Konu Kapanmıştır!

behzat402

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaptın Konuyu!

Son düzenleme:

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen Belki İstemiyosun Ama Suan Forumda Kim Bilir Kaç Kişi Premium oLmya Çalışıyor Senin Umurunda Değilse Konuya Bakma Kardeşim!!!
Boyle konularin forumda paylasilmasi yasak ayrica tek bir tane kanit varmi gercek olduguna dair. Bu yalanlara inanmayin artik!

------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------

behzat402

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
K
Boyle konularin forumda paylasilmasi yasak ayrica tek bir tane kanit varmi gercek olduguna dair. Bu yalanlara inanmayin artik!

------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
Knaıtım Var Skype Ekle Gösteriyim Ayrıca CdKeySpotun Ünlü Güvenilir Bir Marka Oldugunu Bilmiyomusun Ben Premiumumu Aldım Skypeden Ekran Paylaşımıda Yapabilirim Ekle:behzat401[DOUBLEPOST=1406535526,1406535491][/DOUBLEPOST]
K

Knaıtım Var Skype Ekle Gösteriyim Ayrıca CdKeySpotun Ünlü Güvenilir Bir Marka Oldugunu Bilmiyomusun Ben Premiumumu Aldım Skypeden Ekran Paylaşımıda Yapabilirim Ekle:behzat401
Bilgilendirme Amaçlı Koydum Ben Bunu Yoksa Ben Premiumumu Aldım Bile Hatta Burası Sayesinde Suan 2 Premiumum Var

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bak bu forumda bu tür şeyler yasak git ekşi sözlükte felan paylaş napıyosan yap ama bu foruma gelme![DOUBLEPOST=1406535923,1406535800][/DOUBLEPOST]Siz oraya tıklıyosunuz adam tıklama başına ne kadar para kazanıyor biliyor musun? 800 kere tıklansa adam 100 tane premium alır en az. 2-3 aya kapancak o hesaplar

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bak bu forumda bu tür şeyler yasak git ekşi sözlükte felan paylaş napıyosan yap ama bu foruma gelme![DOUBLEPOST=1406535923,1406535800][/DOUBLEPOST]Siz oraya tıklıyosunuz adam tıklama başına ne kadar para kazanıyor biliyor musun? 800 kere tıklansa adam 100 tane premium alır en az. 2-3 aya kapancak o hesaplar
İşte bunlar hep reklam.

behzat402

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yasak Olsaydı Moderator Onaylarken Konuyu Kabul Etmezdi Zaten :)
Bilgilendirme İçin Açtım Bu Konuyu Adam Ne Kadar Kazanırsa Kazansın Napacaksın Sonucta Bi Yararı Var Demi Bedava Premium Ayrıca İnanmıyosan Konuyu Duzenledim Bilgilere Bak

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Tamam belki yalan olmayabilir ama kimse bedava premium vermez 2-3 aya kapanır o hesaplar

behzat402

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mesela Suan 3 Kişi Daha Tıkalrsa 3.Premiumumu Alcağım

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yasak Olsaydı Moderator Onaylarken Konuyu Kabul Etmezdi Zaten :)
Bilgilendirme İçin Açtım Bu Konuyu Adam Ne Kadar Kazanırsa Kazansın Napacaksın Sonucta Bi Yararı Var Demi Bedava Premium Ayrıca İnanmıyosan Konuyu Duzenledim Bilgilere Bak
+ üye ilişkilerine açmışsın benim bildiğim burda mod onaylamadan direk yayınlanıyor

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mod onaylamasi yanlizca serverlar bolumunde ve arsivi ac bak kac tane bu konudan var die :) yasak bu paylasimlar

Ayrica bana bi gift code goster yada eposta sifresini aldigin bi hesap goster (sifrelerin ustunu cizebilirsin) ss ini al at gorelim.

Senin o pre aldigim dediklerin baskalarinin hesaplari ve o adamlar sifreyi deisince senin hesapda gider eger pre istiyosan bende 5000 hesap olan bi metin belgesi var atiyim sana dene dene bak 4 5 tane calisan buldum ben :) 250 tanesine bile bakmadim. Nese senin aldigin preler ordan gelio yani :) bi gift kod goster inanalim yoksa konuyu uzatma.
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------