köpek ve başarılar bugu

edmirlek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar oyuna çıkıp tekrar girdiğimde başarılarım sıfırlanıyor ve evcilleştirdiğim köpekleri sağ tıklayarak kaldıramıyorum yerinden oynamıyo yeni başladım oyuna yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ÇÖZÜM: Arkadaşlar başarı sıfırlanması olayını oyunu silip başka bi siteden yükleyerek düzelttim. köpekler konusunda emin değilim çözüldüğünden emin olduğumda onu da yazarım

Son düzenleme:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ya nickini değiştirip giriyorsundur yada forge update çekiyorsundur bunların hepsi başarımları 0lar.
Nickini değiştirip girersen köpek eski karakterine ait olduğundan sana itaat etmez.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Onlar hile kullanıldığı için oluyor

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

edmirlek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya nickini değiştirip giriyorsundur yada forge update çekiyorsundur bunların hepsi başarımları 0lar.
Nickini değiştirip girersen köpek eski karakterine ait olduğundan sana itaat etmez.

nickim hep aynı. forge updatein ne demek olduğunu da bilmiyorum. at var evcil onlarda bi sorun yok mesela ama köpekler kalkmıyor

Onlar hile kullanıldığı için oluyor
Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

hile kullanmıyorum daha yeni başladım zaten oyuna da

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
nickim hep aynı. forge updatein ne demek olduğunu da bilmiyorum. at var evcil onlarda bi sorun yok mesela ama köpekler kalkmıyor

hile kullanmıyorum daha yeni başladım zaten oyuna da
Ozaman Bilgim Yok Kusura Bakma
Çoğumlukla Hile Kullanıyorlar ve de Minecraftın Özelliğini Değiştiriyorlar Ondan Sonrada Burada Bende Böyle Olmuyor Diye Soruyorlar

edmirlek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ozaman Bilgim Yok Kusura Bakma
Çoğumlukla Hile Kullanıyorlar ve de Minecraftın Özelliğini Değiştiriyorlar Ondan Sonrada Burada Bende Böyle Olmuyor Diye Soruyorlar
olur mu öyle şey çok teşekkür ederim yine de. oyunu ilk indirdiğim gibi değişmedim hiç bişeyi

Garbage_Loot

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynı sorun bndede var bnde hileler kapalı oynuyorum herşeyim oyuna ilk başladığım gbi 4-5 tae köpek buldum ilk kemikle evcilleştirdiğimde fıtı fıtı geliyolardı peşimden eve getirdim oyunu kapatıp bi daha açtığında oralı bile olmuyorlar ...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
aynı sorun bndede var bnde hileler kapalı oynuyorum herşeyim oyuna ilk başladığım gbi 4-5 tae köpek buldum ilk kemikle evcilleştirdiğimde fıtı fıtı geliyolardı peşimden eve getirdim oyunu kapatıp bi daha açtığında oralı bile olmuyorlar ...
Herhalde konuyu hortlatmak için üye oldun.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kopegi evcillestirdigin Nickle oynadigindn eminmisin :)
Bu olmazsa bilgim yok k.b.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garbage_Loot

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
estağfurullah önemli değil evet evcilleştirdiğim nickle oynadım