Kesinlikle Sorunsuz /awfullpack Hazir !

mineco

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1,5 AYLIK ZORLU BIR MARATONUN SONUNDA AWFULLPACK HAZIR !

1,5 AY BOYUNCA 1.4.6-1.4.5 MODLARININ HEPSİNİ DÜZENLEDİM,EKSİKSİZ HALE GETİRDİM.VE YAPILABİLİCEK EN İYİ MOD PACKLERDEN BİRİNİ OLUSTURDUM.

MODLARIN HEPSİ 1.4.6'YA UYUMLUDUR, DİREK .MİNECRAFT'I VERİCEM.BU ARADA TURU GERCEKCİ PACKTIR. BAZI EKLEYEMEDIĞIM MODLAR OLDU FACTORİZATİON MODU GİBİ.
MOD PACK 46-48 MODDAN OLUŞUYOR.BU PACKİ YAPMA AMACIM FORUM DA BİR SÜRÜ PACK VAR FAKAT YARIM YAMALAK HEPSİ.BU YUZDEN BU PACKI OLUSTURDUM. PACK AKSAM SAAT 22.00 SULARINDA YAYINLAYACAĞIM. YUKLEME :

%appdata%'ye giriyoruz (başlat ->Çalıştır->%appdata%), roamingden .minecraft dosyasını ya siliyor, yada yedeğini alıyor ve ordan bir şekilde kaldırıyoruz.Yeni klasor oluştura tıklayıp .minecraft diye bir klasor oluşturuyoruz.Indirdiğiniz ".minecraft-gercekci.rar" dosyasının içindekileride oluşturduğumuz .minecraft klasorunun içine atıyor, ve oyuna giriyoruz.Biraz yükleme yaptıktan sonra oyun açılıyor.Mojang ekranında bir süreliğine "Yanıt Vermiyor"("Not Responding") yazabilir.Bir süre sonra geçer.

İletişim :
Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

mineco

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biliyorum senin Sign dan buldum zaten harika bir mod pack ellerine sağlık kardeşim :)