Yorumun için teşekkürler ama sunucunun neyi kötü? İŞ ''Siz o sunucuya +100 değil, +60 sokun ben BD14 değilim.'' Yazmakla bitmez buarad o +100 100kişilik anlamındaydı değiştirdim suanSiz o sunucuya +100 değil, +60 sokun ben BD14 değilim.
Haklisiniz survival sunucusu kurmak kolay ancak hic icimden factions sunucusu kurmak gelmiyordu.Herkes 5dk Elmas set hilesi olanda zaten delip geciyor Factions sunucusunun pek omru olmayacagini dusunuyorum sahsen.Survival kurmak kolay ama map filan güzel olmuş fakat +100 kişilik sunucular pek tutmaz diyorum (benim düşüncem) faction olursa daha iyi olmazmıydı ramıda iyi ?
Netherle alakali cok mesaj geldi diger forumlardada /warp netheri kaldiracagim portal yapabilen gitsin ozaman.Netheri tamamen kaldirmakda sacma olurdu.Mapimizi daha once sunucusu olan arkadasimiz hediye etti dediginiz gibi yeni mapimizi hazirliyoruz.Pluginlerimizin ayarlari yapiliyordu ondan sıkıntılı gozukebilir.Nethere Siz Yapmayın Bu Sefer Emek Oomuyorki İpeski Zor Yapılsın **** Koruması Yok Map Çalıntı Gibi Geldi Yeni Yaparsanız Daha Güzel Olur Pl Sıkıntı var galiba birkaç pl yi gördümde
Sağalunda Nether Tamemen DDeğil Nether Portalı Oyuncular Yapsın Demek İstemişt,mNetherle alakali cok mesaj geldi diger forumlardada /warp netheri kaldiracagim portal yapabilen gitsin ozaman.Netheri tamamen kaldirmakda sacma olurdu.Mapimizi daha once sunucusu olan arkadasimiz hediye etti dediginiz gibi yeni mapimizi hazirliyoruz.Pluginlerimizin ayarlari yapiliyordu ondan sıkıntılı gozukebilir.
Bende ondan bahsettimSağalunda Nether Tamemen DDeğil Nether Portalı Oyuncular Yapsın Demek İstemişt,m
Ne yaptiysak konumuzu mimecraftturk modlarina begendiremedik aslinda daha guzelini hazirlamistik ama konuyu kabul etmediler Konu duzenini degistiriyorum simdiKonu düzeniniz daha hoş olabilirdi. +100 Çeken sunucu konusu bu kadar kötü olmamalı.
Mapimizi daha once hub sunuculuk yapan bi arkadastan aldik birkac edit yaptik suan builderlerimizle harika bir map hazirliyoruz birkac gune sizlerle olurbir çalıntı map daha
Yorumun İçin Teşekkürler Dostum Sunucumuz yeni açıldı az kişi olması normal zamanla artacaktır beğendiğine sevindim !Server süper biraz az kisi ama olsun maplerde güzel gelin oynayalım