çok önemli adı yavuz).klan evi yapıoduk klan evi pramid di.bittiktensonra kurucu olan scoter ortaya içiboş bir küp yaptı içinede sethome çekti.anlayamadım önce
sonra yavuz oyundan çıkt.ıbenle scoter kanka kanka takıldık sonra beni kesti.o küpü neden yaptığını şimdi anlamıştım ben orda doğduğum an beni kesiyodu.hunter adlı arkadaş pvp de top 5 te 1.ydi hemen ondan yardım istedim.geldi onla scoter vs atarken ben klandan çıktım.scoter in itemleride bana kaldı.biraz sonra yavuz girdi.o sırada ben kimseye güvenmeyeceğimi anlamış kendi klanımı oluşturmuş ev yapıyordum.yavuza olan biteni anlattım.klana almasanı istedim bende aldım.neyseki o hiçbir hayinlik yapmadı.ben yavuz ve sonradan gelen alp klan evi yaptık.exper diye biri diye biri bize ışınlanmak istiyodu.exper çok kinti p4 sert vardı.item atcam dedi ben istemedim güvenemeyizdedim ama yavuzkabul etti.sonra klan evimizin içine set home çekmiş pislik herif exper.habire bizi kesiyo kesiyo kesiyo.ben yavuz ve alp bi odanın içine girp kapıyı kapadık.oraya giremezdi.ne ypcaz ne yapcazderken.ebn yine hunteri çağırdım.o benim en iyi dostumdu kaç kere hayatımı kurtadı.bana tp oldu ve bana başına büyük bela aldın falan dedi ben yardım edemem itemlerim gidebilir dedi.amasonunda onu ikna ettim.odanın içinde dışarıya çıkan bi çukur kazdık.ve klan evinin kapsindan girdik.hunter hemen expere daldı.exper dışarıya kaçtı.bizde nöbet tuttuk.adamın biri geldi ismini hatırlamiyom.
belki item vardır diye kestik onu.pek bişi çıkmadı.o adam yine sv nin kingleinden olan youmuther in kankasıydı youmuther saldırıya geçti.hunter oyundan çıkmıştı.biz yine o odaya kapattık kendimizi.alp ve yavuz kaçtı ben tek kaldım.onlar benim içim yadım topluyodu bende çukur kazarak kaçmaya çalişiodum.labirent gibi bi çukur yaptım.ordan onlarca deneme sonunda kaçtım.yavuz un tpladığı yardım işe yaradı ve youmutheri kestiler
bizde youmuther ve exper in set home çektiği yerlere tnt li tuzaklar koyduk.fakat o ev yine tehlikeliydi .alp terkedilmiş claimsiz bi ev buldu.ev gökyüzünde duruyodu oraya yerleştik.ve SON ONDAN SONRA SW KAPANDI VE Bİ DAHA GÖRÜŞEMEDİK.

---------------------
ŞİMDİ BAŞKA Bİ HİKAYE ANLATCAM BU 2 GÜN ÖNCE OLDU
hunchester sw sinde survival yapiodum.düz survival di pluginsiz.bende de ***** vardı XD . elmas kazdımset ve kılıç vesayire yaptım.tabii hunger games de çok king bi bug bulmuştum.hunger games teki itemleri survivala geçiriyodum ayrızamanda survivaldekileri yani dia seti falan hg ye geçiriodum.böle dia setle hg kralı fln oluodum.tabii pluginsiz olduğu için evime claim atamiodum bu yüzden çok gizli olmalıydı.bi göletin içine i çukur kazdım üstü kapattım ve süper ev oldu.biri beni admine sölemiş.admin geldi ve evin hani dedi.evimi göstedim tabii herkezde gördü böylece itemlerim tehlike altına girdi.admin bu seferlik bişi yapmiom ama bidaha o bug u kullanma dedi.ama ***** umun olduğundan haberi yoktu.admin gitti.evimin yerini gören biri(ismi v379).itemlerime koştu.biraz item aldı ama diaset bendeydi onu herseferinde kestim ama artık taşınmalıydım.bi yandan taşının biyandan vs attım.fakat sonra bi anlaşma yaptık.hg oynayacaktık teketek.ben kazanırsam benirahat bırkacaktı.o kazanırsa herşeyimi alcaktı.admin de şahittikurallara uymayana ban atcaktı.tam biz hg ye başlacakken sv ye rest atıldısv ye yine girdimde o çıkmıştı bende hemen taşındım XDXDXDXDmutlu son[DOUBLEPOST=1391198301,1391198271][/DOUBLEPOST]baya uzun olmuş :D

CyberBlock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
geriye baktıkça geçmişe özlemim artıyo.... o zamanlar ne kadar buna sinir olsamda çok güzeldi bya eğneldik

Mrkurt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:D güldüm baya.Demek bizim serverda yaşadın olayı :))) SkolexCraft Hala online Serverin tarihi çok uzun aslında farklı isimlerlede skolex 9 ay durmuştu.şu an çekirdek server olarak hala online