98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Oyuna yarın devam edilecek ve bestia katil değilsin. İlk gelenler katil olabiliyor.
Ve Legend öldürülmesini kabullenemeyip Konudan gider...Oyuna yarın devam edilecek ve bestia katil değilsin. İlk gelenler katil olabiliyor.
Kabullenmediğimden değil. kurallar böyle üzgünüm ben değil sen gidiyorsun...Ve Legend öldürülmesini kabullenemeyip Konudan gider...
Ölmedim kiKabullenmediğimden değil. kurallar böyle üzgünüm ben değil sen gidiyorsun...
iddiadan gidiyorsun hala oyundasın ama katillik yapamazsın. konuyu iyice okusan oylama sistemi filan var.Ölmedim ki![]()
13:00 elimde bir baygınlık okuyla @98IamLegend98 'in yanağına ateş ettim.iddiadan gidiyorsun hala oyundasın ama katillik yapamazsın. konuyu iyice okusan oylama sistemi filan var.
size katilliği siz yapamazsınız diye konuya 7 PİXELLE Yazdım.13:00 elimde bir baygınlık okuyla @98IamLegend98 'in yanağına ateş ettim.
katillik yapmadım seni bayılttım. 13:20 Yasin'i muayene ettim ve kanında biraz sıtma virüsü olduğunu gördüm. Kasabadan doktor gelmesi 4 saat sürecek.size katilliği siz yapamazsınız diye konuya 7 PİXELLE Yazdım.
ben dün gece bunu yapacaktım o yüzden yaptığın işi kabul etmiyorum. ben kendim yazdım.katillik yapmadım seni bayılttım. 13:20 Yasin'i muayene ettim ve kanında biraz sıtma virüsü olduğunu gördüm. Kasabadan doktor gelmesi 4 saat sürecek.
Tamam ama 4 oyun saati sonra kasabadan doktor gelecek ve Coolkinq ile senle ilgilenecek.13:57 Coolkinq12 nin nabzı attığı farkedildi.
14:00
Arbaletle 98IamLegend98 Morfinli okla vuruldu![DOUBLEPOST=1409921081,1409921045][/DOUBLEPOST]
ben dün gece bunu yapacaktım o yüzden yaptığın işi kabul etmiyorum. ben kendim yazdım.
1 dakika=5 dkTamam ama 4 oyun saati sonra kasabadan doktor gelecek ve Coolkinq ile senle ilgilenecek.
Onu da sen hesapla üşendim1 dakika=5 dk
14:25 Kasabadaki doktorun daha hızlı varacağı 1 saat beklemeniz gerektiğini söyledi.14:21
Zorinkun yanında antidot olduğunu söyledi ve erenreyize aşılaması için verdi.[DOUBLEPOST=1409921411,1409921340][/DOUBLEPOST]14:24 Reyiz yanan kampta bir not buldu üzerinde "I dont bestia. I Maniac" yazıyordu.
ben bestia değilim. ben manyağım. yazıyor.anlamı ise bestia pis kokuyordu