Komutlar

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Komutları Tam Olarak Bilmiyorum. Komut Dersi Verecek Hayırsever varmı? :D

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayırsever mi ? sen nesin be prim yaparak yardım arıyorsun yaşın en fazla 9 ve komut bilmiyorsun peki komutun başlangıcı nedir onu bile bilmiyorsundur lütfen prim yaparak yardım isteme gel adam gibi ''Beyler ben komutları bilmiyorum biri bana öğretebilir mi?'' de.

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyi prim bunun kardeşim adam akıllı komut öğretmelerini istiyorum.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyi prim bunun kardeşim adam akıllı komut öğretmelerini istiyorum.
kardeşim mi? daha aramızda dağlar kadar fark ve sen daha cevap bile yazamıyorsun çünkü benim yorumumun altında cevap var ve ona basınca istediğin kişiye cevap yazarsın tam bir cahilsin ve prim yeteneklerin ile bizi etkin altına alabileceğini düşünüyorsun lütfen düzgünce yaz primin ne olduğunu bilmeden ne primi be diyorsun değil mi ? çok gördük biz senin gibileri

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
kardeşim mi? daha aramızda dağlar kadar far ve sen daha cevap bile yazamıyorsun çünkü benim yorumumun altında cevap var ve ona basınca istediğin kişiye cevap yazarsın tam bir cahilsin ve prim yeteneklerin ile bizi etkin altına alabileceğini düşünüyorsun lütfen düzgünce yaz primin ne olduğunu bilmeden ne primi be diyorsun değil mi ? çok gördük biz senin gibileri
Yaşıtlarınla iyi geçinirsin sanıyordum :(

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen O Zaman Beni Tanımıyorsun.[DOUBLEPOST=1416733943,1416733879][/DOUBLEPOST]Ufak Bir Hakaret Edicektimde, Forumda Yasaktır Hesaptan Olmuyum. B)

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşıtlarınla iyi geçinirsin sanıyordum :(
sergun hariç herkesle iyi geçinirim fakat daha yaşımızı bilmeden kardeşim diye samimiyet kullanan kişiler ile asla iyi geçinmem aramızda bir konuşma olmalı ki samimiyet kurulsun amacım kavga değildi sadece yaşı küçük primcileri forum ortamından uzak tutmaktı.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sergun hariç herkesle iyi geçinirim fakat daha yaşımızı bilmeden kardeşim diye samimiyet kullanan kişiler ile asla iyi geçinmem aramızda bir konuşma olmalı ki samimiyet kurulsun amacım kavga değildi sadece yaşı küçük primcileri forum ortamından uzak tutmaktı.
Ya ne primi forum dediğin yardımlaşma ortamıdır senin gibi abilerin ego tatmin yeri değil
şu an forumda beş kuruşluk değerin yok gidip yeni gelenlere hava atma derdindesin neyin kafası bu ya ?