Köşe Yazarı, Yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Foruma "Köşe Yazarı" veya "Yazar" gibi rütbeler, taglar gelebilir. Böylelikle bir bölüm açılarak yazar olan kişiler haftanın belli günleri belli konularda yazı yazabilir. Bence forumda Ressamlar varsa, yazarlarda olmalı. :)

Edit: Yeterli destek sağlanırsa yetkililere öneri sunabiliriz. Gerçi şu an da bir öneri. :)

Son düzenleme:

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendini neden strese soksun ki. İstiyorsa yazar kimse zorlamıyor. Bence güzel bir şey ama haber yazıları gibi düşünmeyelim bunu blog yazıları gibi düşüşünelim daha iyi olur. Özellikle oyunlar ve oyuncular üzerine. Bence güzel bir şey olabilir.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kendini neden strese soksun ki. İstiyorsa yazar kimse zorlamıyor. Bence güzel bir şey ama haber yazıları gibi düşünmeyelim bunu blog yazıları gibi düşüşünelim daha iyi olur. Özellikle oyunlar ve oyuncular üzerine. Bence güzel bir şey olabilir.
Kesinlikle bir öneri bu sadece geliştirilebilir. Oyunlar hakkında, oyuncular hakkında, spor, medya hepsi olabilir.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geliştirelim işte konu spam bölümü olmaması için haber konuları yasaklanmalı bence. Alıntı olmadan haber paylaşacak (doğru düzgün konu olarak , yazı olarak) yoktur. Varsa anca siyaset konusunda falan vardır. Burası da hiç uygun değil böyle bir şey için.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Geliştirelim işte konu spam bölümü olmaması için haber konuları yasaklanmalı bence. Alıntı olmadan haber paylaşacak (doğru düzgün konu olarak , yazı olarak) yoktur. Varsa anca siyaset konusunda falan vardır. Burası da hiç uygun değil böyle bir şey için.
Tamam şöyle düşünüyorum, belirli bölümler seçilir (Oyun, haber, spor) bu bölümlerin her birini belirli bir sınav veya yarışma ile 1-2 kişi alınır. Yazar olan kişiler ise özgün olmalı.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam şöyle düşünüyorum, belirli bölümler seçilir (Oyun, haber, spor) bu bölümlerin her birini belirli bir sınav veya yarışma ile 1-2 kişi alınır. Yazar olan kişiler ise özgün olmalı.

Şimdi diyelim ki bölümler açıldı. Kişiler seçilecek.. Neye göre seçilecek. öyle bir seçilmesi lazım ki forumun diğer üyeleri de gelip okusun. Ölü bir bölüm olmasın işe yarasın. Belirli kişilerle sınırlandırmak yerine o bir-iki kişiyi moderatör yaparsın bölüm herkese açık olur. Kontrol edilir güzel bir bölüm çıkabilir. Hikaye yazarları vs.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blog sitesi açılmalı bence.. Ben ressam olayına da karşıyım bu da olmaz.. Bunlar için bir blog sitesi daha uygun olur burası forum..

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Şimdi diyelim ki bölümler açıldı. Kişiler seçilecek.. Neye göre seçilecek. öyle bir seçilmesi lazım ki forumun diğer üyeleri de gelip okusun. Ölü bir bölüm olmasın işe yarasın. Belirli kişilerle sınırlandırmak yerine o bir-iki kişiyi moderatör yaparsın bölüm herkese açık olur. Kontrol edilir güzel bir bölüm çıkabilir. Hikaye yazarları vs.

Tabii yeni bir bölümde açılabilir haklısın.
Blog sitesi açılmalı bence.. Ben ressam olayına da karşıyım bu da olmaz.. Bunlar için bir blog sitesi daha uygun olur burası forum..
Görüşünüze saygım var. Ama forumumuz gelişmiş olur daha güzel olur diye düşünüyorum.

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu olay zaten temel olarak forum sisteminin mantığı. Yani bunu yapmamanız için hiçbir engel yok. :) Minecraft alanında yazılar, rehberler hazırlayarak foruma katkı sağlayabilirsiniz ki buda söylediği gibi forumlarda olması gerekendir.

Zaman içerisinde katkılarınız doğrultusundada hakkettiğinizi alacağınızı düşünüyorum. :)

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...