KONU KİLİT LÜTFEN

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla forumda tartışma yaratmadığı sürece yasak değil. Sonuç olarak birçok fotoğraf var şimdi birisi İslam ile ilgili bir fotoğraf koysa sorun olmayacaktı değil mi senin için ? Başka birinin bundan rahatsız olduğunu düşün. Bu görüşe göre herkes bir şeyden rahatsız olur. Yani sorun olmaz bence. :)

fthgrlr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soruna cevabım olmayacak, pek bu konulara hakim değilim. Avatarını işaretlediğin kişinin nickini gizlemişsin fakat hemen sağındaki mesajın gönderilme zamanı yazan yerde nicki yazıyor. Resmi elden geçir :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla forumda tartışma yaratmadığı sürece yasak değil. Sonuç olarak birçok fotoğraf var şimdi birisi İslam ile ilgili bir fotoğraf koysa sorun olmayacaktı değil mi senin için ? Başka birinin bundan rahatsız olduğunu düşün. Bu görüşe göre herkes bir şeyden rahatsız olur. Yani sorun olmaz bence. :)
Bana yaratmaz ama başkasına yaratabilir bunlar hassas konular yani o tarz profil resimleri kullanmak bence yasak olsun. Forumda Müslümanı vardır Ateisti vardır. Solcusu vardır Sağcısı vardır. Benim anlatmak istediğim profil resimlerinde böyle şeylerin olmaması gerektiği bence.
:)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bana yaratmaz ama başkasına yaratabilir bunlar hassas konular yani o tarz profil resimleri kullanmak bence yasak olsun. Forumda Müslümanı vardır Ateisti vardır. Solcusu vardır Sağcısı vardır. Benim anlatmak istediğim profil resimlerinde böyle şeylerin olmaması gerektiği bence.
:)
Tabii bu bir görüş, haklıda olabilirsin. İstersen bunu yetkililerle konuş ve öner. Fakat aşırıya kaçmadığı sürece ( bir kişiyi hedef almadığı) kullanılabilir bence. :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tabii bu bir görüş, haklıda olabilirsin. İstersen bunu yetkililerle konuş ve öner. Fakat aşırıya kaçmadığı sürece ( bir kişiyi hedef almadığı) kullanılabilir bence. :)
Kardeşim zaten başta Ercan abiye mesaj attım cevap gelmedi. Büyük ihtimal neşgul. Forum destekte açtım tık yok. Son çare buraya açtım konuyu. Moderatörlerden de kime atacağımı bilmiyorum mesaj.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nazi simgesi, cinsel içerikli, hakaret, el hareketi gibi fotolar olmadıkça sorun olmaz.. Eğer forumda sırf profil resminden dolayı rahatsız olacak insanlar varsa internete hiç bulaşmasınlar.. Gelişmiş bir toplumuz falan demesinler.. Halen eski kafada olduklarını bilsinler..

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Nazi simgesi, cinsel içerikli, hakaret, el hareketi gibi fotolar olmadıkça sorun olmaz.. Eğer forumda sırf profil resminden dolayı rahatsız olacak insanlar varsa internete hiç bulaşmasınlar.. Gelişmiş bir toplumuz falan demesinler.. Halen eski kafada olduklarını bilsinler..
Şimdi nazi simgesi dersen orak ve çekiçte aynı kefeye konulmalı. :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ha gamalı haç ha çekiç orak ne farkeder? Biri Nazizim'i biri ise Komünizm'i belirtiyor. Ne farkı var sizce. Bu konuda BT_GOD haklı bence.

Son düzenleme:

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Daha kötüsü var da ortalıkta gösterilmeyecek istersen o.m atayım

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Forumda bir kaç kişinin uygunsuz içerikte avatar kullandığını biliyorum. Bu üyeler sırasıyla ceza alıyor.