Konu Silinebilir!

lloyd9

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Factions Olmuştur!

Son düzenleme:

lloyd9

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Siz o sunucuya +100 değil, +60 sokun ben BD14 değilim.
Yorumun için teşekkürler ama sunucunun neyi kötü? İŞ ''Siz o sunucuya +100 değil, +60 sokun ben BD14 değilim.'' Yazmakla bitmez buarad o +100 100kişilik anlamındaydı değiştirdim suan

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival kurmak kolay ama map filan güzel olmuş fakat +100 kişilik sunucular pek tutmaz diyorum (benim düşüncem) faction olursa daha iyi olmazmıydı ramıda iyi ?

KonukOyuncuTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Survival kurmak kolay ama map filan güzel olmuş fakat +100 kişilik sunucular pek tutmaz diyorum (benim düşüncem) faction olursa daha iyi olmazmıydı ramıda iyi ?
Haklisiniz survival sunucusu kurmak kolay ancak hic icimden factions sunucusu kurmak gelmiyordu.Herkes 5dk Elmas set hilesi olanda zaten delip geciyor Factions sunucusunun pek omru olmayacagini dusunuyorum sahsen.

MrEfeOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nethere Siz Yapmayın Bu Sefer Emek Oomuyorki İpeski Zor Yapılsın Xray Koruması Yok Map Çalıntı Gibi Geldi Yeni Yaparsanız Daha Güzel Olur Pl Sıkıntı var galiba birkaç pl yi gördümde :D

KonukOyuncuTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nethere Siz Yapmayın Bu Sefer Emek Oomuyorki İpeski Zor Yapılsın **** Koruması Yok Map Çalıntı Gibi Geldi Yeni Yaparsanız Daha Güzel Olur Pl Sıkıntı var galiba birkaç pl yi gördümde :D
Netherle alakali cok mesaj geldi diger forumlardada /warp netheri kaldiracagim portal yapabilen gitsin ozaman.Netheri tamamen kaldirmakda sacma olurdu.Mapimizi daha once sunucusu olan arkadasimiz hediye etti dediginiz gibi yeni mapimizi hazirliyoruz.Pluginlerimizin ayarlari yapiliyordu ondan sıkıntılı gozukebilir.

MrEfeOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Netherle alakali cok mesaj geldi diger forumlardada /warp netheri kaldiracagim portal yapabilen gitsin ozaman.Netheri tamamen kaldirmakda sacma olurdu.Mapimizi daha once sunucusu olan arkadasimiz hediye etti dediginiz gibi yeni mapimizi hazirliyoruz.Pluginlerimizin ayarlari yapiliyordu ondan sıkıntılı gozukebilir.
Sağalunda Nether Tamemen DDeğil Nether Portalı Oyuncular Yapsın Demek İstemişt,m

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Konu düzeniniz daha hoş olabilirdi. +100 Çeken sunucu konusu bu kadar kötü olmamalı.

KonukOyuncuTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sağalunda Nether Tamemen DDeğil Nether Portalı Oyuncular Yapsın Demek İstemişt,m
Bende ondan bahsettim :)
Konu düzeniniz daha hoş olabilirdi. +100 Çeken sunucu konusu bu kadar kötü olmamalı.
Ne yaptiysak konumuzu mimecraftturk modlarina begendiremedik aslinda daha guzelini hazirlamistik ama konuyu kabul etmediler Konu duzenini degistiriyorum simdi
bir çalıntı map daha
Mapimizi daha once hub sunuculuk yapan bi arkadastan aldik birkac edit yaptik suan builderlerimizle harika bir map hazirliyoruz birkac gune sizlerle olur

EDİTT: Sunucu Bakimdadir Bakim saat 14.00 da bitecektir

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
faction sunucuda 5dk da elmas set yapılır zaten adı üstünde faction ama lapissiz yapabilirsiniz ne bileyim bug koymazsınız kimse hile yapamaz böyleler daha iyidir ama faction kurmak için çok çalışkan ve sağlam bir kadro gerekli

lloyd9

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Bakımı Yapıldı [22.06.2016-13:00-15:30]
-İstek üzerine ./warp nether ve ./warp event kaldırılmıştır.!
-Plugin bakımı yapıldı Sorunlu Pluginimiz Artık Yok!
-Market Fiyatları Arttırıldı!
-Bot Koruması Geliştirildi!
-Moblardan item düşmesi Kaldırıldı!
-Kayıtlı oyuncuların oyun geçmişleri incelendi yazdıgı özel mesajlar incelendi.
Yaklaşık 15 Oyuncu Banlandı! Sebep: Bug Kullanımı,Hile

KrollMax7412

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server süper biraz az kisi ama olsun maplerde güzel gelin oynayalım