Evet BungeeCordTek Bir Soru Bungeercord İlemi Kurdunuz Sunucuyu Girip Bakmadım -,- ^^
hmm sunucuyu şöle uzaktan bir baktımda şu viphammadde olayı sunucuyu bozdu vip alan herkezden güçlü oluyor adamlar dişini kemiğine takarak 1 tane zümrüt veya elmas bulurken vipler onun on bin katını buluyor ^^ bu olay yüzünden faction sunucuları hiç sevmedimo viphammadde olmasaydı oynamaya tamamen layık bir sunucu olurdu aslında ^^
Senin derdin de bir şey değil kardeşim ADAMLAR 40 TL VEREN VİPE ÖLÜMSÜZLÜK VERİYO HEAL KOMUTU !hmm sunucuyu şöle uzaktan bir baktımda şu viphammadde olayı sunucuyu bozdu vip alan herkezden güçlü oluyor adamlar dişini kemiğine takarak 1 tane zümrüt veya elmas bulurken vipler onun on bin katını buluyor ^^ bu olay yüzünden faction sunucuları hiç sevmedimo viphammadde olmasaydı oynamaya tamamen layık bir sunucu olurdu aslında ^^
viplere o komut verilmedi verilmeyecek ! AMACIMIZ OYUNCU VE VİP ARASINDAKİ FARKI EN AZA İNDİRMEKVİPLERE HEAL KOMUTU verilmiş , 40 tl yi veren ÖLÜMSÜZ beyler girmeye değmez , PARA GÖZlüktür bu başka bir şey değil[DOUBLEPOST=1407871270,1407871201][/DOUBLEPOST]
Senin derdin de bir şey değil kardeşim ADAMLAR 40 TL VEREN VİPE ÖLÜMSÜZLÜK VERİYO HEAL KOMUTU !
Sunucumuzda sadece Faction yok, skyblok'da var.. Oynamak isteyen bahane bulmazdı zatenhmm sunucuyu şöle uzaktan bir baktımda şu viphammadde olayı sunucuyu bozdu vip alan herkezden güçlü oluyor adamlar dişini kemiğine takarak 1 tane zümrüt veya elmas bulurken vipler onun on bin katını buluyor ^^ bu olay yüzünden faction sunucuları hiç sevmedimo viphammadde olmasaydı oynamaya tamamen layık bir sunucu olurdu aslında ^^
Cidden Çok Güldüm Oynamak İstemediğimi Kim Sölemiş Bahane Bulmuyorum Diyorumki Klasik Bir Faction Sunucu -,- ^^Sunucumuzda sadece Faction yok, skyblok'da var.. Oynamak isteyen bahane bulmazdı zatenİyi Forumlar
hub sunucuCidden Çok Güldüm Oynamak İstemediğimi Kim Sölemiş Bahane Bulmuyorum Diyorumki Klasik Bir Faction Sunucu -,- ^^
görüşünüz için teşekkür ederiz, bu görüşler bizler için önemli. İyi forumlarKendinizi Geliştirmeniz Lazım Gerek Build Bakımından Gerek Plugin ^^
? saçmalamayın hardcore server değiliz biz. anti lapise üye olmakla hardcore prosu olmuyosunuzkötüleyince hemen tırısbu kadar da olmaz ya ben sorduğumda veriyodunuz şimdi noldu ? 40 TL alalım adam ölümsüz olsun banane gibisinden bi havanız vardı
![]()