Kendine Güvenen 2 Builder Arıyorum. Haftasonu Açılacak VPS server için Deneyimli İki Builder

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Haftasonu açacağımız server için 2 buildere ihtiyaç var. Elimdeki resim kadar güzel bir yapıt yapmama yardım edecek 2 builder. Şimdiden söylüyorum işini bilmeyen bakmasın bu konuya. Bana sadece işini iyi yapacaklar lazım. Kriterlere uyuyorum diyorsan formu doldur ve katılmaya hak kazan. (Yapıtın resmini en alta ekleyeceğim, yapamam diyenler gelmesin.)

FORM
Ad:
Soyad:
Yaş (15 yaş ve üstü olması tercihimdir, gerçekten iyiyse yaş fark etmez.) :
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun?:
Wg-We bilgin:
Yapıtlarının resimleri (Resim göndermeyenlerin başvurusu sayılmayacaktır.) :

Bahsettiğim Yapıt:
3.jpg

Mert_Turhan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:İbrahim Mert
Soyad:Turhan
Yaş (15 yaş ve üstü olması tercihimdir, gerçekten iyiyse yaş fark etmez.) :13 ama gerçekten tecrübeliyim
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun?:3
Wg-We bilgin: wg ve we komutlarını biliyorum
Yapıtlarının resimleri (Resim göndermeyenlerin başvurusu sayılmayacaktır.) :

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Başka yapıt resimlerin var mı? Yollarsan alabilirim hoşuma gitti bu bina. Ama kendini geliştirmen gerekiyor biliyorsun değil mi? Gerçekten güzel bir tane yapıt yapıp yollarsan (önceden elinde olna bir tanesinin de fotoğrafı olabilir.) büyük bir şansın olacak alınma konusunda.

sanoralzaza

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ad:Şan
Soyad:oral
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun?:3,5 yıldır betadan beri
Wg-We bilgin: We Bilgim Çok Süper %95 Diyebilirm Wg Bilgim De Güzel Ama %85-90 Diyebilirim
Yapıtlarının resimleri :

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Daha iyi görebileceğim ve daha güzel bir yapıt resmi yollarsan alınabilirsin. Bu da fena değil. Ama bana daha iyisi lazım. Anlatabildim mi?

lowsound

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunner bu resmi nerden buldun? Aynısı yaparım ama haritayı görmem gerek.

Dostum bunu yapamazsın boşuna uğraşma elinde çok az fotoğraf var ve yapı çok büyük.
Download link'i olsa yapabilirdin ama map halen yapım aşamasında.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Fotoğrafı göstermek için koydum. Birebir aynısını yapmak gerekmiyor. Sadece o standartlarda bir adam aradığımı anlatmaya çalıştım. Dikkat ettiysen yukarıda "Elimdeki resim kadar güzel bir yapıt" yazmışım. Buildin iyiyse fotoğraf yolla, beğenirsem alırım seni büyük ihtimalle. Atılganlığın hoşuma gitti. :)[DOUBLEPOST=1371730118,1371729890][/DOUBLEPOST]
bu resim uygun mu?
eğer uygun değilse başka ss lerim de var.

404 Not found diyor, skype'tan yollamayı dene resimlerini. Adresim: cooldude12r