Senior Moderator:
Neden Bizim Serverimizde Calismak Istiyorsun: Bir nedeni yok alım varmış geleyim dedim.
Daha Once Calistigin Serverler: NomercyMC, WafflenW, adları aklıma gelmeyen 2 survival ve 3 faction sunucu.
Adin: Berat
Soyadin(Onemli Degil Girmesende Olur.):
Serveri Daha Ileriye Tasiyabilecegine Inaniyormusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet inanıyorum. Kendim server açamaya pek hevesli olmasam da aklımda çok güzel fikirler var bunları icraata geçirmeyi çok isterim.
Eger Server Acilirsa Ve Server Forumu Olursa Zaman Ayirip Moderator Basvurularini Ve Ban Kaldirma Taleplerini Okurmusun: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet okurum. Böyle işleri severim zaten.
Servere Gunde Kac Saat Zaman Ayirabilirsin ?(Yaz Tatili Ici Ve Normal Gunlerde 2 Formatdada Yazarsan Iyi Olabilir.): (Evet/Hayır Ve Burada Gerekçe Olmasada Olur): Okul döneminde 4 saat, yazın ise 6 saat
Yasin: 16
Haksiz Ceza Vermeyecegine Veya Modlari Gerekli Hatalarinda Adaletli Bir Sekilde Uyarabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet uygulayabilirim. Gerekçe yazılacak bir cümle olmamış.
Moderatorleri Duzgunce Yonetebilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet. Keza bu cümlede öyle
Oyun Ici Duzeni Saglayabilirmisin: (Evet/Hayır Ve Gerekçe): Evet. Düzgün küfür kullanamyı sevmeyen biriyimdir düzeni sağlayabilirim.