Bana yaratmaz ama başkasına yaratabilir bunlar hassas konular yani o tarz profil resimleri kullanmak bence yasak olsun. Forumda Müslümanı vardır Ateisti vardır. Solcusu vardır Sağcısı vardır. Benim anlatmak istediğim profil resimlerinde böyle şeylerin olmaması gerektiği bence.Bildiğim kadarıyla forumda tartışma yaratmadığı sürece yasak değil. Sonuç olarak birçok fotoğraf var şimdi birisi İslam ile ilgili bir fotoğraf koysa sorun olmayacaktı değil mi senin için ? Başka birinin bundan rahatsız olduğunu düşün. Bu görüşe göre herkes bir şeyden rahatsız olur. Yani sorun olmaz bence.![]()
Tabii bu bir görüş, haklıda olabilirsin. İstersen bunu yetkililerle konuş ve öner. Fakat aşırıya kaçmadığı sürece ( bir kişiyi hedef almadığı) kullanılabilir bence.Bana yaratmaz ama başkasına yaratabilir bunlar hassas konular yani o tarz profil resimleri kullanmak bence yasak olsun. Forumda Müslümanı vardır Ateisti vardır. Solcusu vardır Sağcısı vardır. Benim anlatmak istediğim profil resimlerinde böyle şeylerin olmaması gerektiği bence.
![]()
Kardeşim zaten başta Ercan abiye mesaj attım cevap gelmedi. Büyük ihtimal neşgul. Forum destekte açtım tık yok. Son çare buraya açtım konuyu. Moderatörlerden de kime atacağımı bilmiyorum mesaj.Tabii bu bir görüş, haklıda olabilirsin. İstersen bunu yetkililerle konuş ve öner. Fakat aşırıya kaçmadığı sürece ( bir kişiyi hedef almadığı) kullanılabilir bence.![]()
Şimdi nazi simgesi dersen orak ve çekiçte aynı kefeye konulmalı.Nazi simgesi, cinsel içerikli, hakaret, el hareketi gibi fotolar olmadıkça sorun olmaz.. Eğer forumda sırf profil resminden dolayı rahatsız olacak insanlar varsa internete hiç bulaşmasınlar.. Gelişmiş bir toplumuz falan demesinler.. Halen eski kafada olduklarını bilsinler..
Daha kötüsü var da ortalıkta gösterilmeyecek istersen o.m atayımŞimdi nazi simgesi dersen orak ve çekiçte aynı kefeye konulmalı.![]()
Atar mısın rica etsem?Daha kötüsü var da ortalıkta gösterilmeyecek istersen o.m atayım
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Forumda bir kaç kişinin uygunsuz içerikte avatar kullandığını biliyorum. Bu üyeler sırasıyla ceza alıyor.Daha kötüsü var da ortalıkta gösterilmeyecek istersen o.m atayım
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Benim profil resmimde sakınca yok demi? F**k yazıyor da ?Forumda bir kaç kişinin uygunsuz içerikte avatar kullandığını biliyorum. Bu üyeler sırasıyla ceza alıyor.
Şu ana kadar bir şey olmadığına göre yok.Benim profil resmimde sakınca yok demi? F**k yazıyor da ?