YahyaReis_YT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
KONU KAPANSIN

Son düzenleme:

YahyaReis_YT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Arkadaslar Serverimiz 08.09.201 Cumartesi Gunu 13:00 AKTIF Forumda Iyi Kotu Simdiden Yorumlarinizi Bekliyorum Ve hepiniz Davetlisiniz Simdiden Tesekkurler yorumunuz icin.

Son düzenleme:

ottomanarrow

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yahya Kardesim Ellerine saglik diyorum Sunucunda oynadigimda insallah buldugumdan iyi bulurum
konun ve foto lardaki resim deki build ler harika öncelikle simdiden yolun acil olsun bro

shadowthiev

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Heralde bıkmadın serverın tyutmuyor mıllet emek verıyor sen baska serverlerde oynuyorsun 2 gun sonra serverını kapatıp tekrardans erver acıyorsun umarım server acmayı bırakırsın basarılar

YahyaReis_YT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yahya Kardesim Ellerine saglik diyorum Sunucunda oynadigimda insallah buldugumdan iyi bulurum
konun ve foto lardaki resim deki build ler harika öncelikle simdiden yolun acil olsun bro
Teşekkürler Cumartesi Gunu bekliyorum

Son düzenleme:

YahyaReis_YT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Heralde bıkmadın serverın tyutmuyor mıllet emek verıyor sen baska serverlerde oynuyorsun 2 gun sonra serverını kapatıp tekrardans erver acıyorsun umarım server acmayı bırakırsın basarılar
Bak Krdşm Ben Serveri 1 kkez kapattım sesebi ise buglardı vi şuanda bütün buglar kapatıldı tekrardan açıorum İster Gelir oynarısn ister gelmezsin Yorumun İçin Teşekkürler

YahyaReis_YT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Arkadaşlar Sunucumuz Yarın 13:00 AKTİF Yani 08.09.2018 Çumartesi Günü 13:00 AKTİF Hepinizi Bekliyoruz Alımları Discord adresimizden yapcaz Şimdiden İyi Oyunlar HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ Kopyalanabilir İp: NeonSurvival.batihost.com

KnnAlbyrk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rica etsem discord adresini atabilir misin?

armani

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sw *** yoluna gitti

Son düzenleme:

YasinİSM

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server Tek Kelimeyle Efsane Özellikle Şu ağacı kırınca hepsi gelmesi Timber Mod du galiba Mükemmel server tavsiye ederim ellerinize sağlık :)

Blue_kent

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selam Ben Roster sunucda basarilar dilerim...

Son düzenleme:

MelgaBR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bizde Bu serverde Olacağız - Melga_BR - SovaLye