LokumReyiz
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kardeşim cıvıttın ._.1:52: 98IamLegend98 havanın yanında çadırın arkasında birisinin kolunu görüyor
Kardeşim cıvıttın ._.1:52: 98IamLegend98 havanın yanında çadırın arkasında birisinin kolunu görüyor
Kardeşim cıvıttın ._.
Çadırdayız.Katil sexy yan komşunuzdu.O kişi de benim malesef.
![]()
Orman da mısınız?Çadırdayız.
evet. sende karşımızdaki çadırda yaşa o zaman.Orman da mısınız?
Kabul fakat katilin kim olduğunu gayet iyi biliyorum. B)evet. sende karşımızdaki çadırda yaşa o zaman.
Maske değil O bekle o şeyin adını hatırlamaya çalışıyorum.1:56:Herkes Uyurken sağ taraflardaki çadırlardan birisinde kan fışkırıyor. ve birisi bağırıyor. 98IamLegend98 bir ağaçın arkasına saklanıp katilin yüzünü görmeye çalışıyor. fakat Katilin yüzü maskeli.
01:56- Reyiz hemen Yasin'in yanına koşup elinde biricik Magnum'uyla katile ateş ediyor.1:56:Herkes Uyurken sağ taraflardaki çadırlardan birisinde kan fışkırıyor. ve birisi bağırıyor. 98IamLegend98 bir ağaçın arkasına saklanıp katilin yüzünü görmeye çalışıyor. fakat Katilin yüzü maskeli.
Aramızdan Laloww_ öldürüldü!
1:56 katil çelik yelek giyiyor. 98IamLegend98 i görüor ve Legend zikzaklar çizerek kaçıor! Bazen zikzak yaparken katili şaşırtıyor.01:56- Reyiz hemen Yasin'in yanına koşup elinde biricik Magnum'uyla katile ateş ediyor.
Ben ne yapıyorum o zaman? Çadır da hen tai mi izliyom?1:56 katil çelik yelek giyiyor. 98IamLegend98 i görüor ve Legend zikzaklar çizerek kaçıor!
sen karşı çadırdasın ve katil bizim çadırdan.Ben ne yapıyorum o zaman? Çadır da hen tai mi izliyom?
02.03 Kaptan Amerika Kış Askeri Filmini izlemeye başladım. B)02:00 gizli bir kamera sistemi yerleştirdim.