Köyün Gururu Ol ADVANTURE MAP [1.7+]

Hoverstyle

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeş hoş maptir inşallah[DOUBLEPOST=1416993400,1416992649][/DOUBLEPOST]Kardeş map pek kısa geldi bana.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Where is the virustotal and three photografh (ingilizcemde berbattır biliyonuz mu D:) but eğer yoksa go to arşiv

YigitInal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kusra bakmayın ilk defa koyuyorum virustotal kapıda[DOUBLEPOST=1416993673,1416993604][/DOUBLEPOST]İlk mapimiz bir dahakine daha fazla yaparız işallah

YigitInal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hangi sayfada abi[DOUBLEPOST=1416995284,1416994221][/DOUBLEPOST]Koydum hayırlı olsun

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kısa - Oyun anında bitirilebiliyor - Yürümek cidden sıktı - Yüzük almadanda bitirilebiliyor - Parkur çok kolay - Yol bozuk - O kadar zırh felan vermişin hiç yaratık yok - Komutları kendin yazmaya üşenmişsin - Block kırma yeri sıkıcı - Kuleye gitme yolu Mevzu Boss'tan daha uzun

YigitInal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kısa - Oyun anında bitirilebiliyor - Yürümek cidden sıktı - Yüzük almadanda bitirilebiliyor - Parkur çok kolay - Yol bozuk - O kadar zırh felan vermişin hiç yaratık yok - Komutları kendin yazmaya üşenmişsin - Block kırma yeri sıkıcı - Kuleye gitme yolu Mevzu Boss'tan daha uzun
İlk mapimiz kusura bakmayın

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Map yapma hevesimizi içine ettiniz biz bu mapi zevkimiz için yapıyoruz ve o kırma bölmelerini farklılık olsun diye yaptık o zırh boşa vermişsiniz dediğniz parkurda ölmeyin diye yaptık ama anlama kaliteniz boşsa bir şey yapamam
Dostum eğer map paylaşıyosan eleştiriye açık olucaksın eleştiri istemiyosan yapma zorlayan yok