BattleDragon14
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
...
Son düzenleme:
Ne olmak istediğinizi de yazsaydınız? Bu arada 3 skype çıkıyor. Hangisi?- Adın ve oyundaki adın İsmim ''Efe'' , oyundaki ismim ise ''EfeSerbest'' tir.
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) Aktiflik seviyem 4-5 saattir.
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.) Oyuncuların sıkılmayacağı bir sunucuda olacak her şeyi yaparım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır. Örneğin bana: "Merhaba Ben Ali" diye gelmeyin. "Merhaba, ben Ali."
- Saygılı olun. (En ufak küfürde atılabilirsiniz. Tabi bizim sohbet grubunda azcık edin ya )
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?) Skype adresim ''efeserbest'' tir.
Ama öyle bir alımımız yok.adım ve oyundaki adım : yunus oyun patp
aktiflik : günde 2 saat
herşeyi yapabilseydim : oyuncuların keyif alabileceği bir faction server yapardım
- Saygılı olun. (En ufak küfürde atılabilirsiniz. Tabi bizim sohbet grubunda azcık edin ya )
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?)
Maalesef.Moderator alımı varsa moderator olurum.
Üzgünüm dostum, biraz daha çalışmalısın mimar konusunda. Bu arada paralı eklentiler almakla oyuncuları eğlendiremezsin. Knedini oyuncuların yerine koymalısın. "Ya, bu sunucuda ne olsa eğlenirdim?" gibi gibi. 1 sene sonra tekrar gel.Adın ve oyundaki adın : Benim Adım Serkan.Oyunda Kullandığım Isim SerkanGamer.
- Yaşın (minimum 13) : 12
- Toplam aktiflik seviyen : Günde 2-3 saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? : Paralı Pluginler Alırdım Ve Sunucu Kaliteleştirmeye Çalışırdım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır : Yazarken Bir sorun yok fakat diksiyonum biraz bozuk.
- Saygılı olun. : Küfürden nefret ederim.Kesinlikle kullanmam,kullandırtmam.
- Skype adresi : facebook:crayzartist19
- Yaptığı sunucuyla alakalı yapılardan en az 2 resim : https://i.hizliresim.com/o7Vp1b.png ve https://i.hizliresim.com/r91pn3.png
- Çok profesyonel bir mimar olsaydınız, ne yapardınız? Öncelikle Macera Haritaları yapardım.Daha sonra bir mimar ekibi oluştururdum.
Builder veya Rehber alımı varsa olabilirim. Skype resmimde yuvarlak içinde bir adam var. Resimleri skype üzerinden atabilir miyim ?Ne olmak istediğinizi de yazsaydınız? Bu arada 3 skype çıkıyor. Hangisi?
Ne olmak istediğinizi neden yazmıyorsunuz, anlamıyorum.Başvuru formu:
- Adın Burak
- Yaşın (minimum 13) 16
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) 5-6saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.)İlk önce spawn daha sonra warplar ve daha birçok şey
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?)Skype: live:burakkosmn
Mod alımı yok, mimar olmak istiyorsan yapıların hakkında fotoğraf paylaşman lazım.Adın ve oyundaki adın İsmim ''Orhun' , oyundaki ismim ise 'OrhunRG
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) Aktifliğim 10-12 saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.) Elimden ne geliyorsa yaparım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır. Örneğin bana: "Merhaba Ben Ali" diye gelmeyin. "BENİM DİL BİLGİM ÇOK FAZLADIR SORUN ÇIKMAZ İNŞ.
- Saygılı olun. (En ufak küfürde atılabilirsiniz. Tabi bizim sohbet grubunda azcık edin ya )SAYGIM SONSUZDUR
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?) Skype adresim ''
mod veya buidelr olabilirim.
skypede atarımNe olmak istediğinizi neden yazmıyorsunuz, anlamıyorum.
Mod alımı yok, mimar olmak istiyorsan yapıların hakkında fotoğraf paylaşman lazım.