LokumReyiz
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sen yaralısın sallama herşeyi ve o çivi oraya nerden geldi14:26
Erenreyizin ayağına çivi battı
Sen yaralısın sallama herşeyi ve o çivi oraya nerden geldi14:26
Hepimiz demir ayakkabı giyiyoruz.14:26
Demir ayakkapı giyemeyiz. Çivi batmadı ayağıma o çivi orada ne arıyor.Hepimiz demir ayakkabı giyiyoruz.
katil koymuştur ama çivi var dediği sayılmıyo.Demir ayakkapı giyemeyiz. Çivi batmadı ayağıma o çivi orada ne arıyor.
Devam. 15:01 doktor geldi ve Coolkinq'i tedavi altına aldı. Bu arada @B38T14 da kasabadan yemek getirmeye gitmişti.[
katil koymuştur ama çivi var dediği sayılmıyo.
15:00 dicektin.Devam. 14:01 doktor geldi ve Coolkinq'i tedavi altına aldı. Bu arada @B38T14 da kasabadan yemek getirmeye gitmişti.
Düzeldi15:00 dicektin.
Tnt kamoEvet.Konuya bodoslama dalıyorum...
16:00 a doğru ormandan 4x4 Jeep geçerken kampçıları görür ve yanlarına gelir ve sorar:
-''Ben Orman Koruma Bakanlığı'ndan geliyorum.Burda yasak kamp kurulduğuna dair ihbar aldık.İhbarı yapan şahısı bilmiyoruz.Toparlanın,tutuklusunuz.
Ve Reyiz Emre'ye telefon açar.. Alo açız lao yemek getir16.30 Bestia Marketin orada ki Ateri salonun da kopmaktadır...
Bestia cevap verir : Ölmediniz ya bekleyin az daha kız tavlıyorum burada![DOUBLEPOST=1409922922,1409922883][/DOUBLEPOST]Ve Reyiz Emre'ye telefon açar.. Alo açız lao yemek getir
Ve bir uyanmış ki cafe de sızmış kalmış.Hemen toparlanıp kamp alanına yiyeceklerle gitmiş.Bir anda ateri salonuna mermiler yağmaya başlar ve @B38T14 omzundan vurulur
Ama biz açız azıcık hızlı ol! Kızı buluruz sana dönüşteBestia cevap verir : Ölmediniz ya bekleyin az daha kız tavlıyorum burada!