Keşfin Doruğu : Herobrine ! (Bölüm 7)

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm 6 : https://forum.gamer.com.tr/threads/keşfin-doruğu-herobrine-bölüm-6.13679/

''Enderdragon mu ? Enderdragon da nedir ?''
''Enderdragon şimdiye kadar ki en güçlü canavardır. 2 binadan daha geniş kanatlarıyla, sade görünümlü fakat korkunç askerleriyle, kendisini besleyip asırlardır yaşamasını sağlayan 'yaşam küresi' adı verilen kürelerle bütün olmasıyla, karşısına çıkan her kahramanı yerle bir etmesiyle nam salmış bir ejderhadır.''
-İrkilerek- ''Sadece EJDERHA deseydin de olurdu''
''Anlamıyorsun ! O ejderha bu sonsuz diyara acımasızca hükmeden bir zebaniden başka bir şey değil ! Her gece sözde zararsız askerlerini yer altından salıp insanlara acı çektirmesini izleyen ve bundan zevk alan bir şeytan o ! ''
''Anlatmaya devam eder misin babam gerçekten onunla karşılaştı mı ? ''
''O kafasına koyduğunu yapan biriydi. Bir büyücüyle anlaşıp ona ulaşmak için bir geçit buldu. Bundan sonrasını bana büyücü anlattı. O onunla savaşırken o da sihirle onu izliyormuş.
-Brine geçitten geçer geçmez kendisini diğer insanlar için yapılmış bir tuzakta buldu etrafı boştu fakat Enderdragonun bulunduğu kara parçası karşısındaydı. Enderdragon onu görür görmez kolay bir yem olduğunu anladı ve uğraşmamak için askerleri Endermanleri gönderdi. Fakat Brine onlarla karşılaşmaya hazır olduğu açıktı çünkü karşına gelen her Endemani parçalarına ayırmıştı. Enderdragon onun güçlü ve kararlı olduğunu anladı ve önüne kendisine gelmesi için yol açtı. Brine büyük bir hızla Enderdragonun yanına koştu fakat bu sırada ejderha havalandı ve kuyruğuyla Brine'ın suratına büyük bir şaplak geçirdi. Yere yapışmasına ve suratının dağılmasına rağmen Brine ayağa kalktı ve yere düşen kılıcını aldı üzerine tükürüp hiç görülmemiş bir hızla ejderin üzerine koşmaya başladı son anda öyle bir zıpladı ki görenler Brine'ın kanat takmış havalandığını zannederdi. Zıplayışla beraber bir anda ejderin suratında bir çizik oluştu.
Enderdragon gerçekten şaşırmıştı. Çünkü bu güne kadar kimse ona dokunmayı bırak yaklaşamamıştı. Sonunda Brine' a ''Dur azimli savaşçı ! Bana dokundun. Sen karşılaştığım herkesten çok güçlü, cesur ve yüreklisin. Senin gibi bir güçle bu dünyayı beraber yönetebiliriz bana katıl.'' diyerek kuyruğunu uzattı fakat Brine büyük bir hışımla Ejderin kuyruğunun uç ve tehlikeli kısmını doğradı. Enderdragon bundan kesinlikle acı almıştı. '' SEN İNSANOĞLU MADEM BANA KATILMIYORSUN O ZAMAN BENDE SENİ BANA KATARIM !!!'' diyerek ruhunu bir çırpıda köleleştirdi.-
-Clark gözyaşları içindeyken- ''Anlamıyorum. Peki ben nasıl doğdum ?''
''Brine 18 yaşından beri bir kızla kah çıkıyor kah da yatıyormuş. Annen yani Ellen seni 19 yaşlarına doğru doğurmuştu fakat bunu mutlaka bir sır olarak saklamamızı istemişlerdi çünkü babam o zamanlar yaşıyordu. Bizde gizli gizli sana bakıyorduk. Baban ölünce annen ******* etti ve oda öldü. Sende Enderdragonun bir büyüsüyle 3. boyut dediğimiz bir yere gönderilmiştin.'' (Gerçek dünya olur :D)
''Peki neden babam rüyamda yardım istiyor ?''
''Clark... Kaç yaşındasın ?''
''23''
''Cevap açık babanın öldüğü zaman 23 yaşındaydı senin büyü lanetin 23 yaşına girer girmez bozuldu ve ruhun gerçek boyutuna dönmek istedi fakat Brine ın rüyalarına girmesi biraz anormal. En iyisi sana şehri gezdireyim sonrada büyücüye danışırız. Bu arada Clark sen bu şehirde kesinlikle çok ünlüsün :)''