Sen Belki İstemiyosun Ama Suan Forumda Kim Bilir Kaç Kişi Premium oLmya Çalışıyor Senin Umurunda Değilse Konuya Bakma Kardeşim!!!Yeter be bu kaçıncı diyişimiz gidin başka forumlarda paylaşsın! Gidin bu forumdan be!
Boyle konularin forumda paylasilmasi yasak ayrica tek bir tane kanit varmi gercek olduguna dair. Bu yalanlara inanmayin artik!Sen Belki İstemiyosun Ama Suan Forumda Kim Bilir Kaç Kişi Premium oLmya Çalışıyor Senin Umurunda Değilse Konuya Bakma Kardeşim!!!
Knaıtım Var Skype Ekle Gösteriyim Ayrıca CdKeySpotun Ünlü Güvenilir Bir Marka Oldugunu Bilmiyomusun Ben Premiumumu Aldım Skypeden Ekran Paylaşımıda Yapabilirim Ekle:behzat401[DOUBLEPOST=1406535526,1406535491][/DOUBLEPOST]Boyle konularin forumda paylasilmasi yasak ayrica tek bir tane kanit varmi gercek olduguna dair. Bu yalanlara inanmayin artik!
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
Bilgilendirme Amaçlı Koydum Ben Bunu Yoksa Ben Premiumumu Aldım Bile Hatta Burası Sayesinde Suan 2 Premiumum VarK
Knaıtım Var Skype Ekle Gösteriyim Ayrıca CdKeySpotun Ünlü Güvenilir Bir Marka Oldugunu Bilmiyomusun Ben Premiumumu Aldım Skypeden Ekran Paylaşımıda Yapabilirim Ekle:behzat401
Biraz Puan Kazandırsan Ölürmüsün Kardesim!!Zaten Hiç Bekletmiyo Direk Giriyo!!Referansın silinemez sanan akıllı tanıştırayım;
http://unshort.me/
Ölürüm.Biraz Puan Kazandırsan Ölürmüsün Kardesim!!Zaten Hiç Bekletmiyo Direk Giriyo!!
İşte bunlar hep reklam.Bak bu forumda bu tür şeyler yasak git ekşi sözlükte felan paylaş napıyosan yap ama bu foruma gelme![DOUBLEPOST=1406535923,1406535800][/DOUBLEPOST]Siz oraya tıklıyosunuz adam tıklama başına ne kadar para kazanıyor biliyor musun? 800 kere tıklansa adam 100 tane premium alır en az. 2-3 aya kapancak o hesaplar
Yasak Olsaydı Moderator Onaylarken Konuyu Kabul Etmezdi ZatenBak bu forumda bu tür şeyler yasak git ekşi sözlükte felan paylaş napıyosan yap ama bu foruma gelme![DOUBLEPOST=1406535923,1406535800][/DOUBLEPOST]Siz oraya tıklıyosunuz adam tıklama başına ne kadar para kazanıyor biliyor musun? 800 kere tıklansa adam 100 tane premium alır en az. 2-3 aya kapancak o hesaplar
+ üye ilişkilerine açmışsın benim bildiğim burda mod onaylamadan direk yayınlanıyorYasak Olsaydı Moderator Onaylarken Konuyu Kabul Etmezdi Zaten
Bilgilendirme İçin Açtım Bu Konuyu Adam Ne Kadar Kazanırsa Kazansın Napacaksın Sonucta Bi Yararı Var Demi Bedava Premium Ayrıca İnanmıyosan Konuyu Duzenledim Bilgilere Bak