Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam neye başlayıp neyi bırakacağımı sana sormam mı gerekiyor anlamış değilim. Sunucu şu an bakımda. Beleş sitelerden derken? CraftWeb v3 scripti ne zamandan beri beleş olmuş güzel insan. Domain de ücretli, hosting de, script de. Bende sen bu kafayla yorum yapmayı başlamadan bırak.
Konu üzerinde geniş anlatım ve resimli anlatım yapmışsın konu iyi gözüküyor ama
Site üzerinde çalışmalısın + site yavaş. şu an deniyorum sunucuya bağlanamıyorum. Kapalı galiba yorumlardanda öyle gözüküyor...
Sunucu açıldıktan sonra daha geniş yazabilirim
Konu üzerinde geniş anlatım ve resimli anlatım yapmışsın konu iyi gözüküyor ama
Site üzerinde çalışmalısın + site yavaş. şu an deniyorum sunucuya bağlanamıyorum. Kapalı galiba yorumlardanda öyle gözüküyor...
Sunucu açıldıktan sonra daha geniş yazabilirim
Hocam website hosting kaynaklı bir sorundan dolayı yavaş, localhostta tıkır tıkır işliyor(ticket açtım hosting yardımcı olur kısa sürede). Sunucu büyük bir bakımda şu an giriş yapamazsınız. Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.