Kim Bu Zorin?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boku no Pico mu ..... Yanlışlıkla açmışlığım var.(yanlışlıkla değil de siz yanlışlıkla diye bilin.)
Onun dışında Duygusal Ahlaksız'ı izle.(Eş cinsel değilim yanlış anlaşılmasın fakat zamanında henta-i türlerine bayağı bakıp açmışlığım var.Keza Boku no picoyu da öyle açtım.)
Sanırım insanlarımızın algısı yüzünden bir kaç özelliğinin dışlanacağını düşünüyorsun ki bu insanlar dediğimiz topluluğun rezilliğinden başka bir şey değil.Umursama.İnsanların topluluk/yaşam tarzı vb. şeyler açısından değişkenlik gösterebilmesi gayet doğaldır ki bu şeyleri hiçbir insan yargılayamaz.Baktın yargılayan var vur kafasına indir aşağı.Güzel olmuş özetle .s .s
Kendisinden özür dilerim diye bahsedip ezilenleri ezmeyi sevdiğini ve hep ezenlerin yanında durmayı onlarla takılmayı sevip onlarda ezildiği zaman onları ezmeyi seven birisi olduğundan bahsedip toplumun bu tipleri dışlamasına da toplumun rezilliği mi oluyor yoksa kişinin rezilliği mi oluyor acaba?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendisinden özür dilerim diye bahsedip ezilenleri ezmeyi sevdiğini ve hep ezenlerin yanında durmayı onlarla takılmayı sevip onlarda ezildiği zaman onları ezmeyi seven birisi olduğundan bahsedip toplumun bu tipleri dışlamasına da toplumun rezilliği mi oluyor yoksa kişinin rezilliği mi oluyor acaba?
Anlattığın şeyler çok alakasız kalıyor.Biri "kişilik" denen sonuç bazlı olay ve durum döngüsü iken diğeri ise bu kişiliği oluşturan "davranış".Davranışlarını dizginlemek elinde iken böyle bir şey yapmaması onun kişiliğinin böyle olmasının sonucudur.Bir insanın kendini yadırgadığı,kendi hayatına yön verdiği bir davranışına hiç kimse karışamaz keza din seçme meselesi falan buna girer.Ama bu davranışları sonucu ortaya çıkan kişilik dolaylı ya da doğrudan herkesi etkileyeceği için insanlara yorum ve eleştirme hakkı tanır.Yani benim bahsimden kalan tarafta toplumun,senin bahsinden kalan da ise kişinin rezilliği.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlattığın şeyler çok alakasız kalıyor.Biri "kişilik" denen sonuç bazlı olay ve durum döngüsü iken diğeri ise bu kişiliği oluşturan "davranış".Davranışlarını dizginlemek elinde iken böyle bir şey yapmaması onun kişiliğinin böyle olmasının sonucudur.Bir insanın kendini yadırgadığı,kendi hayatına yön verdiği bir davranışına hiç kimse karışamaz keza din seçme meselesi falan buna girer.Ama bu davranışları sonucu ortaya çıkan kişilik dolaylı ya da doğrudan herkesi etkileyeceği için insanlara yorum ve eleştirme hakkı tanır.Yani benim bahsimden kalan tarafta toplumun,senin bahsinden kalan da ise kişinin rezilliği.
Hayır burada anlattığı şeyler alakasız kalan kişi sensin.Ben demek istiyorum ki kişi kötü bir kişiliğe sahip ve insanlara zarardan başka bir şey vermiyor kısaca parazit gibi sen ise bu durumdan toplumu suçluyorsun alakasız bir şekilde.Kim parazitli bir ortamda yaşamak ister ki?Bu tipleri her zaman toplum dışlayacaktır çünkü bu kişiler toplumun zararınadır ve bu tipleri dışlamak toplumun rezilliği değildir sen sadece kendini kandırırsın.Şimdi bizim teröristleri,holiganları vb. dışlamak bizim rezaletimiz mi acaba?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır burada anlattığı şeyler alakasız kalan kişi sensin.Ben demek istiyorum ki kişi kötü bir kişiliğe sahip ve insanlara zarardan başka bir şey vermiyor kısaca parazit gibi sen ise bu durumdan toplumu suçluyorsun alakasız bir şekilde.Kim parazitli bir ortamda yaşamak ister ki?Bu tipleri her zaman toplum dışlayacaktır çünkü bu kişiler toplumun zararınadır ve bu tipleri dışlamak toplumun rezilliği değildir sen sadece kendini kandırırsın.Şimdi bizim teröristleri,holiganları vb. dışlamak bizim rezaletimiz mi acaba?
Bu insanların "parazit" olarak nitelendirilmesi başta yanlış.Öncelikle bu insanların kötü alışkanlıkları millete zarar vermeyince bu onu sadece etkisiz kılar.İnsanlar etkilenmediği bir şeyden kurtulmak istiyorsa başta kendi suçlarıdır.Ya da diğer seçenek olan "farklılık ve dışlama".İnsanlar her zaman farkındalık yaratan kişileri(bu kişiler iyi veya kötü özelliklerle anınsa da)sevmez.A renkli bir toplum B renkli bir bireyi dışlar.Bu da dediğin bu terörist,holigan vs. muhabbetine getiriyor ki bizim bahsettiğimiz ile bu kişiler çok farklı.Bizim bahsettiklerimiz dediğin gibi etkisiz bir parazit ise parazitler AB, bu holiganlar aramızdaki B'lerdir.Toplumsal ya da bireysel olarak düşünürsek A,B'ye baskın olduğu için etkisini gösteremeyen kötü bireyler olarak düşünebiliriz şimdi bu parazitleri.Gelelim bu B'lere.B kişileri arada sebebi değişik olabilecek her hangi bir şeyden ötürü A'ya karşı taraf tutmuş kişilerdir.Bir koltukta 2 karpuzun oturamayacağı gibi bu A ve B'lerden biri gidecek.Ki baskın olan topluluk diğer topluluğu rahatlıkla eler.Öte yandan bu parazitler ne A'ya karşı gelebilecek ya da A'ya karşı sorun oluşturabilecek bir şey yaptıkları için A'ların bunlarla bir derdi olmaması gerek.Aynı b.kun laciverti kısaca bu parazitler.Öte yandan B gibi özelliklere sahip oldukları için B'ler arasında da dışlanmayacaktır.
"İyilik"denen baskınlığını kaybeden parazitler dışlanırken normal parazitler bu A denen küme içerisindeki bir çeşitliliktir.
Şimdi şöyle düşünelim:
A = Normallik/B = anormallik,kötülük.
Ya da en basitinden şöyle bir örnek verelim."Pkk" denen terörist grup bizim için B ve biz de A'yız.Bizim bunları dışlamamızın sebebi onların davranışlarından oluşan kişilikleri.Bu kişilikleri bölücülüğü ve saçma sapan tüm çatışmaları beraberinde getirirken bizim kişiliğimiz rahat ve refah kalitesi yüksek bir ortam oluşturmak.Bizim bu kişilik özelliğimizi gösterebilip kendimizce doğru olan şeyi yapmamız için B olan teröristleri ortadan kaldırmalıyız.
Ama ben bahsi geçen AB kişilikli biriysem senin gibi A kişilikli birinin önüne çıkmam fakat fazla da desteklemem.Ya da daha doğru bir örnek ile anlatayım.Ben Yahudiyim karşımdaki bireyse Müslüman.Ama ikimiz de Türküz.Bir müslümanın benim dinimin B yada kendisine zıt bir karakter olmasına karışma hakkı var mı ? Bu benim kişiliğim.Keza ben de bir Müslümana aynı muameleyi gösteremem.AA olan ve AB olan bu parazit ve çoğunluk toplumunun birbirini yargılayamayacağı şeylerin olması gerek ki bu "çeşitlilik" denen şey oluşabilsin.Öte yandan terörist ve halk benzetmesinde bu gruplar tamamen zıt ve düşman.İçinde çeşitlilik gösterebilecek veya birbirlerini kendi toplumlarından sayabilecekleri bir durum yok ortada.Senin dediğine gelirsek bu durum "zararına" olmamasına dahi bir anlaşmazlık çıkacaktır.Tamamen "Ayrımcılık"ortamı yani.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dakikada 193 kelime rekorum var sadece 1 tanesi yanlış hayırr busefer 0 yanlışlı yapıcam ığaaa diyip yaptı ve 70 kelime çıktı :/ :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çocuk az sallamaya odaklan.[DOUBLEPOST=1415987731,1415987334][/DOUBLEPOST]En azından tanıtma konumda tartışma çıkartmayın!!
işte bunu demeyecektin.
bende bir hastalik var :(
yapmayin denilen seyleri yapmazsam kalp krizi bile gecirebilirim.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi