cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
her ortamda güldürmeyi başarıyorsunKatılıyorum . La fazla ciddi oldum dayanamam ben ._. koymassam olmaz .-. ._. .-.
ostrojeni unutur*Bazi arkadaslar ostrojen salgiliyorsa mumkun![]()
her ortamda güldürmeyi başarıyorsunKatılıyorum . La fazla ciddi oldum dayanamam ben ._. koymassam olmaz .-. ._. .-.
ostrojeni unutur*Bazi arkadaslar ostrojen salgiliyorsa mumkun![]()
Kadinlik hormonu diyebilirsin. Genelde ( aslinda hep) yumurtaliklarda salgilanir.her ortamda güldürmeyi başarıyorsun
ostrojeni unutur*
Ne 9'u sen beni çook yanlış tanımışsın.9 yaşında ergenlikmi olur![]()
Aşağılamak ? Konuşmaları atayım istersen.Ben alpere 3 gün önceden beri gıdım güvenmiyorum . Yüzünü gördüm . 2 oyun oynadık yenince aşağılamaya başladı gerçi takmadım ama sonra sınıf arkadaşımı 2 kere kandırdı . Hiç güvenmiyorum artık . Alper de bunu farketti sanırsam
At.Ne 9'u sen beni çook yanlış tanımışsın.
Aşağılamak ? Konuşmaları atayım istersen.
Steamda eski konuşmalara bakılmıyor sanırım + zaaaaaa ezikmisiniz olum , diyen ben değildim heralde ._.Ne 9'u sen beni çook yanlış tanımışsın.
Aşağılamak ? Konuşmaları atayım istersen.
Onu da kandırmadım o artistlenince bende havasını söndürmek için öyle bir şey dedim.Ben 14 üm diye havalara giriyordu çünkü.Bence hiç hoş bir şey değil . Zaten ben onu çok takmadım . Berkayı kandırmana kızdım .
._. Zombinin ******ğının kılıyık . HüloooooooooooooğğğğVur de vuralım öl de ölelim zombi başkan.
12'yim .sNe 12 si 11 daha bu. 14 geldi 12 oldu 11 gidiyor xd
15 yaşına gel. Bütün davranışların tamamen değişecek. 15 e kadar arkadaşlıklar kurma ve hentaü izleme (çekiyorum gelmiyir olayı anlayan anladı12'yim .s
Biten yaş söylenir olayını hiç duydun mu ?[DOUBLEPOST=1420666931,1420666896][/DOUBLEPOST]Daha geçen 11 diyodun? Yakın tarihte hatta
Hentaüden nifret ederim15 yaşına gel. Bütün davranışların tamamen değişecek. 15 e kadar arkadaşlıklar kurma ve hentaü izleme (çekiyorum gelmiyir olayı anlayan anladı)
Uha nasil15 yaşına gel. Bütün davranışların tamamen değişecek. 15 e kadar arkadaşlıklar kurma ve hentaü izleme (çekiyorum gelmiyir olayı anlayan anladı)
Ben burada kimseye hakaret etmiyorum.Yav Alper şimdi herşeyi unut. Şunu düşün. Şimdi okulda gördüğün o abilerin varya 8e giden. En az aranızda 40 cm boy farkı 20 kilo ağırlık farkı var. Okulda onlara kafa tutamıyorsun değil mi? Kantinde sıranızı alıyorlar, yolda omzunuza çarparak geçiyorlar falan. şu an sana tepeden bakan anca eğilirlerse vurabileceğin kişilere hakaret ediyorsun. Karşındaki seninle yaşıt değil. Ona öyle hakaretler aşağılamalar yapamazsın. Boş bulup herkese laf atamazsın.
Elinde 20 kalibrelik klavye olunca iş değişiyorYav Alper şimdi herşeyi unut. Şunu düşün. Şimdi okulda gördüğün o abilerin varya 8e giden. En az aranızda 40 cm boy farkı 20 kilo ağırlık farkı var. Okulda onlara kafa tutamıyorsun değil mi? Kantinde sıranızı alıyorlar, yolda omzunuza çarparak geçiyorlar falan. şu an sana tepeden bakan anca eğilirlerse vurabileceğin kişilere hakaret ediyorsun. Karşındaki seninle yaşıt değil. Ona öyle hakaretler aşağılamalar yapamazsın. Boş bulup herkese laf atamazsın.