Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GG_ArdaPvP147

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adin:Arda
Soyadin(Gerekli Degil.):
Calistigin Sunucular:Legendcraft bloodynetwork
WorldEdit Yardimiyla 1vs1 Arena Yapabilirmisin:evet
WorldEdit Yardimsiz 1vs1 Arena Yapabilirmisin:evet
Yasin(Min 14 Olursa İyi Olabilir tabii ki Daha Kucukde Olabilir):12
Iletisim Adresi (Skype):skypem ardayavuz148

safapros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Senior Moderator:
Neden Bizim Serverimizde Calismak Istiyorsun:Birlikte Başarılı Olacağımızı Düşündüğüm İçin.
Daha Once Calistigin Serverler: IvanosMC
Adin: Safa
Soyadin(Onemli Degil Girmesende Olur.):
Serveri Daha Ileriye Tasiyabilecegine Inaniyormusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) Evet. Çünkü Birlikte Başarılı Olacağımızı Düşünüyorum
Eger Server Acilirsa Ve Server Forumu Olursa Zaman Ayirip Moderator Basvurularini Ve Ban Kaldirma Taleplerini Okurmusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)Evet. Çünkü Zamanım Var
Servere Gunde Kac Saat Zaman Ayirabilirsin ?(Yaz Tatili Ici Ve Normal Gunlerde 2 Formatdada Yazarsan Iyi Olabilir.): (Evet/Hayır Ve Burada Gerekçe Olmasada Olur) Hafta İçi Babam Bilgisayarı Almazsa 6 ya da 7 saat. Yaz Tatilinde Bir yere gitmediğimiz sürece 11 ya da 12 saat falan.
Yasin:12
Haksiz Ceza Vermeyecegine Veya Modlari Gerekli Hatalarinda Adaletli Bir Sekilde Uyarabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) Evet. Çünkü Ben Anlayışlı Biriyimdir. Herkes Hata Yapabilir.
Moderatorleri Duzgunce Yonetebilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)Evet. Çünkü Ben Serverlerde Her Zaman Sorunları Çözmeye Yöneliğimdir.
Oyun Ici Duzeni Saglayabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)Evet. Çünkü Gerekirse Mutelerim Gerekirse Jaillerim Gerekirse Banlarım.

Son düzenleme:

Patrick_1235

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senior Moderator:
Neden Bizim Serverimizde Calismak Istiyorsun:Sunucun Gelişmesi İçin Elimden Geleni yapıcağım Daha iyi yerlere ulaşacağına inanıyorum
Daha Once Calistigin Serverler:ClayNetwork,GonyaMc,ZoomNetwork,OyunToptancısı
Adin:Yunus Emre
Soyadin(Onemli Degil Girmesende Olur.):Temiz
Serveri Daha Ileriye Tasiyabilecegine Inaniyormusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)Evet Sunucuyu elimden geldiği kadar gelişmesi için yapıcam İleri zamanlarda türkiyenin iyi sunucularından olcağını inanıyorum
Eger Server Acilirsa Ve Server Forumu Olursa Zaman Ayirip Moderator Basvurularini Ve Ban Kaldirma Taleplerini Okurmusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)tabii ki evet severek yaparım Şikayet Hack ss leri hepsine bakarım gereğiini yaparım
Servere Gunde Kac Saat Zaman Ayirabilirsin ?(Yaz Tatili Ici Ve Normal Gunlerde 2 Formatdada Yazarsan Iyi Olabilir.): (Evet/Hayır Ve Burada Gerekçe Olmasada Olur)12 den 9 a kadar
Yasin:15
Haksiz Ceza Vermeyecegine Veya Modlari Gerekli Hatalarinda Adaletli Bir Sekilde Uyarabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)Evet Uyarırım Önce kızmam
Moderatorleri Duzgunce Yonetebilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)tabii ki Gereğini yaparım
Oyun Ici Duzeni Saglayabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)Evet Küfüre saygısızlıı sevmem izin vermemde

Son düzenleme:

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvurularınız İçin Teşekkürler En Kısa Sürede İnceleyeceğim Fakat Uzun Cevaplar Verebilirseniz Sizin İçin Daha İyi Olabilir Hele Senior Moderatorler İçin Çok Daha İyi Olabilir.

gadderTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Senior Moderator:
Neden Bizim Serverimizde Calismak Istiyorsun: Bir nedeni yok alım varmış geleyim dedim.
Daha Once Calistigin Serverler: NomercyMC, WafflenW, adları aklıma gelmeyen 2 survival ve 3 faction sunucu.
Adin: Berat
Serveri Daha Ileriye Tasiyabilecegine Inaniyormusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet inanıyorum. Kendim server açamaya pek hevesli olmasam da aklımda çok güzel fikirler var bunları icraata geçirmeyi çok isterim.
Eger Server Acilirsa Ve Server Forumu Olursa Zaman Ayirip Moderator Basvurularini Ve Ban Kaldirma Taleplerini Okurmusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet okurum. Böyle işleri severim zaten.
Servere Gunde Kac Saat Zaman Ayirabilirsin ?(Yaz Tatili Ici Ve Normal Gunlerde 2 Formatdada Yazarsan Iyi Olabilir.): (Evet/Hayır Ve Burada Gerekçe Olmasada Olur): Okul döneminde 4 saat, yazın ise 6 saat
Yasin: 16
Haksiz Ceza Vermeyecegine Veya Modlari Gerekli Hatalarinda Adaletli Bir Sekilde Uyarabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet uygulayabilirim. Gerekçe yazılacak bir cümle olmamış.
Moderatorleri Duzgunce Yonetebilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet. Keza bu cümlede öyle
Oyun Ici Duzeni Saglayabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet. Düzgün küfür kullanamyı sevmeyen biriyimdir düzeni sağlayabilirim.

minpavenes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senior Moderator:
Neden Bizim Serverimizde Calismak Istiyorsun: Baktım Yardım İstiyorsunuz Yardım Ediyim Dedim
Daha Once Calistigin Serverler: wattarcrafttc.nitrado.net ama kapandıbaşka birsürü var ama hepsini unuttum
Adin:Enes
Serveri Daha Ileriye Tasiyabilecegine Inaniyormusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) evet evet evveeeeeet
Eger Server Acilirsa Ve Server Forumu Olursa Zaman Ayirip Moderator Basvurularini Ve Ban Kaldirma Taleplerini Okurmusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)evet evet evvettttt
Servere Gunde Kac Saat Zaman Ayirabilirsin ?(Yaz Tatili Ici Ve Normal Gunlerde 2 Formatdada Yazarsan Iyi Olabilir.): (Evet/Hayır Ve Burada Gerekçe Olmasada Olur)hafta içi sınavlar olursa olmaz haftalık 4 saat hafta sonu 12 saat yaz tatili bir buçuk ay
Yasin:12
Haksiz Ceza Vermeyecegine Veya Modlari Gerekli Hatalarinda Adaletli Bir Sekilde Uyarabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) evet evet eveet
Moderatorleri Duzgunce Yonetebilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe)evet evet evet
Oyun Ici Duzeni Saglayabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) evet evet sonuna kadar serverle ilgili herşeye evet

----------------------------------------------------------------------------------

AttackOnAttack08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Senior Moderator:
Neden Bizim Serverimizde Calismak Istiyorsun:Önceki yetkili olduğum serverlere yarar sağladığım gibi sizin serverinizede katkıda bulunmak isterim.
Daha Once Calistigin Serverler: DeliciCraft RoxyTr LordCraft ....
Adin: Emirhan
Serveri Daha Ileriye Tasiyabilecegine Inaniyormusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) Evet
Eger Server Acilirsa Ve Server Forumu Olursa Zaman Ayirip Moderator Basvurularini Ve Ban Kaldirma Taleplerini Okurmusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) Kesinlikle ve kesinlikle evet. ayrıca bundan zevk alırım çünkü oyuncuların görüşlerini ilgiye almak benim için bir zevktir
Servere Gunde Kac Saat Zaman Ayirabilirsin ?(Yaz Tatili Ici Ve Normal Gunlerde 2 Formatdada Yazarsan Iyi Olabilir.): normalen 6-7 saat yaz tatilinde 9-12 saat
Yasin: 14
Haksiz Ceza Vermeyecegine Veya Modlari Gerekli Hatalarinda Adaletli Bir Sekilde Uyarabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) Evet
Moderatorleri Duzgunce Yonetebilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) Evet . Liderlik özelliğimi onların üzerinde doğru bir şekilde gösterebilirim
Oyun Ici Duzeni Saglayabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe) Evet. Asayiş ve teşkilatçılık benden sorulur:D

Şimdiden Teşekküler .
----------------------------------------------------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...