KONU KAPATILSIN

Sunucumuzu nasıl buldunuz?

• Güzel.

• İdare eder, geliştirilmeli.

• Kötü, geliştirilmeli.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mansur121

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Daha Swn Kapalı Siten Beleş Sitelerden Siteye 1 Satte Giriyor Server Kapalı Bence Başlamadan Bırak !!

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Sunucu Kapalı

+1
Bak Buda Çalışmıyor
Site host kaynaklı yavaş, hiç değilse blog kısmında Wurst ve Wolfteam hack yayınlamıyorum ha?
Kardeşim Daha Swn Kapalı Siten Beleş Sitelerden Siteye 1 Satte Giriyor Server Kapalı Bence Başlamadan Bırak !!
Hocam neye başlayıp neyi bırakacağımı sana sormam mı gerekiyor anlamış değilim. Sunucu şu an bakımda. Beleş sitelerden derken? CraftWeb v3 scripti ne zamandan beri beleş olmuş güzel insan. Domain de ücretli, hosting de, script de. Bende sen bu kafayla yorum yapmayı başlamadan bırak.

ağadadaş

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Konu üzerinde geniş anlatım ve resimli anlatım yapmışsın konu iyi gözüküyor ama
Site üzerinde çalışmalısın + site yavaş. şu an deniyorum sunucuya bağlanamıyorum. Kapalı galiba yorumlardanda öyle gözüküyor...
Sunucu açıldıktan sonra daha geniş yazabilirim :)

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Konu üzerinde geniş anlatım ve resimli anlatım yapmışsın konu iyi gözüküyor ama
Site üzerinde çalışmalısın + site yavaş. şu an deniyorum sunucuya bağlanamıyorum. Kapalı galiba yorumlardanda öyle gözüküyor...
Sunucu açıldıktan sonra daha geniş yazabilirim :)
Hocam website hosting kaynaklı bir sorundan dolayı yavaş, localhostta tıkır tıkır işliyor(ticket açtım hosting yardımcı olur kısa sürede). Sunucu büyük bir bakımda şu an giriş yapamazsınız. Güzel yorumunuz için teşekkürler.