Konu kirliliği!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Yazıık senin küçüçük kalbin beynine kan pompalamadığından bu şakayı anlayamıyorsun napayım.. :sırıtmak:

guy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TheProfessional
En son durumuna 'en rahat şey işemektir'' yazmış. Tam ''eceli gelen köpek cami duvarına işermiş'' yazacaktım profili yasaklanmış :(

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
1000 konuyu alıpta gitmesi gönlüme sığmadı :D
neyse dedikodu yaparsak ban yiyeceğiz.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olana dedim yazana dedim.Ama senin küçük narin asosyal beynin ikisi arasındaki farki ayiramiyor :sırıtmak:

Sen Gereksiz Forumlar Açıp Saçma Sapan Anlamı Olmayan Yorumlar Atarak Sadece Gift Code Almak İçin 1.5 ay uğraştım diyip 1000 konu açtım diyip konuların mesajların Anlamını Bozmaya Gerek Yok Sana Bir Şey Söylense Zeytinyağı Gibi Üste Çıkmana Gerek Yok İstediğin Gift Code mu anlamsız yere 1000 konu açıp Gift Code Alamassın Benim Anlamsız Dememin Sebebi Sadece Gift Code İçin Konu Açtın Oyüzden.! Alamayıncada Sahte Diyorsun Bu Saçmalıkların Hiç Birini Yapmaya Gerek Yok İstediğini Nasıl İsteniliyorsa Öyle Yaparak Alırsın

İYİ FORUMLAR.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelike kardeşlerim forumumuz nihayet büyük bir beladan kurtulmuştur ve kutlanması gereklidir TheProffessionel yasaklanmıştır evet artık skin konuları gereksizce dolmayacak..
Zamanında kendisi ile tartışmalar yaşamıştık yaptığı iyi şeylerde vardı elbet fakat skin konusu herkesin canına tak etmişti
ayrıca craft_man üstadım yazdıklarını okurken ciddi anlamda etkilendim :D helal olsun valla
professional gittiğine göre şimdi ben 1000 skin konusu açıp gift code olayı sahte deme sırası bende :p
Neyse Kutsal Anka başımıza birdaha bu tür bir insan vermesin
2.bir hesap açıp birileri ile tartışacak olursada Allah bu forumu saçma insanlardan korusun diyorum
ve forumdakilerin attığı domateslerden sıyrılarak konuşmamı sonlandırarak koşa koşa kürsüden iniyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...