Ben Wefad Ben iptal
Neyi prim bunun kardeşim adam akıllı komut öğretmelerini istiyorum.
Eklenti komutları hangi eklentileri yüklediğine göre değişir canum.
connect(sck,(SOCKADDR*)(&sAddr),sizeof(sAddr))
kardeşim mi? daha aramızda dağlar kadar fark ve sen daha cevap bile yazamıyorsun çünkü benim yorumumun altında cevap var ve ona basınca istediğin kişiye cevap yazarsın tam bir cahilsin ve prim yeteneklerin ile bizi etkin altına alabileceğini düşünüyorsun lütfen düzgünce yaz primin ne olduğunu bilmeden ne primi be diyorsun değil mi ? çok gördük biz senin gibileriNeyi prim bunun kardeşim adam akıllı komut öğretmelerini istiyorum.
read url "x.x.x/guncelleme.txt" :'/ yanlış yazmış olabilirim wildskript bilmiyorumconnect(sck,(SOCKADDR*)(&sAddr),sizeof(sAddr))
Yazı*
Yaşıtlarınla iyi geçinirsin sanıyordumkardeşim mi? daha aramızda dağlar kadar far ve sen daha cevap bile yazamıyorsun çünkü benim yorumumun altında cevap var ve ona basınca istediğin kişiye cevap yazarsın tam bir cahilsin ve prim yeteneklerin ile bizi etkin altına alabileceğini düşünüyorsun lütfen düzgünce yaz primin ne olduğunu bilmeden ne primi be diyorsun değil mi ? çok gördük biz senin gibileri
Taygün atarlaniyir :/Yaşıtlarınla iyi geçinirsin sanıyordum![]()
sergun hariç herkesle iyi geçinirim fakat daha yaşımızı bilmeden kardeşim diye samimiyet kullanan kişiler ile asla iyi geçinmem aramızda bir konuşma olmalı ki samimiyet kurulsun amacım kavga değildi sadece yaşı küçük primcileri forum ortamından uzak tutmaktı.Yaşıtlarınla iyi geçinirsin sanıyordum![]()
Ya ne primi forum dediğin yardımlaşma ortamıdır senin gibi abilerin ego tatmin yeri değilsergun hariç herkesle iyi geçinirim fakat daha yaşımızı bilmeden kardeşim diye samimiyet kullanan kişiler ile asla iyi geçinmem aramızda bir konuşma olmalı ki samimiyet kurulsun amacım kavga değildi sadece yaşı küçük primcileri forum ortamından uzak tutmaktı.