Peki oyun bakımından performansı nasıl sizce geçirmelimiyim? Bugün biraz araştıracağım zaten teknosa da felan ama yine de kullananlar da iyi bilir diye düşünüyorum. Benim için oyun performansı çünkü.
Sistemim iyi olmasına rağmen yavaş çalışıyor. Win+W den arama yapıyorum en az 30 saniyem gidiyor bulup geçiş yapması için sinir oluyom.
Peki oyun bakımından performansı nasıl sizce geçirmelimiyim? Bugün biraz araştıracağım zaten teknosa da felan ama yine de kullananlar da iyi bilir diye düşünüyorum. Benim için oyun performansı çünkü.
Zaten genelde yeniler stabil olur da bilmiyorum sürücüleri kendi güncelliyor mu? Performans düşüşü varmış bir de ondan korkuyorum.1 GB Ramda Stabil Çalışıyor Kullanıyorum Şahsen Windows 7'den Daha performanslı Bir Işletim Sistemi
Öyle bir şey Yok. Güncellemeleri Yaparken[Sürücü Veya Sistem]Hiç Farketmiyorum Kendi Kendine Yapıyor. Bende Zaten Bilgisayarı Kapatırken Farkediyorum Güncelleme Yaptığını Tabi Eski Ve Performansı Stabil Olmayan Oyunlarda Öyle Bir Performans Sorunu Var Fakat Yeni Nesil Oyunlarda CS Source Gibi Performans Artışı Var. Ram Kullanımı Olsun İşlemci Olsun Fakat Yinede Çok Eski Bir Bilgisayara Windows 8 Kurulmaması Gerekir. Donanımınızı Yazarsanız Yardımcı Olurum.Zaten genelde yeniler stabil olur da bilmiyorum sürücüleri kendi güncelliyor mu? Performans düşüşü varmış bir de ondan korkuyorum.
http://www.toshibatr.com/Laptop/Qosmio/X-Serisi/X870-14T sistem bu zaten bilgisayar bir aylık bile olmadı çok yeni. Gta 4 minecraft cs go battlefield 4 sims 2 watch dogs onlarda sıkıntı yaratmasın yeter bana.Öyle bir şey Yok. Güncellemeleri Yaparken[Sürücü Veya Sistem]Hiç Farketmiyorum Kendi Kendine Yapıyor. Bende Zaten Bilgisayarı Kapatırken Farkediyorum Güncelleme Yaptığını Tabi Eski Ve Performansı Stabil Olmayan Oyunlarda Öyle Bir Performans Sorunu Var Fakat Yeni Nesil Oyunlarda CS Source Gibi Performans Artışı Var. Ram Kullanımı Olsun İşlemci Olsun Fakat Yinede Çok Eski Bir Bilgisayara Windows 8 Kurulmaması Gerekir. Donanımınızı Yazarsanız Yardımcı Olurum.
bir şey Olmaz Çak Formatı Gitsin!http://www.toshibatr.com/Laptop/Qosmio/X-Serisi/X870-14T sistem bu zaten bilgisayar bir aylık bile olmadı çok yeni. Gta 4 minecraft cs go battlefield 4 sims 2 watch dogs onlarda sıkıntı yaratmasın yeter bana.
Tamam o zaman.[DOUBLEPOST=1407774248,1407773623][/DOUBLEPOST]Eve gidince başlatıyorum o zaman windows 8.1 i de ücretsiz güncelleyin diyor. Anahtar felan istemesin.bir şey Olmaz Çak Formatı Gitsin!
Orjinal Windows 8 Geldiyse Istemez Ama Genede Isterse Laptobun Altında Anahtar OlurTamam o zaman.[DOUBLEPOST=1407774248,1407773623][/DOUBLEPOST]Eve gidince başlatıyorum o zaman windows 8.1 i de ücretsiz güncelleyin diyor. Anahtar felan istemesin.
Saol kardeşim.Orjinal Windows 8 Geldiyse Istemez Ama Genede Isterse Laptobun Altında Anahtar Olur