KONU KİLİT LÜTFEN

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
KONU KİLİT LÜTFEN

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Aynı model bilgisayarım var;
16GB Ram
3 GB Nvida GTX 675M
1TB HDD
i7 3630QM CPU
Kaldırıyo xd

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sistemim iyi olmasına rağmen yavaş çalışıyor. Win+W den arama yapıyorum en az 30 saniyem gidiyor bulup geçiş yapması için sinir oluyom.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Peki oyun bakımından performansı nasıl sizce geçirmelimiyim? Bugün biraz araştıracağım zaten teknosa da felan ama yine de kullananlar da iyi bilir diye düşünüyorum. Benim için oyun performansı çünkü.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilmem hiç fark etmedim win7 8 ve 8.1 ._. Galiba benim sistemin kaldıracağı kadar hızlı oluyo en fazla :D
Peki oyun bakımından performansı nasıl sizce geçirmelimiyim? Bugün biraz araştıracağım zaten teknosa da felan ama yine de kullananlar da iyi bilir diye düşünüyorum. Benim için oyun performansı çünkü.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistemim iyi olmasına rağmen yavaş çalışıyor. Win+W den arama yapıyorum en az 30 saniyem gidiyor bulup geçiş yapması için sinir oluyom.

git windows xp kur
resmi sistem gereksinimleri
230 mhz işlemci (230 küsür..)
64 mb ram
sabit disk için ne kadar istiyor hatırlamıyorum
bu kadar az sistem gereksinimi olan bir şey kastırmaz diye düşünüyorum.
ama tabikide bu xp yap illaki değil .

hacker721

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş o pc kaldırmasında kim kaldırsın :D ?
%75 oyun bilgisayarı o

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
1 GB Ramda Stabil Çalışıyor :) Kullanıyorum Şahsen Windows 7'den Daha performanslı Bir Işletim Sistemi

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Zaten genelde yeniler stabil olur da bilmiyorum sürücüleri kendi güncelliyor mu? Performans düşüşü varmış bir de ondan korkuyorum.
Öyle bir şey Yok. Güncellemeleri Yaparken[Sürücü Veya Sistem]Hiç Farketmiyorum Kendi Kendine Yapıyor. Bende Zaten Bilgisayarı Kapatırken Farkediyorum Güncelleme Yaptığını :) Tabi Eski Ve Performansı Stabil Olmayan Oyunlarda Öyle Bir Performans Sorunu Var Fakat Yeni Nesil Oyunlarda CS Source Gibi Performans Artışı Var. Ram Kullanımı Olsun İşlemci Olsun :) Fakat Yinede Çok Eski Bir Bilgisayara Windows 8 Kurulmaması Gerekir. Donanımınızı Yazarsanız Yardımcı Olurum.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey Yok. Güncellemeleri Yaparken[Sürücü Veya Sistem]Hiç Farketmiyorum Kendi Kendine Yapıyor. Bende Zaten Bilgisayarı Kapatırken Farkediyorum Güncelleme Yaptığını :) Tabi Eski Ve Performansı Stabil Olmayan Oyunlarda Öyle Bir Performans Sorunu Var Fakat Yeni Nesil Oyunlarda CS Source Gibi Performans Artışı Var. Ram Kullanımı Olsun İşlemci Olsun :) Fakat Yinede Çok Eski Bir Bilgisayara Windows 8 Kurulmaması Gerekir. Donanımınızı Yazarsanız Yardımcı Olurum.
http://www.toshibatr.com/Laptop/Qosmio/X-Serisi/X870-14T sistem bu zaten bilgisayar bir aylık bile olmadı çok yeni. Gta 4 minecraft cs go battlefield 4 sims 2 watch dogs onlarda sıkıntı yaratmasın yeter bana.