- En iyi cevaplar
- 0
Bilenler elbet ki vardır -belki- ancak bilmeyen arkadaşlar için belki yararı olur diye anlatıyorum. Geçen gün arkadaşlar ile internet kafe'ye gitmiştik ve oyun simgelerini gördüğümde çok hoşuma gitmişti, biraz araştırdım ve nasıl yapıldığınıı buldum -bu yöntemi bilenler ''yeni mi öğrendin'' diye ezmeyin beni fazla araştırmıyorum bu konuları- herneyse öncelikle diyelim ki Skyrim oyunun simgesini beğenmedik ve değiştirmek istiyoruz google'a Skyrin icon yazıyoruz beğendimiz resmi -icon yazmasanız da olur ancak icon yazınca çok güzeller çıkıyor- bilgisayarımıza indiriyoruz ardından ''ConvertİCO'' adlı siteye girip 2. boş kutunun yanında ki browse seçeneğine tıklayıp indirdiğimiz resmi seçiyoruz go butonuna tıklayıp sitenin resmi çevirmesini bekliyoruz ardın sol tarafta ortaya çıkan kırmızı pencerede ki ok işaretine tıklayıp resmi indiriyoruz -bu resimleri bir araya toplamanızı öneririm- ardından Skyrim'in özellikler bölümünden simge değiştir bölümünden siteden indirdiğimiz resmi seçiyoruz ardından ''Tamam ve uygula'' diyoruz. Yeni simgeniz hayırlı olsun.
...ÖRNEK...
Kendi Bilgisayarımdan
...ÖRNEK...
Kendi Bilgisayarımdan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.