Sunucu işleriyle ben değil arkadaşım ilgileniyor ve o zengin biri ayrıca sunucu Hazirandan beri açık.Makina adresinizi IP Whois'inden araştırdım. Microsoft Hosting'i kullanıyorsunuz. Buda demek oluyor ki sunucunuz Windows Azure'den. Zaten " 112GB Ram - 16CPU " demenizden de belli. Büyük bir araştırma yapmaya gerek yok. Peki bu ne anlama geliyor.
1 - Windows Azure hesabı deneme hesabı olabilir. Böyle bir durum varsa sunucu 1 ay sonra kapanacaktır.
2 - Windows Azure hesabının tarifesi [ Kullandıkça Öde ] olabilir. Tabi bu çaplardaki, bu yaşlarda ki daha tam bir geliri bulunmayan iki kişinin [ Kullandıkça Öde ] tarifesine ayda 8000$ vermesi çok aykırı.
Buda şu anlama geliyor. Ya gerçekten hesabınız deneme hesap ve 1 ay sonra kapanıcak. Ya da " Çalıntı Kredi Kartı " kullanarak Windows Azure hesabı aldınız. Her iki durumda da sakat haldesiniz. Durumunuz iyi değil. Genel bir açıklama yaparsanız forum kullanıcıları sunucunuza o yönden bakmayı deneyecektir. Iyi günler...
Evet Lobimiz Nitrado 8GB Ram ve böyle kalıcak Lobi'yi taşımayacağım
Sunucuyu tanıtan birkaç ssde benden.
bir fikrim yok.wooow Demek o Arkadasın TL 11,27/saat (-TL 8.385/ay) Bu kadar para veriyor galiba ...
kardeşim sunucular benim değil Mert'in onunla konuş ben bilmiyorum sunuclar onun ben sadece oyunları kuruyorum.Şöyle küçükden bir hesap yapalım o zaman
1 - Azure [ Kullandıkça Öde ] planı en iyi durumda günde 267TL tutar.
2 - Buda ayda [ 8000TL + ]'ya denk geliyor.
3 - Hazirandan beri açık diyosun şu anda Ağustos'dayız
4 - Buda [ 8000 x 3 ] anlamına geliyor
5 - 3 ayda [ 24.000TL ] civarına denk geliyor
6 - Sizin yaşınızda ki insanlara, zengin bile olsa 3 ayda 24000TL verme hakkını tanımaz kimse.
7 - Kısa ve özet şekilde = ÇALINTI KREDİ KARTI KULLANIYOSUNUZ
8 - Hayır kullanmıyorum diyorsan [ Kredi Kartı Ekstirelerini ] bankanın web sitesinden al ve gönder
9 - Aksi taktirde [ Çalıntı Kredi Kartı Üzerinden ] gelir kazanmak suç olduğu için hem rapor edilceksin hemde yasalar karşısında hiçbirşey yapamayacaksın.
Salladığımı felan sanma bu forum üzerinde ne kadar sahte Azure'ci varsa hepsinin fişi kesildi. Eğer suçunu kabullenmiyorsan yaptığın Siber Suçlara girer. SiberSuçlar İdaresi'ne gitmem 7Km atlarım bir taksiye giderim. İçin rahat olsun
sağol konuya uğraşmak istemedim geçen kapattılar biri bir şey kullanmış sabitteki konuyu geçiyo benim konuOha artik konu direk kopyala yapistir yapilmis! Yahu serverin ozenti bari konunu kendin yapsaydin cumlelerimi bile calmissin.
Ya gercekten rezilsin arkadasim baska bir sey demiyorum
Ahah uniocraft ozel gorevler duzenlemeyi unutmussun
Daha demin "evet" demiştinbir fikrim yok.
onu ben değil kardeşim demiş kusura bakmayın tek değilim evdeDaha demin "evet" demiştin
Şmdi Fikrim Yok Diyodun vay bee
Ben bilemiyeceğim Artık @Adelet Was Here ye kalmış SonSöz...onu ben değil kardeşim demiş kusura bakmayın tek değilim evde
Adalet Was Here o zaman Unio Çalıntı Kredi kartı kullanıyor Yaptığınız hesap benim serverim değil Unio'nunBen bilemiyeceğim Artık @Adelet Was Here ye kalmış SonSöz...
Hesabı kullanan 2 kişiden biriyim. Zaten diğeri şu anda şutlandı. Her ne olursa olsun, çalıntı kredi kartı kullanmak ve bunun kullanıldığı yerde bulunmak bile bir suç. Bunu benim uyarılarımdan değil senin davranışlarından çıkarmalısın. Rionbilisim daha YS belgesi bile bulunmayan küçük abilerin açtığı bilişimlerden. Pardon bilişim dedim os***ktan teyyare daha yakışır böylelerine. Kullandığın sunucu senin olmasa bile, kendini bilişim diye tanıdan biri verse bile sende suça dahil oluyorsun. Rion ile skype üzerinden konuscam. SS'lerini buraya atarım.Adalet Was Here o zaman Unio Çalıntı Kredi kartı kullanıyor Yaptığınız hesap benim serverim değil Unio'nun
Senin yaptığın hesaba göre :
1 - Azure [ Kullandıkça Öde ] planı en iyi durumda günde 267TL tutar.
2 - Buda ayda [ 8000TL + ]'ya denk geliyor.
3 - Unio ne zaman açıldı sanırım Mayıs
4 - Buda [ 8000 x 4 ] anlamına geliyor
5 - 4 ayda [ 32.000TL ] civarına denk geliyor
,
-------------------------------------------
Ve benim sunucum Hazirandan beri Hub Değil en fazla 30 gün taş çatlasa
Ve tekrar dediğim gibi sunucar hakkında en ufak bilgim yok sadece IP lerini Şifreleri'ni Biliyorum bana kendini bilişim sahibi diye tanıttı Adı Mert SKypessi : Rionbilisim.com onunla konuş tamam mı ayrıca sana naısl güvenebiliriz ki profilinde uyarı var sahtekarlık diye ?
Not 2 : IP'mizi araştırırsan Nitrado olduğunu görüceksin Play.McTurkiyeCraft.Com Nitrado'da