- En iyi cevaplar
- 0
02.252:17 bestianın nabzı atıyormuş.
Bestiayla eren legendi uzak bir yere gömer ve çadıra geçerler bestia hen tai izler ve kafasını dağıtır eren ise düşüncelidir.
02.252:17 bestianın nabzı atıyormuş.
ben daha ölmedimki02.25
Bestiayla eren legendi uzak bir yere gömer ve çadıra geçerler bestia hen tai izler ve kafasını dağıtır eren ise düşüncelidir.
Hey Einstein şah damarından yaralanırsan %100 ölürsün meraklanma. Şah damarının bir diğer adı da can damarıdır.ben daha ölmedimki
02:25 gömerken ben ölmedim deyip kaçar.
ben çelik zırh giyiom beni karıncamı ssadınHey Einstein şah damarından yaralanırsan %100 ölürsün meraklanma. Şah damarının bir diğer adı da can damarıdır.
Durum da şah damarın kesildi diyor yaralanmaktan beter olmuşsun malesef yeni bir karakter olarak artistik bir çıkış yapman gerekli.ben çelik zırh giyiom
benim vücudum komple çelik zırh kaplı. boynumda kaplı. şovalye kaskı giyiyiroum dün hazine ararken buldumDurum da şah damarın kesildi diyor yaralanmaktan beter olmuşsun malesef yeni bir karakter olarak artistik bir çıkış yapman gerekli.
Abartmanın doruk noktasına vararkene.benim vücudum komple çelik zırh kaplı. boynumda kaplı. şovalye kaskı giyiyiroum dün hazine ararken buldum![]()
abartılı çünkü ben ölenleri yazıyorum ben ölürsem yazamam.Abartmanın doruk noktasına vararkene.![]()
Orman koruyucusu olarak çık ölme ihtimalin çok düşük o zaman çünkü silahın ve gerekli aracın var.abartılı çünkü ben ölenleri yazıyorum ben ölürsem yazamam.
orman koruyucussu derken? orman koruyucussumu olarak dirilimOrman koruyucusu olarak çık ölme ihtimalin çok düşük o zaman çünkü silahın ve gerekli aracın var.![]()
kaçkere anlatıcam şovalke kassskı.@98IamLegend98 Öldün nigga bunun kurtuluşu yok adam senin şah damarını deşmiş malesef sen toprağa verildin artık bir orman koruyucusu olarak çıkmak zorundasın.![]()
Şeytan diyor ki ''Bel düşük kot pantolonun arkasından çıkart Flame Throver'ı yak bütün çadırları ağaçları bunları orman yangını çıkart ve kaç.2:20 legend erenin yanına gidiyor ve bestia ve bir başkası katil. bestiadan koru bizi diyor.
Oyunun zevki kalmıyor aynı çocuk oyunlarına dönüyor şövalye kaskı ne alaka kardeşim? Geberdin gittin işte orman koruyucusu Legend olarak çık işte hem daha havalı.orman koruyucussu derken? orman koruyucussumu olarak dirilim
kaçkere anlatıcam şovalke kassskı.
ve haa şimdi aklıma geldi katilin kim olduğuna senn karar veremezsin mayıstamı ne craftolojinin siteisnde böyle bir oyun vardı onun gibi. bir oyun.Şeytan diyor ki ''Bel düşük kot pantolonun arkasından çıkart Flame Throver'ı yak bütün çadırları ağaçları bunları orman yangını çıkart ve kaç.
Her türlü kurtulursun ve Japonya ya bunlardan soydukarınla gider çok güzel kızları tavlarsın.'' Fakat katil kim ki?
Hayır dirilme kamp alanına uğra ve insanları ateş konusunda bilgilendir orman yangını için ve onalrdan katili duy ve onlarla kal orada hem de bir tepeden arazi jipinle havalı bir şekil de çık.[DOUBLEPOST=1409867346,1409867311][/DOUBLEPOST]orman koruyucussu derken? orman koruyucussumu olarak dirilim
kaçkere anlatıcam şovalke kassskı.
Emin ki O oyunda dirilme şövalye kaskı gibi mantıksız ve 5 yaşın da ki çocuk oyunlarına benzer şeyler yoktu.ve haa şimdi aklıma geldi katilin kim olduğuna senn karar veremezsin mayıstamı ne craftolojinin siteisnde böyle bir oyun vardı onun gibi. bir oyun.