Konu Silinebilir

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek Bir Soru Bungeercord İlemi Kurdunuz Sunucuyu Girip Bakmadım -,- ^^

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmm sunucuyu şöle uzaktan bir baktımda şu viphammadde olayı sunucuyu bozdu vip alan herkezden güçlü oluyor adamlar dişini kemiğine takarak 1 tane zümrüt veya elmas bulurken vipler onun on bin katını buluyor ^^ bu olay yüzünden faction sunucuları hiç sevmedim :p o viphammadde olmasaydı oynamaya tamamen layık bir sunucu olurdu aslında ^^

asimpas

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hmm sunucuyu şöle uzaktan bir baktımda şu viphammadde olayı sunucuyu bozdu vip alan herkezden güçlü oluyor adamlar dişini kemiğine takarak 1 tane zümrüt veya elmas bulurken vipler onun on bin katını buluyor ^^ bu olay yüzünden faction sunucuları hiç sevmedim :p o viphammadde olmasaydı oynamaya tamamen layık bir sunucu olurdu aslında ^^
:D güzel düşünmüşsünüz ama bizim sunucuda sizler gibi düşünenler tarafından hazırlandı. ve viplerin oyunculardan çokta bi üstünlüğü yok yinede yorumunuz için teşekkür ederiz

JrPredator

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
VİPLERE HEAL KOMUTU verilmiş , 40 tl yi veren ÖLÜMSÜZ beyler girmeye değmez , PARA GÖZlüktür bu başka bir şey değil <_<[DOUBLEPOST=1407871270,1407871201][/DOUBLEPOST]
Senin derdin de bir şey değil kardeşim ADAMLAR 40 TL VEREN VİPE ÖLÜMSÜZLÜK VERİYO HEAL KOMUTU !

asimpas

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
VİPLERE HEAL KOMUTU verilmiş , 40 tl yi veren ÖLÜMSÜZ beyler girmeye değmez , PARA GÖZlüktür bu başka bir şey değil <_<[DOUBLEPOST=1407871270,1407871201][/DOUBLEPOST]
Senin derdin de bir şey değil kardeşim ADAMLAR 40 TL VEREN VİPE ÖLÜMSÜZLÜK VERİYO HEAL KOMUTU !
viplere o komut verilmedi verilmeyecek ! AMACIMIZ OYUNCU VE VİP ARASINDAKİ FARKI EN AZA İNDİRMEK

Aleovera

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda sadece Faction yok, skyblok'da var.. Oynamak isteyen bahane bulmazdı zaten :) İyi Forumlar

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendinizi Geliştirmeniz Lazım Gerek Build Bakımından Gerek Plugin ^^

JrPredator

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kötüleyince hemen tırıs :D bu kadar da olmaz ya ben sorduğumda veriyodunuz şimdi noldu ? 40 TL alalım adam ölümsüz olsun banane gibisinden bi havanız vardı :D

asimpas

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kötüleyince hemen tırıs :D bu kadar da olmaz ya ben sorduğumda veriyodunuz şimdi noldu ? 40 TL alalım adam ölümsüz olsun banane gibisinden bi havanız vardı :D
? saçmalamayın hardcore server değiliz biz. anti lapise üye olmakla hardcore prosu olmuyosunuz :D

Son düzenleme: