Hitagi_san
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet en güzel yani sadece plugin olmasidir. Yani serverımızda kullanırken giren arkadaşların herhangi bir şey indirmek zorunda değillerdir. İşi kolaylaştıranda bu zaten.Bu arada içindeki schematic Kalenin ve biraz etrafina aittir. yerden 10 blok üste çıkıp paste atarsaniz güzel bi şekilde oluşucaktır.
Gerekli olan her şey içinde arkadaşlar plugin'de hala hata alan arkadaşlar lütfen
Yardim etmeye çalışacağım
Youtube videosu :
Dosyalar:
Bu arada biyerde yazdım felan diyorum kafam gidiyor. Citizens plugini olduğunu herkes görüyordur umarım. Olayi herobrineye bağlamak benim fikrim tabi bu güzel schematic ile birlikte. Youtubeden abone olursanız teşekkür ederim benim yeni videolar yüklememe yardimci olucaktır.
Gerekli olan her şey içinde arkadaşlar plugin'de hala hata alan arkadaşlar lütfen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
son sürümünü kullanmaya özen gösterin veya beta buildler arasındada kullanabilirsiniz. Hala hata alan olursa çoğu zaman onlineyimskype: baris.gunenc
Yardim etmeye çalışacağım
Youtube videosu :
Giriş yap veya üye ol.
Dosyalar:
Giriş yap veya üye ol.
Bu arada biyerde yazdım felan diyorum kafam gidiyor. Citizens plugini olduğunu herkes görüyordur umarım. Olayi herobrineye bağlamak benim fikrim tabi bu güzel schematic ile birlikte. Youtubeden abone olursanız teşekkür ederim benim yeni videolar yüklememe yardimci olucaktır.