sayı artıyor pek sevilen bi oyuncu sayesindeGüzel oynanabilir server samimi ortam. Ekli dosyayı görüntüle 152696
11 Kişi
Ekli dosyayı görüntüle 152750
2 Hours ago
Now
Ekli dosyayı görüntüle 152751
17 Kişi
Ekli dosyayı görüntüle 153156
arkadaşa ip ban attım[2 hafta oynanış] sunucu admini hiç göründüğü gibi değil server 5gb ram ve ara sıra lag giriyor ve admin taraf tutuyor riversxoxo dediği kişi arkadaşıdır ve onlara yardım edip diğer oyunculara hade çeken biridir serverda farklı olarak klan plugini combatlog plugini var elitra hilesi ve dupeyi yasaklamışlar elitrayla giderken havada takılıyor uçarken düşerseniz fazladan 5 canınız havada gidiyor ve ölüyorsunuz 4 kere elitra yüzünden ölüp yeniden başladım ve adminin umrunda bile olmuyorsunuz zaten arkadaşı dışında zaten daha fazla dayanamadan admin ilk banını bana ipban attı yediremediği için tavsiye etmiyorum sunucuyu zaten türklerin bulaştığı işten bir şey çıkmaz sunucu çöp
Geçen gün allaha küfür eden oyuncu değilmiydin ya sen[2 hafta oynanış] sunucu admini hiç göründüğü gibi değil server 5gb ram ve ara sıra lag giriyor ve admin taraf tutuyor riversxoxo dediği kişi arkadaşıdır ve onlara yardım edip diğer oyunculara hade çeken biridir serverda farklı olarak klan plugini combatlog plugini var elitra hilesi ve dupeyi yasaklamışlar elitrayla giderken havada takılıyor uçarken düşerseniz fazladan 5 canınız havada gidiyor ve ölüyorsunuz 4 kere elitra yüzünden ölüp yeniden başladım ve adminin umrunda bile olmuyorsunuz zaten arkadaşı dışında zaten daha fazla dayanamadan admin ilk banını bana ipban attı yediremediği için tavsiye etmiyorum sunucuyu zaten türklerin bulaştığı işten bir şey çıkmaz sunucu çöp
İp ban mı? Anarşi sunucusunda kimseye ban atmamak gerekmiyor muarkadaşa ip ban attım
aynen aga ben hoşuma gitmeyen adama ip ban atıyorumİp ban mı? Anarşi sunucusunda kimseye ban atmamak gerekmiyor mu![]()