Konu Silindi

hwangtr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- Adın ve oyundaki adın İsmim ''Efe'' , oyundaki ismim ise ''EfeSerbest'' tir.
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) Aktiflik seviyem 4-5 saattir.
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.) Oyuncuların sıkılmayacağı bir sunucuda olacak her şeyi yaparım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır. Örneğin bana: "Merhaba Ben Ali" diye gelmeyin. "Merhaba, ben Ali."
- Saygılı olun. (En ufak küfürde atılabilirsiniz. Tabi bizim sohbet grubunda azcık edin ya :D)
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?) Skype adresim ''efeserbest'' tir.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Adın ve oyundaki adın İsmim ''Efe'' , oyundaki ismim ise ''EfeSerbest'' tir.
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) Aktiflik seviyem 4-5 saattir.
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.) Oyuncuların sıkılmayacağı bir sunucuda olacak her şeyi yaparım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır. Örneğin bana: "Merhaba Ben Ali" diye gelmeyin. "Merhaba, ben Ali."
- Saygılı olun. (En ufak küfürde atılabilirsiniz. Tabi bizim sohbet grubunda azcık edin ya :D)
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?) Skype adresim ''efeserbest'' tir.
Ne olmak istediğinizi de yazsaydınız? Bu arada 3 skype çıkıyor. Hangisi?

P4prika

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderator alımı varsa moderator olurum.

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
adım ve oyundaki adım : yunus oyun patp
aktiflik : günde 2 saat
herşeyi yapabilseydim : oyuncuların keyif alabileceği bir faction server yapardım
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?)

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
adım ve oyundaki adım : yunus oyun patp
aktiflik : günde 2 saat
herşeyi yapabilseydim : oyuncuların keyif alabileceği bir faction server yapardım
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?)
Ama öyle bir alımımız yok.
Moderator alımı varsa moderator olurum.
Maalesef. :(

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Adın ve oyundaki adın : Benim Adım Serkan.Oyunda Kullandığım Isim SerkanGamer.
- Yaşın (minimum 13) : 12
- Toplam aktiflik seviyen : Günde 2-3 saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? : Paralı Pluginler Alırdım Ve Sunucu Kaliteleştirmeye Çalışırdım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır : Yazarken Bir sorun yok fakat diksiyonum biraz bozuk.
- Saygılı olun. : Küfürden nefret ederim.Kesinlikle kullanmam,kullandırtmam.
- Skype adresi : facebook:crayzartist19
- Yaptığı sunucuyla alakalı yapılardan en az 2 resim : https://i.hizliresim.com/o7Vp1b.png ve https://i.hizliresim.com/r91pn3.png
- Çok profesyonel bir mimar olsaydınız, ne yapardınız? Öncelikle Macera Haritaları yapardım.Daha sonra bir mimar ekibi oluştururdum.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adın ve oyundaki adın : Benim Adım Serkan.Oyunda Kullandığım Isim SerkanGamer.
- Yaşın (minimum 13) : 12
- Toplam aktiflik seviyen : Günde 2-3 saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? : Paralı Pluginler Alırdım Ve Sunucu Kaliteleştirmeye Çalışırdım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır : Yazarken Bir sorun yok fakat diksiyonum biraz bozuk.
- Saygılı olun. : Küfürden nefret ederim.Kesinlikle kullanmam,kullandırtmam.
- Skype adresi : facebook:crayzartist19
- Yaptığı sunucuyla alakalı yapılardan en az 2 resim : https://i.hizliresim.com/o7Vp1b.png ve https://i.hizliresim.com/r91pn3.png
- Çok profesyonel bir mimar olsaydınız, ne yapardınız? Öncelikle Macera Haritaları yapardım.Daha sonra bir mimar ekibi oluştururdum.
Üzgünüm dostum, biraz daha çalışmalısın mimar konusunda. Bu arada paralı eklentiler almakla oyuncuları eğlendiremezsin. Knedini oyuncuların yerine koymalısın. "Ya, bu sunucuda ne olsa eğlenirdim?" gibi gibi. 1 sene sonra tekrar gel.

Turk_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru formu:
- Adın Burak
- Yaşın (minimum 13) 16
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) 5-6saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.)İlk önce spawn daha sonra warplar ve daha birçok şey
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?)Skype: live:burakkosmn

Elxraich

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar , ben Aydın. Şu şekilde başlıyım. Biz ekip olarak çalışıyoruz. Bir adet Pluginer , Bir adet Builder ve bir adet oyun içi destek görevlisi var. Oyun içi destek görevlisi ben oluyorum. Diğer arkadaşlarım çok başarılı şekilde işlerini yapıyor. Ekip olarak sunucunuzda çalışmak istiyoruz. Başvuru formunu ekibim adıma dolduruyorum. Skype adresinden arkadaşlarım ile görüşebilme imkanı sağlayabilirsiniz.
- Adın ve oyundaki adın : Aydın - Eloreqx | JanniReturns - Murat | Ege - Eklenicek.
- Yaşın : 15 - 17 - 18
- Toplam aktiflik seviyen : Duruma göre değişir, en az 8 saat.
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? : Ekip olarak elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapabiliriz.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır. : Oyun içi destek görevlisi olduğum için Türkçe ve dil bilgim gereğinden çok fazla yüksek ve yazarlık bölümünü okuyorum. Ve ekibimin'de dil bilgisi gereğinden çok fazla.
- Saygılı olun : Saygıda kusur etmeden işimizi yapacağız.
- Skype adresi : aydincetin285

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adın ve oyundaki adın İsmim ''Orhun' , oyundaki ismim ise 'OrhunRG
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) Aktifliğim 10-12 saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.) Elimden ne geliyorsa yaparım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır. Örneğin bana: "Merhaba Ben Ali" diye gelmeyin. "BENİM DİL BİLGİM ÇOK FAZLADIR SORUN ÇIKMAZ İNŞ.
- Saygılı olun. (En ufak küfürde atılabilirsiniz. Tabi bizim sohbet grubunda azcık edin ya :D)SAYGIM SONSUZDUR
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?) Skype adresim ''

mod veya buidelr olabilirim.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru formu:
- Adın Burak
- Yaşın (minimum 13) 16
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) 5-6saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.)İlk önce spawn daha sonra warplar ve daha birçok şey
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?)Skype: live:burakkosmn
Ne olmak istediğinizi neden yazmıyorsunuz, anlamıyorum.
Adın ve oyundaki adın İsmim ''Orhun' , oyundaki ismim ise 'OrhunRG
- Toplam aktiflik seviyen (lütfen uydurmayın, sonra "niye atıldım" diye kalırsınız.) Aktifliğim 10-12 saat
- Her şeyi yapabilecek olsaydınız, sunucunuza neler yapardınız? (En önemli sorulardan birisidir.) Elimden ne geliyorsa yaparım.
- Dil bilginiz iyi olmalıdır. Örneğin bana: "Merhaba Ben Ali" diye gelmeyin. "BENİM DİL BİLGİM ÇOK FAZLADIR SORUN ÇIKMAZ İNŞ.
- Saygılı olun. (En ufak küfürde atılabilirsiniz. Tabi bizim sohbet grubunda azcık edin ya :D)SAYGIM SONSUZDUR
- Skype adresi (O kadar yazdın, iletişim bilgilerini koymadan olmaz dimi?) Skype adresim ''
mod veya buidelr olabilirim.
Mod alımı yok, mimar olmak istiyorsan yapıların hakkında fotoğraf paylaşman lazım.