LokumReyiz
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Eren, kamptakilerden birinin gizlice ormanda bir katil tutmuş olabileceğini söylüyor.17:12 yasin "bence katil kamptakilerden biri" diyor.
Eren, kamptakilerden birinin gizlice ormanda bir katil tutmuş olabileceğini söylüyor.17:12 yasin "bence katil kamptakilerden biri" diyor.
17:13 ilerde uçak parçaları bulurlar ve takip ettiklerinde bi uçağın yıkıntısını bulurlar.eski zamanlardan kalma bir uçaktır.Ve nedense Laloww orada boynundan asılıdır. @ErenReyiz üstündeki notu okur:Devam. 17:10 Elimde magnum tabanca ve yanımda @B38T14 ile ve onun elinde çifte tüfek vardı, katili aramaya çıktık. Yasin arkamızdan elinde Colt tipi tabanca ile geldi.
17:15- Reyiz notu alıp çadıra götürmüştür. @B38T14 ve17:13 ilerde uçak parçaları bulurlar ve takip ettiklerinde bi uçağın yıkıntısını bulurlar.eski zamanlardan kalma bir uçaktır.Ve nedense Laloww orada boynundan asılıdır. @ErenReyiz üstündeki notu okur:
"Beni görenler tek tek yokoluyor..."
Cool yaralıydı biraz dışkı bakarCoolda arkadan sızmış bakmıştır
Ya tf2 mi o medic tuttumu kopan kol düzeliyor ._.la doktor iyileştirdi ya
Tvbst .s.s
@98IamLegend98 'e fısıldayarak söyler....Reyiz katilin kim olduğunu geçmişten anılar birleştirerek bulmuştur.
Kim sence hamachiden söleReyiz katilin kim olduğunu geçmişten anılar birleştirerek bulmuştur.
@98IamLegend98 'e fısıldayarak söyler....
sen değilsin katili ben karar veririm böyle yapanlara mor rütbe! (kuralsız) rütbesi veriyorum!evet bendim!!! asdasdad
Dur ilk oylama yapak17:20 yasin çadırda nöbetteyken ağaçın arkasında katilin ona baktığını görür hemen smgle ateş eder yüzü kanayarak yere düşer diğerlerini çağırır daha sonra morfinli iğne batırır bayılır. maskesini çıkartırlar ve katil... (reyiz gelsin sölicem)[DOUBLEPOST=1409925426,1409925395][/DOUBLEPOST]
sen değilsin katili ben karar veririm böyle yapanlara mor rütbe! (kuralsız) rütbesi veriyorum!
Elimde magnum, kafamda askeri bere geldim...17:20 yasin çadırda nöbetteyken ağaçın arkasında katilin ona baktığını görür hemen smgle ateş eder yüzü kanayarak yere düşer diğerlerini çağırır daha sonra morfinli iğne batırır bayılır. maskesini çıkartırlar ve katil... (reyiz gelsin sölicem)[DOUBLEPOST=1409925426,1409925395][/DOUBLEPOST]
sen değilsin katili ben karar veririm böyle yapanlara mor rütbe! (kuralsız) rütbesi veriyorum!
Ben de geldim..17:20 yasin çadırda nöbetteyken ağaçın arkasında katilin ona baktığını görür hemen smgle ateş eder yüzü kanayarak yere düşer diğerlerini çağırır daha sonra morfinli iğne batırır bayılır. maskesini çıkartırlar ve katil... (reyiz gelsin sölicem)[DOUBLEPOST=1409925426,1409925395][/DOUBLEPOST]